jojoMastr píše:Ty jo... to co jsi dal za fošnu na krk + hmatník. To mě stálo celé Macassarové Včko i se snímačema. Každopádně respekt.
Přikládám pár fotek z výroby, jinak tohle je moje druhá kytara první byla Red Speciál
jojoMastr píše:Ty jo... to co jsi dal za fošnu na krk + hmatník. To mě stálo celé Macassarové Včko i se snímačema. Každopádně respekt.
Tak už jsem zticha a držím ti palce.Přikládám pár fotek z výroby, jinak tohle je moje druhá kytara první byla Red Speciál
Jestli myslíš tu pásovou pilu DoAll, tak tu jsem koupil jenom kvůly téhle kytaře, koupil jsem jí minulý rok za peníze z brigády, když jsem ještě chodil na středníMastr píše:No jo... když má někdo náčiní to se to pracujekaždopádně nádhera
Já bych si chtěl příštím rokem vyrobit telátko, neměl bys nějaký ty plány, prosim tě?Ki3zek píše:Díky díky, jenom kdybyste kdokoloiv potřeboval plánky kytar pdf, dwg, ... něco mám, nebo poradit ohledně výroby (upozorňuju, že nejsem žádný profík, ale taky žádný blb
), tak mám i hafo fotek ´, jak z mý, tak z cizí výroby kytar, čau
napiš mi svůj mail, to pdfko co mám má 4,4mb a nejde sem vložit, J.Kizek@seznam.czviwalda píše:Já bych si chtěl příštím rokem vyrobit telátko, neměl bys nějaký ty plány, prosim tě?Ki3zek píše:Díky díky, jenom kdybyste kdokoloiv potřeboval plánky kytar pdf, dwg, ... něco mám, nebo poradit ohledně výroby (upozorňuju, že nejsem žádný profík, ale taky žádný blb
), tak mám i hafo fotek ´, jak z mý, tak z cizí výroby kytar, čau
Týýbrďo to je ale pjěkný!!!Cremster píše:Tak pražce nalisovaný, zabroušený. Kytara s krkem taky vyroušenáViděl bych to na voraz a příští týden jdu mořit a začnu s politurou
Díky díkycarver píše:nejak sa tu rozmohla výroba LP-čieksuper, ide vám to pekne obom
![]()
Ki3zek, nejaké fotky toho red special nemáš?
zkus se podívat tady, je toho tam mrakyviwalda píše: Já bych si chtěl příštím rokem vyrobit telátko, neměl bys nějaký ty plány, prosim tě?
Tak si zatím udělej plán a hlavně šablony sám:viwalda píše:Já bych si chtěl příštím rokem vyrobit telátko, .....

Čau, prosím tě čím jsi lepil tu výložku?? Právě se na to chystám...Cremster píše:Tak pražce nalisovaný, zabroušený. Kytara s krkem taky vyroušenáViděl bych to na voraz a příští týden jdu mořit a začnu s politurou