No nevím, jestli se to někomu bude chtít znovu a znovu přepisovatAničkaa píše:Pište vaše názory, nápady, myšlenky. Prostě vše. Beru cokolivMoc děkuju za odpovědi a pomoc
Není zač.
No nevím, jestli se to někomu bude chtít znovu a znovu přepisovatAničkaa píše:Pište vaše názory, nápady, myšlenky. Prostě vše. Beru cokolivMoc děkuju za odpovědi a pomoc
Na bluegrass budeš ladit úplně stejně jako jindy. "C" ladění GCEA, nebo "D" ladění ADFisH. Potíž bude jen s hlasitostí. Hrát proti banju nebo mandolíně, to chce elektronické ozvučení. Když ne snímač, tak alespoň přes mikrofon. Samozřejmě + zesilovací aparatura (combo, zesil.+bedny).fricanator píše:...jak se má ladit ukulele na bluegrass. Děkuji
Ve skutečnosti jsem pro něj chtěl jet do ostravy a ještě pak si jej definitivně osahat a vybrat, jen jsem chtěl vědět zda někdo nemá zkušenosti s oběma a mohl říct svůj názor, ať zhruba vím na co se zaměřit.Hendrek píše:Nepředpokládám, že máš v plánu si je vyzkoušet na krámě. Pak je asi jedno co si přes eshop z těch dvou vybereš, přímé porovnání stejně mít nebudeš. Možná se tu najde někdo, kdo má zkušenost s oběma, ale moc bych na to nesázel. Já mám Lanikai (elektroakustická verze) a nemůžu si stěžovat.