docela výpek
a tohle tuplem!
jo kamaráde, tohle tady čeká každýho muzikanta, jen o tom ještě neví.B.Mikey píše:Noo..za ty dva roky se můj pohled na blues dost změnil a vážně nechápu jak jsem sem moch napsat že "blůz UŽ nehraju.."![]()
Uncle píše:Blues je sra*ka
ok, napiš pročUncle píše:Blues je sra*ka
musím souhlasit ale pokud se sejdou lidi co tahle jednoduchá forma dokáže nakopnout a vybudit k hudebnímu projevu není nic lepšího..a taky jednodužšího..prostě blues a ukaž se! máš na to 12 taktů a formu znáš!Wohma píše:Mne treba na blues obecne vadi, ze je to vyrazne konzervativni styl, pokud nepocitam veci rizly rockem, tak tam prilis variaci neni - zvlast na to, jak (v ramci "popularni hudby" [vuci klasice]) starej zanr to je. Coz ma v sobe zas vyhodu, ta hudba neni nicim prilis zprasena a clovek tam tak nejak citi ty koreny. Mam ale radeji vice avantgardni ci experimentalni smery, ktery se neboji ruznych fuzi. Ovsem to je subjektivni a naprosto chapu lidi, pro ktery je blues jedina poradna hudba.
Uncle píše:Blues je sra*ka

S radostí příteli..pehve píše:ok, napiš pročUncle píše:Blues je sra*ka
pochopily jsme že Wohma a ostatní měli jasno už hned že jde o flame.(ty tomu říkáš žert) Prosím mody o smazání Uncleho "žertu" a mých i ostatních reakcí včetně tohoto protože to tu bude překážet.Díky.Uncle píše:S radostí příteli..pehve píše:ok, napiš pročUncle píše:Blues je sra*ka
Blues je naprosto kničemu... jeho jediným účelem je nutit muzikanty myslet při pauzách mezi jednotlivými licky což následně vede k mozkové dysfunkci v extrémních případech až k demenci..
Jediný způsob, jak vyjádřit své emoce, je můj nový vynález - G&HH ... je to naprosto nový styl, který v sobě kombinuje mastné vlasy a často urážlivé odříkávané texty. (Kdo ví co to bude za zkratku?) ..
Pokud jste dočetli můj příspěvek až sem, určitě jste pochopily, že jde o žert, a pokud ne, musíte urychleně začít nebo přestat hrát blues