z kytary budes mit vetsi radost.
Vaše sny
Pravidla fóra
-
arcilucifer
Re: Vaše sny
slimy na auto se vykasli,pokud ho nepotrebujes k praci, tak to zvaz radsi dvakrat. je to ta nejpekelnejsi investice. dobre vim co mluvim, jenom v benzinu spalim za rok jednoho peknyho customa..
Tak mě by se líbil gibson LP custom v tý arktický bílí se zlatym HW, pak třeba ESP ec s floydem a EMG dále fendera am. special strata HSS v černý
a nakonec náký pěkný tele a MESU dual ref. a ENGLA special edition náky krabky fanynky v černém :
a jsu spokojený 
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
arcilucifer píše:slimy na auto se vykasli,pokud ho nepotrebujes k praci, tak to zvaz radsi dvakrat. je to ta nejpekelnejsi investice. dobre vim co mluvim, jenom v benzinu spalim za rok jednoho peknyho customa..![]()
jj, benzín, pojistka, údržba, pěkně to naskakuje...
ale ten řidičák, ten si udělej, protože ten pořád jen zdražuje a bude se ti hodit...
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
-
woro90-1
Když nad tím tak přemýšlím, asi (co se týče kytar) podvědomě sním o tom, mít doma pohromadě všechny staré typy od Fenderu - Esquire, aspoň jedno tele, minimálně dva straty, Duo-Sonic (Musicmaster není nutný), Jazzmaster, Jaguar, (možná by se vešel i jeden Mustang); '51 Precision Bass, '57 Precision Bass, Jazz Bass; Champ, Deluxe, Bassman, Bandmaster; vešel by se i jeden dvojitý Stringmaster. A navrch Mosrite Sidejack, Gibson '58 Flying V a libovolný Harmony Stratotone. A mít to kam dát, nemuset kvůli tomu hladovět, mít na to čas a pochopení milované ženy, a nemít jiný důvod nepořizovat si další než že bych na to nestíhal hrát.
Je vidět že jsi skromnýworo90-1 píše:Když nad tím tak přemýšlím, asi (co se týče kytar) podvědomě sním o tom, mít doma pohromadě všechny staré typy od Fenderu - Esquire, aspoň jedno tele, minimálně dva straty, Duo-Sonic (Musicmaster není nutný), Jazzmaster, Jaguar, (možná by se vešel i jeden Mustang); '51 Precision Bass, '57 Precision Bass, Jazz Bass; Champ, Deluxe, Bassman, Bandmaster; vešel by se i jeden dvojitý Stringmaster. A navrch Mosrite Sidejack, Gibson '58 Flying V a libovolný Harmony Stratotone. A mít to kam dát, nemuset kvůli tomu hladovět, mít na to čas a pochopení milované ženy, a nemít jiný důvod nepořizovat si další než že bych na to nestíhal hrát.
Cort evlz6 (EMG81,60), Ibanez s420 (SD sh13,sh1) , Squier custom shop stratocaster (RM F1)----> crybaby, MT2, CH1----> Rivera knucklehead KR55, Orange PPC 212
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
arcilucifer a impact - fakt o tom dost uvažuju. Auto snad potřebovat nebudu, ale řidičák se mi bude hodit (v práci občas jezdíme na čtyřkolkách).
Fakt by mi to udělalo x krát větší radost mít doma R8 Iced Tea (ale litoval bych jí - ta kytara bude trpět než se naučím alespoň obstojně hrát vzhledem k nástroji)...
... on je to takový můj sen - brzo koupit kytaru, která by mi vydržela celý život a hrála ultimátně (byť jen pro mě, byť jen mím zkresleným pohledem) a vědět, že to, co jsem chtěl mám doma. Já už totiž o "svém zvuku" mám jasnou představu a nepředpokládám, že bych od něj nějak ustoupil.
Ale tak i tak předpokládám, že experimentovat budu i nadále. Spíš jen ze zvědavosti.
Fakt by mi to udělalo x krát větší radost mít doma R8 Iced Tea (ale litoval bych jí - ta kytara bude trpět než se naučím alespoň obstojně hrát vzhledem k nástroji)...
... on je to takový můj sen - brzo koupit kytaru, která by mi vydržela celý život a hrála ultimátně (byť jen pro mě, byť jen mím zkresleným pohledem) a vědět, že to, co jsem chtěl mám doma. Já už totiž o "svém zvuku" mám jasnou představu a nepředpokládám, že bych od něj nějak ustoupil.
Ale tak i tak předpokládám, že experimentovat budu i nadále. Spíš jen ze zvědavosti.
"Lots of people talk and few of them know..."
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
V poslední době jsem to přehodnotil a chci Jackson custom shop Rhoadse
A jak je u mě zvykem, bude to komplet javor 
Die Hard or Die Home
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
můj nesplnitelný sen je vlastnit všechny ( tuším 4 ) Icemany s grafikami Vartana Malakiana 
jo mě by stačila i jednaRocky_MK píše:můj nesplnitelný sen je vlastnit všechny ( tuším 4 ) Icemany s grafikami Vartana Malakiana
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
vítej zpět!impact píše:arcilucifer píše:slimy na auto se vykasli,pokud ho nepotrebujes k praci, tak to zvaz radsi dvakrat. je to ta nejpekelnejsi investice. dobre vim co mluvim, jenom v benzinu spalim za rok jednoho peknyho customa..![]()
jj, benzín, pojistka, údržba, pěkně to naskakuje...
ale ten řidičák, ten si udělej, protože ten pořád jen zdražuje a bude se ti hodit...
Můj sen? Momentálně bych přivítal ty peníze co bych měl mít až na podzim... je blbý, že ačkoliv vím, že je případně chci dát do kytary, vůbec nevím do jaké
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
To tygrované LP od bacha co mají u Brauna.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Kytaru od Bach máš jako sen? Ty teda míříš proklatě nízkotadeasp píše:To tygrované LP od bacha co mají u Brauna.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Můj prrozatimní sen je VOX AC30C2 nebo VOX AC30C2X (ale spíš X)

myslíte že má cenu si připlatit? Tady bych ho nekupoval, spíš dovoz z USA... ale až budou peníze

myslíte že má cenu si připlatit? Tady bych ho nekupoval, spíš dovoz z USA... ale až budou peníze
tady hraju teď KOSMONOPOL
joo AC30 bych taky zvládnul ale moje peněženka bohužel ne

JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Demi, taky vím, že ty Bachy jsou průserové.Ale ta ,která tam je dokonce hraje.Jak na čistém tka i zkresleném kanaálu je to super. A hlavně teď je to splnitelný sen. Opravdu doporučuju vyzkoušet.Demilich píše:Kytaru od Bach máš jako sen? Ty teda míříš proklatě nízkotadeasp píše:To tygrované LP od bacha co mají u Brauna.Co já hrál na Bachovku, vždycky to byl průser. Jen jedna kytara od nich mě zaujala a to sice celomahagonové tele, co mají u Brauna. Ale to ne kvůli hratelnosti (zádolam), ani zvuku (kekel z pekel), ale kvůli použitelnosti jako těžký kyj.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
tak já teď taky ne, spíš hodně do budoucnaMrB14ck píše:joo AC30 bych taky zvládnul ale moje peněženka bohužel ne![]()
jestli chceš znát můj názor tak já bych do toho hodil nějaké webery alnico nebo tak něco - přijde mi že celestiony mají celkově dost kanální zvuk (i když ty alnica asi ze všech celestionů nejlepšíEizor píše:tak já teď taky ne, spíš hodně do budoucnaMrB14ck píše:joo AC30 bych taky zvládnul ale moje peněženka bohužel ne![]()
spíš bych chtěl vědět ty rozdíly a jestli se vyplatí koupit ten s těma blue alnicama
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Tož jak tam máš přímo už olíznutý kousek, tak to jde značka stranoutadeasp píše:Demi, taky vím, že ty Bachy jsou průserové.Ale ta ,která tam je dokonce hraje.Jak na čistém tka i zkresleném kanaálu je to super. A hlavně teď je to splnitelný sen. Opravdu doporučuju vyzkoušet.Demilich píše:Kytaru od Bach máš jako sen? Ty teda míříš proklatě nízkotadeasp píše:To tygrované LP od bacha co mají u Brauna.Co já hrál na Bachovku, vždycky to byl průser. Jen jedna kytara od nich mě zaujala a to sice celomahagonové tele, co mají u Brauna. Ale to ne kvůli hratelnosti (zádolam), ani zvuku (kekel z pekel), ale kvůli použitelnosti jako těžký kyj.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
kanální zvuk...MrB14ck píše:jestli chceš znát můj názor tak já bych do toho hodil nějaké webery alnico nebo tak něco - přijde mi že celestiony mají celkově dost kanální zvuk (i když ty alnica asi ze všech celestionů nejlepšíEizor píše:tak já teď taky ne, spíš hodně do budoucnaMrB14ck píše:joo AC30 bych taky zvládnul ale moje peněženka bohužel ne![]()
spíš bych chtěl vědět ty rozdíly a jestli se vyplatí koupit ten s těma blue alnicama
)
Zahraj si na AC 30CC2X s blue alnicama a pujdeš do kolen ty kanáleMrB14ck píše:jestli chceš znát můj názor tak já bych do toho hodil nějaké webery alnico nebo tak něco - přijde mi že celestiony mají celkově dost kanální zvuk (i když ty alnica asi ze všech celestionů nejlepšíEizor píše:tak já teď taky ne, spíš hodně do budoucnaMrB14ck píše:joo AC30 bych taky zvládnul ale moje peněženka bohužel ne![]()
)
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300