Tele Classic 60 má nízký pražce a rádius 7,25, pokud jsi na takovou kytaru nehrál, tak by se ti to nemuselo moc líbit ... je to dřina
= důvěrně se seznámíš s hmatníkem
TenSquier má Med.jumbo a radius 9,5
Hanzbiker píše:Já hrál jen na standartaa má to stejný snímače jako ten 60...Nevím moc velkej rozdíl v tom nebude..........
........ Edit...60's ma vintage kobylu...Nevím jestli je to výhoda nebo nevýhoda ale určitě to nebude to co dělá rozdíl 2000 mezi standartem a 60's...
po dlouhý době přispěju do tohohle topicu a možná malinko OT ale přece.qwer píše: nevím, já měl asi obrovské štěstí ta tu affinity - k nám se dováží verze z aghatisu,
pozor na to - borovice vůbec není špatnej materiál na elekriku - podle lidí z TDPRI je dokonce "telekástrovitější" než olše - já osobně si chci jednoho pinecastera o prázdninách zkusit udělatqwer píše:Jinak ten squier neni z olše, ale z BOROVICE - docela netradiční dřevo (squier si docela oblíbil tady ty netradiční dřeva... netuším proč...). opravdu nevím, jak hraje kytara z borovice. nechápu, proč to tele neudělali normálně z olše tak jako Vibe strat
MrB14ck píše: pozor na to - borovice vůbec není špatnej materiál na elekriku - podle lidí z TDPRI je dokonce "telekástrovitější" než olše -