PUNK CZ!! Co vy na nej???
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Heh, asi si to špatně pochopil, nic proti, ale s tím příspěvkem mi nezbývá nic jiného než nesouhlasit.!pang píše:Fenkju wery machJoey píše:K tvému příspěvku.
,ale to nemuselo byt...nazor ostatnich mi vubec nevadi,naopak ho prijimam,ale doplnil jsem ho o svuj..hmm..jak se tomu rika...eeehmm..konverzace?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Aspon vidim co dela 6 pivJoey píše:Heh, asi si to špatně pochopil, nic proti, ale s tím příspěvkem mi nezbývá nic jiného než nesouhlasit.!pang píše:Fenkju wery machJoey píše:K tvému příspěvku.
,ale to nemuselo byt...nazor ostatnich mi vubec nevadi,naopak ho prijimam,ale doplnil jsem ho o svuj..hmm..jak se tomu rika...eeehmm..konverzace?
Jde to i jinak.
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
nic takoveho ohledne naseho punku neznam..nas je syrovejsi..to co jsi poslal je nefalsovany americky punkrock a takovy maj jen v americepigdestroyer píše:existuje u nas nejaka takova skupina jako pennywise?
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no pennywise se mi zda teda daleko daleko syrovejsi /hudebne/ nez houby a spol. hlavne tam je napad, neni to porad dokola D A H G poslechni si album straight ahead nebo land for the free ... land for the free sjedes jednim dechem .. a pak pustis znovu. pokud se tedy oprostis od zbytecnych predsudku ze sou komercni / coz asi uz ted jo..!pang píše:nic takoveho ohledne naseho punku neznam..nas je syrovejsi..to co jsi poslal je nefalsovany americky punkrock a takovy maj jen v americepigdestroyer píše:existuje u nas nejaka takova skupina jako pennywise?...jinak jestli se pletu a nekdo vi tak napiste
jako libilo se mi to a az mi prestanou blbnout torrenty tak si to stahnupigdestroyer píše:no pennywise se mi zda teda daleko daleko syrovejsi /hudebne/ nez houby a spol. hlavne tam je napad, neni to porad dokola D A H G poslechni si album straight ahead nebo land for the free ... land for the free sjedes jednim dechem .. a pak pustis znovu. pokud se tedy oprostis od zbytecnych predsudku ze sou komercni / coz asi uz ted jo..!pang píše:nic takoveho ohledne naseho punku neznam..nas je syrovejsi..to co jsi poslal je nefalsovany americky punkrock a takovy maj jen v americepigdestroyer píše:existuje u nas nejaka takova skupina jako pennywise?...jinak jestli se pletu a nekdo vi tak napiste
/ to je uplne jedno, pokud je ta hudba dobra a jako ze je tak to neresim. nevim jak ostatni ceda ale tyhle dve opravdu stoji za to.
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
ja nemam nic proti powerum, sam je preferuju pokud to rychlostne stiham pred jendotlivyma prstama protoze je to hutnejsi..
me se na pennywise dycky strasne libilo ze je tam hodne tlumeni, paradni rychly bici a rychly zmeny akordu, smrdi to trochu hardcorem ale je to samozrejme popik.. ale pecky jako http://www.youtube.com/watch?v=zytrNdgVPDM stoji za to cekuj to. 
hele !pang my se asi moc neshodnem. jakakoli myslenka de vyjadrit slusne, vsechno od nazoru na politiku pres nazor na ucitele ve skole az po nabozenstvi (imho jen nastroj jak manipulovat s lidma a zneuzivat je pro svy cile ve jmenu neceho vyssiho). pro me ma proste mnohem vyssi hodnotu nazor nekoho kdo dokaze mluvit slusne nez nekoho kdo rika k***a jako kazdy treti slovo.
ceskej punk proste nak moc nemusim, to slovenskej je fajne.
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Ja to beru,chapu a nerikam,ze aby slova neco znamenala,tak musi byt okorenena sprostymi vyrazi..ja jen hajim kluky z kapel,kteri to tam obcas flaknou,protoze to tak citi a to 3 K v jedny vete si nemyslim,ze u ceskeho punku zrovna plati...kdyz mluvim s lidma kterych si vazim,tak taky mluvim slusne a nedela mi to absolutne problem,jen kdyz jsem vyprudeny jak nejvic to jde,tak to pouziju...nejak to ve me je,mozna k vuli tomu cim vsim jsem si prolez,mozna.Rozhodne tak nemluvim aby si me nekdo vsiml,naopak v tech chvilich nad tim vlastne ani nepremyslim.Jsem horka hlava,kdyz nekdo utoci na mou osobu,nebo na lidi me blizke...to se tyka i systemu,policie,vlady.....Kdo z vas si sproste nezanadava?V tech pisnich je to vlastne podobne...
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Okej mas dobry pristup,muzes na sebe byt hrdy,ale to muzou vsichni i ti sprosti i ti slusni....slovensky mam taky hooodne rad,jen prozrad jaky presne?Horkyze,ine kafe..nebo snad neco podzemnejsiho?SmileCZ píše:hele !pang my se asi moc neshodnem. jakakoli myslenka de vyjadrit slusne, vsechno od nazoru na politiku pres nazor na ucitele ve skole az po nabozenstvi (imho jen nastroj jak manipulovat s lidma a zneuzivat je pro svy cile ve jmenu neceho vyssiho). pro me ma proste mnohem vyssi hodnotu nazor nekoho kdo dokaze mluvit slusne nez nekoho kdo rika k***a jako kazdy treti slovo.
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
My chces rict ti pennywine jsou slovaci nebo co myslis?Mige11 píše:Zdanie Klame to je punková skupina (ale slovenská) Inak z čiech ten PunkFloyd nedávno som na nich bol
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Tak upřímně z takového toho "vážného punku" jsem už vyrostl. Nějak mě to falešný skřehotání, nebo řvaní do mikrofonu s rozladěnýma kytarama už nebere. Navíc už s tím ani nesouhlasím textově. Ale jedn udob ujsem v tom frčel dost. Když už si chcu pustit něco punkového, tak teď už mnohem radši třeba starý Taksály, nebo to Iné kafe... Ale každému co jeho jest 
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Sem na tom uplně stejně. V metalu nacházim mnohem víc energie a...všehocerfotoc píše:než jsem objevil krásu metalu tak jsem punk poslouchalale už mě štvalo že je to takový strtašně jednoduchý a veselý, což mi po docela krátký době začalo lízt na nervy. Jako už to neposloucham, ale když to někde hraje tak mi to nevadí.
Nestavej prizen a shodu ve vsem dalsim na tom jestli se neschodnem ve "sproste vyjadrovani vs slusne"SmileCZ píše:hele !pang my se asi moc neshodnem. jakakoli myslenka de vyjadrit slusne, vsechno od nazoru na politiku pres nazor na ucitele ve skole az po nabozenstvi (imho jen nastroj jak manipulovat s lidma a zneuzivat je pro svy cile ve jmenu neceho vyssiho). pro me ma proste mnohem vyssi hodnotu nazor nekoho kdo dokaze mluvit slusne nez nekoho kdo rika k***a jako kazdy treti slovo.
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
přesně takžebrák píše:Sem na tom uplně stejně. V metalu nacházim mnohem víc energie a...všehocerfotoc píše:než jsem objevil krásu metalu tak jsem punk poslouchalale už mě štvalo že je to takový strtašně jednoduchý a veselý, což mi po docela krátký době začalo lízt na nervy. Jako už to neposloucham, ale když to někde hraje tak mi to nevadí.
A hlavně mám hrozně rád kytaru, takže mě fakt nebaví poslouchat pořád 3 akordy dokola. To chce pořádný nabouchaný riffy a zběsilý sóla!!
![]()
rozjizdi se tu solidni flame na tema metal vs. punk.
ale tvrdit ze v metalu je vic energie nez v punku, to je konina 
!pang - ty me vazne fascinujes, na muj jeden post reagujes trema svejma
zkus pouzivat gombik Edit. a mam dojem ze Zdanie Klame je nazev ty slovensky kapely o ktery mluvil Mige11...
jestli sem to spatne pochopil tak sorry
!pang - ty me vazne fascinujes, na muj jeden post reagujes trema svejma
jestli sem to spatne pochopil tak sorry
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112