PUNK CZ!! Co vy na nej???
PUNK CZ!! Co vy na nej???
Nevim jak vy co poslouchate punk,ale podle me nas cesky neni vubec spatny...Houba,punk floid,S.P.S.,Visaci,E!E,N.V.Ú.,Sanov 1,Malomocnost prazdnoty....znate vubec???
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Jojo,to jste vy metalisticerfotoc píše:než jsem objevil krásu metalu tak jsem punk poslouchalale už mě štvalo že je to takový strtašně jednoduchý a veselý, což mi po docela krátký době začalo lízt na nervy. Jako už to neposloucham, ale když to někde hraje tak mi to nevadí.
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
jo, to "veselý" jsem myslel hudebně, prostě že je to takový rychlý, veselý, víš co myslím
to není chyba tý hudby, ale to je spíš na mojí straně, prostě jsem jednu dobu asi 2 měsíce poslouchal punk a už mi prostě ta "veselost" lezla na nervy. Taky jde dost o to jakou mám náladu, někdy jsem smutnej a kdybych si pustil punk tak by mě to zabilo, když jsem veselej tak mi to nevadí, ale metal mi prostě nevadí nikdy
- dokážu si natom prostě vybít energii 
edit: jo a k tý jednoduchosti, prostě jsem měl zachvíli pocit že je to všechno na jedno brdo
edit: jo a k tý jednoduchosti, prostě jsem měl zachvíli pocit že je to všechno na jedno brdo
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Vim co jsi tim myslelcerfotoc píše:jo, to "veselý" jsem myslel hudebně, prostě že je to takový rychlý, veselý, víš co myslímto není chyba tý hudby, ale to je spíš na mojí straně, prostě jsem jednu dobu asi 2 měsíce poslouchal punk a už mi prostě ta "veselost" lezla na nervy. Taky jde dost o to jakou mám náladu, někdy jsem smutnej a kdybych si pustil punk tak by mě to zabilo, když jsem veselej tak mi to nevadí, ale metal mi prostě nevadí nikdy
- dokážu si natom prostě vybít energii
Esli mas cas a naladu cerfotocu,tak si pust Neverim a Tvuj boj
http://bandzone.cz/punkfloid
..napis nazor,at uz bude jakykoli...ale nikoho k nicemu nenutim
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
jo Punk Floid znám
jsem ze šumpru kousek od zábřeha, takže už je docela znám. Jako není to špatný, to ne, ja punk chápu a nikomu nebudu nutit něco jinýho
at si kazdej poslouchá co chce zejo
já jenom vidím právě něco víc v metalu no...Jako punk je podle mě i takovej ten veselej, bláznivej styl života
no prostě shrnu to, pohodová hudba co nevadí skoro nikomu - tím chcu říct že když pustim metal člověku co to neposloucha tak to muze tomu cloveku vadit, ale punk většinou takle nikomu nevadí.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
On taky nebývá pang jako pang, něco je jen jako pang...
Já můžu Punk Floidy (ale teď mám s něma nějakej útlum), Houbu, Sakumprásk, trochu Totáče no a E!Ečka ale v těch už moc nejedu...
Já vlastně jinej, než českej pang, neposlouchám
...ále takovej Death Punk...
hmm
Já můžu Punk Floidy (ale teď mám s něma nějakej útlum), Houbu, Sakumprásk, trochu Totáče no a E!Ečka ale v těch už moc nejedu...
Já vlastně jinej, než českej pang, neposlouchám
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Taky si prave myslim ze cesky pang je na dost vysoke urovni...jen tak skoumam kolik lidi ma vubec o ceskem punku paru,...ja nejak nemuzu prekousnout americky..jako Antiflag,sam 41...a takhle...malomocnost je perfektni,sice ta jejich kvalita nahravek je strasna :)co si budem povidat,ale texty maj fejst origo...punk floid je ted podle me nejvic,ale totaci a E!Ecka nejsou o moc daleko
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
S tema Floidama ses mi strevil primo do mojeho punkem prohnileho srdceJoey píše:On taky nebývá pang jako pang, něco je jen jako pang...![]()
Já vlastně jinej, než českej pang, neposlouchám...ále takovej Death Punk...
hmm
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
me na ceskym punku vadi ze sem snad neslysel ani jeden song kde by slovnik nebyl na urovni southparku. i punkovy myslenky se daj vyjadrit slusne ne?
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Asi si nikdy nepotkal Houbu co?SmileCZ píše:me na ceskym punku vadi ze sem snad neslysel ani jeden song kde by slovnik nebyl na urovni southparku. i punkovy myslenky se daj vyjadrit slusne ne?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Me to nessss..stve
..treba u Houby jsem nic takoveho neslysel...ale zase na druhou stranu jak se chces slusne vyjadrovat k tomu co se tady vsude deje?obrazne receno,chova se k nam vlada slusne??policie???rikaj ti nejvyssi pravdu,kterou si my slusni pracujici lidi podle me zaslouzime????ne!!!! a tohle proste dokaze nasr*t a mi tady nejsme od toho aby jsme jim to zrali a popripade si stezovali slusnou byrokratickou cestou,mame prece hubu a svoje vlastni prostredky a k nekterym vecem se vyjadrujeme jeste dost slusne...promin,ale kdybych chtel neceho dosahnout slusne,tak formou lezt do zadnic a prikyvovat nesmyslum...timhle rvanim a sprostou mluvou mozna nic nevyresim,ale vim ze to takhle chci udelat..vim ze to porad budu jen ja....nejake sproste vyjadrovani tady nema cenu resit..ale jestli ti vadi sprosty kraval v punku,tak jde pochopit,ze punk nemusis a ja ti taky nebudu rikat,ze by jsi ho rad mit mel 
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Jojo..je toho vic,ale nekteri jsou proste vic radikalni,coz ja si myslim,ze to enkdy neni vubec na skoduJoey píše:Asi si nikdy nepotkal Houbu co?SmileCZ píše:me na ceskym punku vadi ze sem snad neslysel ani jeden song kde by slovnik nebyl na urovni southparku. i punkovy myslenky se daj vyjadrit slusne ne?Ti maj hodně textů bez vulgarismů
...PÁÁÁDLOOOOO DEJ MI PÁÁÁDLOOO
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Že gratuluju!pang píše:Me to nessss..stve..treba u Houby jsem nic takoveho neslysel...ale zase na druhou stranu jak se chces slusne vyjadrovat k tomu co se tady vsude deje?obrazne receno,chova se k nam vlada slusne??policie???rikaj ti nejvyssi pravdu,kterou si my slusni pracujici lidi podle me zaslouzime????ne!!!! a tohle proste dokaze nasr*t a mi tady nejsme od toho aby jsme jim to zrali a popripade si stezovali slusnou byrokratickou cestou,mame prece hubu a svoje vlastni prostredky a k nekterym vecem se vyjadrujeme jeste dost slusne...promin,ale kdybych chtel neceho dosahnout slusne,tak formou lezt do zadnic a prikyvovat nesmyslum...timhle rvanim a sprostou mluvou mozna nic nevyresim,ale vim ze to takhle chci udelat..vim ze to porad budu jen ja....nejake sproste vyjadrovani tady nema cenu resit..ale jestli ti vadi sprosty kraval v punku,tak jde pochopit,ze punk nemusis a ja ti taky nebudu rikat,ze by jsi ho rad mit mel
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Že gratuluješ k čemu?Promin,ale tohle jsem nejak nepobral..Joey píše:Že gratuluju!pang píše:Me to nessss..stve..treba u Houby jsem nic takoveho neslysel...ale zase na druhou stranu jak se chces slusne vyjadrovat k tomu co se tady vsude deje?obrazne receno,chova se k nam vlada slusne??policie???rikaj ti nejvyssi pravdu,kterou si my slusni pracujici lidi podle me zaslouzime????ne!!!! a tohle proste dokaze nasr*t a mi tady nejsme od toho aby jsme jim to zrali a popripade si stezovali slusnou byrokratickou cestou,mame prece hubu a svoje vlastni prostredky a k nekterym vecem se vyjadrujeme jeste dost slusne...promin,ale kdybych chtel neceho dosahnout slusne,tak formou lezt do zadnic a prikyvovat nesmyslum...timhle rvanim a sprostou mluvou mozna nic nevyresim,ale vim ze to takhle chci udelat..vim ze to porad budu jen ja....nejake sproste vyjadrovani tady nema cenu resit..ale jestli ti vadi sprosty kraval v punku,tak jde pochopit,ze punk nemusis a ja ti taky nebudu rikat,ze by jsi ho rad mit mel
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!