Kytara do 10 000,- na rock až metal
Pravidla fóra
tvuj nazor ti neberu, jenom narážim na to cos říkal když sem řekl svuj nazor o levný sedmistrunce s tremolem a teď tady říkáš že ty cortky sou naho*no a že jedině ibanez, že ostatní jsou horší, pěkně si protiřečíš...Disasterpiece píše:komu se co nelibi na mym nazoru at mi pr*el polibi
Naposledy upravil(a) cerfotoc dne 30.12.2008 21:15, celkem upraveno 1 x.
Podle toho co za zvuk hledáš, mahagon bejvá víc do spodků, ale řek bych že na tak levných kytarách to stejně nehraje roli. Tam hraje spíš roli zpracování, aby to vůbec rezonovalo.Asaka píše:Tak koukam ze se tu nejvic sklonuje Ibanez a Cort.U tech Ibanezek me stve ze si je nemuzu vyzkouset,kdyz nejsou na prodejne ale asi do jedny z nich pujdu.Muzu se zeptat co rikate na to drevo?Bude lepsi pro zvuk masiv mahagon nebo masiv lípa?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
a co sem pletes diskuzi o sedmicce? to sem vubec nepatri!cerfotoc píše:tvuj nazor ti neberu, jenom narážim na to cos říkal když sem řekl svuj nazor o levný sedmistrunce s tremolem a teď tady říkáš že ty cortky sou naho*no a že jedině ibanez, že ostatní jsou horší, pěkně si protiřečíš...Disasterpiece píše:komu se co nelibi na mym nazoru at mi pr*el polibi
tady se bavime o jinych kytarach
byt tebou, tak beru ibanez nebo jackson, a to jenom a ciste proto, ze jsou z lipy a ty nechces ten zahuhlany zvuk, a me vsechny kytary z mahagonu na ktery jsem hral prisly zahuhlany. uznavam, ze jsem nehral na zadnou za 50 000, tam je to asi o nicem jinem, ale okolo tech 10 mi to tak prislo.
jinak, saulovi jsi uz napsal, nebo mas nejake osobni pohnutky, proc toho schectera nebrat?
jinak, saulovi jsi uz napsal, nebo mas nejake osobni pohnutky, proc toho schectera nebrat?
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
zase nevis kde zijes.... jestli te neco zajima tak SZ!cerfotoc píše:to vim, jenom řikam že ten tvuj nazor je pekne trapnej a ze kdyz neco takovyho reknu ja tak do me hned reješ a ted delas to samy! to s tou sedmičkou jenom pro připomenutí...Disasterpiece píše:a co sem pletes diskuzi o sedmicce? to sem vubec nepatri!
tady se bavime o jinych kytarach
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Vitej zpatkyNero píše:Pánové, klid... A pokud se hádat chcete, tak po SZ, nedělejt tu bordel.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- Skořepný Šokátor
Re: Kytara do 10 000,- na rock až metal
Čus, kámoška by chtěla nějaký superstrat do 10 000 na rock (žádný ultrabrutalcannibalcorpsebleee) s pevnou kobylou...jenže já nemám o tomhle ani šajnu, jelikož se jako levák moc neorientuju na ty pravácký. Vím, že Ibanez RGR 321 EX je dobrá, doporučili byste mě (jí) nějakou jinou? (bazaru se nebrání)
fekál.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
co takhle nějakej Schecter z bazaru?Skořepný Šokátor píše:Čus, kámoška by chtěla nějaký superstrat do 10 000 na rock (žádný ultrabrutalcannibalcorpsebleee) s pevnou kobylou...jenže já nemám o tomhle ani šajnu, jelikož se jako levák moc neorientuju na ty pravácký. Vím, že Ibanez RGR 321 EX je dobrá, doporučili byste mě (jí) nějakou jinou? (bazaru se nebrání)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Cort M600?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Tento názor je IMHO poměrně mimo. Mahagon nepůsobí zahuhlaně, měl jsem čistě Mahagonovou Ibanez S470, kterou jsem prodal, protože se mi tón zdál barvou tmavý. Proto považuji za nejšťastnější řešení kombinaci mahagonu s dýhou z javoru. Javor dává pěknou barvu a světlost tónu, takže v kombinaci, jsou to vyrovnané kytary. Lípy jsou často používané za kytary určené pro metal, protože lípa je IMHO basovější a většina metalistů potřebuje basy až někde v pekle. Takže osobně zahuhlanost bych přisuzoval jim.Asanoth píše:byt tebou, tak beru ibanez nebo jackson, a to jenom a ciste proto, ze jsou z lipy a ty nechces ten zahuhlany zvuk, a me vsechny kytary z mahagonu na ktery jsem hral prisly zahuhlany. uznavam, ze jsem nehral na zadnou za 50 000, tam je to asi o nicem jinem, ale okolo tech 10 mi to tak prislo.
Je potřeba rozlišovat, pokud máš Corta a neumíš pořádně srovnávat zvuky kytar,tak ti vše příjde zahuhlané, třeba proti tvému kusu dřeva.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Skořepný Šokátor