Stranky o hrani na kytare aneb ceske lekce na kytaru

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...

Chteli byste tu stranku?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

michalp

Příspěvek od michalp »

udělat kvalitní stránky (co se týče designu a kodu) není až tak velký problém... problém je mít kvalitní obsah... dokud ten nebude nemá smysl se do něčeho pouštět... články zkopírované z jiných webu nebudou to pravé ořechové...
BaCH Les Paul Standart (R.M. Pickup AlNiCo II Neck + AlNiCo Custom)
Ernie Ball
Fender Frontman 15R
Boss GT-10
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Caggan píše:sorko, ja taky dělal stránky, a taky padli. taky jsem to dělal přes redakční systém. a taky nejsem extra nadvakrát odborník.... pokud nejsi prostě absolutní profesionál, a nedáš do toho fakt hodně času a sil. tak nemáš šanci udělat kvalitní stránky které by byly navštěvovaný.
možna jo když to udělaš přes redakčak a dobře ho upravíš a budeš se o toho hodně starat tak jo... ale chce to tým lidí...
michalp píše:udělat kvalitní stránky (co se týče designu a kodu) není až tak velký problém... problém je mít kvalitní obsah... dokud ten nebude nemá smysl se do něčeho pouštět... články zkopírované z jiných webu nebudou to pravé ořechové...
přesně vzít dohromady více zdrojů a dát to dokupy...
epislash

Re:

Příspěvek od epislash »

Saghi píše:hele neřikám že je to špatný a že bych to nechtěl... možná se ta stránka i rozjede ale vem si že teď to máš zatim zkopírovaný.... třeba ty techniky hraní jsou z kytarového nebe
na kytarové nebe nechodím od té doby co jsem se z tama špatně naučil špatně popsanou techniku odtrhu a přišel na to až po roce :D
HEKTOR

Re: Re:

Příspěvek od HEKTOR »

epislash píše:
Saghi píše:hele neřikám že je to špatný a že bych to nechtěl... možná se ta stránka i rozjede ale vem si že teď to máš zatim zkopírovaný.... třeba ty techniky hraní jsou z kytarového nebe
na kytarové nebe nechodím od té doby co jsem se z tama špatně naučil špatně popsanou techniku odtrhu a přišel na to až po roce :D
Jestli myslíš tenhle popis odtrhů: http://www.kytarovenebe.cz/techniky-hrani.php tak já ne něm nic závadného nevidím.
Kytary: Vintage V100TSB, Ashton D25 CEQ WRS, španělka
Kytarové kombo: Roland Cube 30x
Baskytara: Cort B5 OPN
Basové kombo: Gallien Krueger 400RB III
Multiefekt: Zoom G2.1Nu
Software: Ardour3, TuxGuitar, Calf-plugins, Hydrogen, Audacity
epislash

Re: Stranky o hrani na kytare aneb ceske lekce na kytaru

Příspěvek od epislash »

je tam ''pustíte prostředníček'' ale ten prostředníček se nemá pouštět ale odtrhnout (brnknout) do té struny...jak mi tady už kdysi pár chlapců vysvětlovalo :D
HEKTOR

Re: Stranky o hrani na kytare aneb ceske lekce na kytaru

Příspěvek od HEKTOR »

No asi máš pravdu. Dá se to možná pochopit i špatně :D .
Kytary: Vintage V100TSB, Ashton D25 CEQ WRS, španělka
Kytarové kombo: Roland Cube 30x
Baskytara: Cort B5 OPN
Basové kombo: Gallien Krueger 400RB III
Multiefekt: Zoom G2.1Nu
Software: Ardour3, TuxGuitar, Calf-plugins, Hydrogen, Audacity
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“