Rockwell,rada

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Moleek píše:
Isachs píše: Nazávěr... rockwella mám už pár let, hraju na sedmistrunu, box mám slušnej, kabely OK a hraje mi to panečku jako blázen. Není problém vytočit hodně hutnej higain, nebo rockenrollovej nářez, středový metálek, cokoliv...
Nemáš ještě nějakou tu nahrávku cos kdysi postoval do nějakýho tématu? Byla to ta jak jsi tvrdil že to je ještě málo mazec, proti tomu když to je naživo... A byl to dost mazec i na nahrávce
Bohužel už nahrávku nemám...
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
DirX

Příspěvek od DirX »

Jo ta nahrávka kua nedávno sem ji u hledal a už nejede ale byla to sada :twisted:
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
arnytomas

Příspěvek od arnytomas »

Dík moc všem za připominky.Tak jsem pruboval a vypadá to že ve zkušebně mi to hraje prostě jinak.nevím,jestli tam je nějak jinak vedená elektrika.prostě když začnem sypat všichni tak je to takový divný.hrajem death(podotýkám že s lampovejma zesíkama nemáme zkušenosti)taky to v klidu víc šumí,koupil jsem si od bosse noise suppressor NS.2 a ten když připojím do signálový cesty tak to sakra šumí ještě víc:))
DirX

Příspěvek od DirX »

Znám jednoho borce co měl tak rockwella-taky mu to hodně šumělo a NS-2 dával do efektovky-pokud se teda nepletu...Pak znám jěště jednoho borce co má taky rockwella a tomu to udájně nešumí podle slov jeho bývalého spoluhráče :D že by fakt te proud? :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“