Bohužel už nahrávku nemám...Moleek píše:Nemáš ještě nějakou tu nahrávku cos kdysi postoval do nějakýho tématu? Byla to ta jak jsi tvrdil že to je ještě málo mazec, proti tomu když to je naživo... A byl to dost mazec i na nahrávceIsachs píše: Nazávěr... rockwella mám už pár let, hraju na sedmistrunu, box mám slušnej, kabely OK a hraje mi to panečku jako blázen. Není problém vytočit hodně hutnej higain, nebo rockenrollovej nářez, středový metálek, cokoliv...
Rockwell,rada
Pravidla fóra
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Dík moc všem za připominky.Tak jsem pruboval a vypadá to že ve zkušebně mi to hraje prostě jinak.nevím,jestli tam je nějak jinak vedená elektrika.prostě když začnem sypat všichni tak je to takový divný.hrajem death(podotýkám že s lampovejma zesíkama nemáme zkušenosti)taky to v klidu víc šumí,koupil jsem si od bosse noise suppressor NS.2 a ten když připojím do signálový cesty tak to sakra šumí ještě víc:))
Znám jednoho borce co měl tak rockwella-taky mu to hodně šumělo a NS-2 dával do efektovky-pokud se teda nepletu...Pak znám jěště jednoho borce co má taky rockwella a tomu to udájně nešumí podle slov jeho bývalého spoluhráče
že by fakt te proud? 
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!