no self-biasing rozhodne nefunguje jako fixed biasing. je tam rozdil - ktery ja bohuzel moc nechapu, protoze nejsem zadny elektrikar
ale self biasing rozhodne neznamena, ze neco jede na nejake stale procento vykonu... takhle je to prave u fixed biasungu...
mimochodem rockera uz mam doma a je to skvele kombicko, kupoval jsem ze zahranici a tak me vyslo o neco levneji nez co stoji tady.. a je to tyden, co jsem mohl mit rockerverba 212 za 24t. ( u nas 48t.)

zkratka ty hodne dobre aparaty nemusi byt za silene palky

chce to jen vedet co kde nakoupit a mit trochu snahy se o neco takoveho pokusit
rocker 30 je nicmene udelany fakt schopne... trafa stejne jako na AD30, paradni konstrukce, zvuk naprosto dokonaly - ale trochu jsem si s tim musel pohrat, nez jsem z toho vymackl to, co jsem chtel. za me spis zvuk udela vhodny vyber preampovek a repra. to jsou pro me hlavni veci u lampoveho aparatu... ty ostatni jsou samozrejme taky dulezite, ale ja se uz nekolikrat presvedcil o tom, ze tyhle veci zmeni zvuk aparatu o 180 stupnu...
ale i samodomo udelamne veci muzou byt hodne dobre... treba zesiky co dela Horky se mi zdaji hodne dobre. on se sice tvari, jakoby komercni produkce byla 100 let za nim, coz si teda ja nemyslim, ale nejde mu uprit, ze ty jeho zesiky hraji fakt pekne... takze kdyz si s tim nekdo pohraje i doma, tak muze klido posrat i mesu za 80t., natoz orange, ktery jde uspesne sehnat z druhe ruky od 17t.