Díra do stratovského pickguardu
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Díra do stratovského pickguardu
Takže je to teda na prd? Kdybych chtěl třeba jen zvýraznit středy? Tak asi nevrtat do kytary a koupit eqváč co? 
Final Frontier
Tak nějak.
Na druhou stranu, nevolil bych možnost zvýraznění právě středů na sóla, tam se hoděj spíš vejšky, aby to proniklo. Na druhou stranu, pokud má zbytek kapely véčkovej ekvalizér, fungovat by to mohlo
Pro informaci: Do kytary ekvalizér zas jen s baterkou
Na druhou stranu, nevolil bych možnost zvýraznění právě středů na sóla, tam se hoděj spíš vejšky, aby to proniklo. Na druhou stranu, pokud má zbytek kapely véčkovej ekvalizér, fungovat by to mohlo
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Co dělá ten booster?
Jinak, nemáte na to někdo schémátko, že bych to popřípadě zkusil zbastlit?
Jinak, nemáte na to někdo schémátko, že bych to popřípadě zkusil zbastlit?
A co sehnat schémátko "strangle" u Jaguara? Určitě někde bude, je to pasiv, a používá se právě na sóla.Asanoth píše:Tak nějak.
Na druhou stranu, nevolil bych možnost zvýraznění právě středů na sóla, tam se hoděj spíš vejšky, aby to proniklo. Na druhou stranu, pokud má zbytek kapely véčkovej ekvalizér, fungovat by to mohlo![]()
edit: on je to vlastně jenom HP filtr, prostě jeden kondenzátor. Hodnotu ale nevím.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ee, to by nefungovalo, volume pedály jen zeslabují (aspon ty běžné).Asanoth píše:Bez baterky je to podle mě nerealizovatelné. V Rozumnym finančnim a prostorovym rámci.
Na sóla si kup booster nebo volume pedál. Nebo hrajte doprovody ne naplno.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
cože??? jak jako zeslabují... myslíš průchod bez sepnutí nebo sepnutím se signál zeslabí??? ještě sem se stím nesetkal a to mi jich prošlo rukou asi dvacet...Nero píše:Ee, to by nefungovalo, volume pedály jen zeslabují (aspon ty běžné).Asanoth píše:Bez baterky je to podle mě nerealizovatelné. V Rozumnym finančnim a prostorovym rámci.
jinak mám Morley a ten opravdu nic nezeslabuje...
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
Podle mne to myslel tak, že volume pedálem hlasitost nezvýšíš nad původní hodnotu, která do pedálu vlezla.cenda píše:cože??? jak jako zeslabují... myslíš průchod bez sepnutí nebo sepnutím se signál zeslabí??? ještě sem se stím nesetkal a to mi jich prošlo rukou asi dvacet...Nero píše:Ee, to by nefungovalo, volume pedály jen zeslabují (aspon ty běžné).Asanoth píše:Bez baterky je to podle mě nerealizovatelné. V Rozumnym finančnim a prostorovym rámci.
jinak mám Morley a ten opravdu nic nezeslabuje...
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak to Nero myslel
Teda doufám, ale asi jo. Pokud nemáš volume pedál s boosterem nebo s nečím takovým tak si musíš nastavit max. hlasitost na sola a hrát zbytek na nižší hlasitost. Takže nezesilují.
Final Frontier
OK... beru že je to možný... já sem se stim ještě nesetkal... mě to vždycky zesiluje a zesilovalo signál sešlápnutím... bez sešlápnutí stejná hodnota jako bez pedálu...
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Záleží podle toho co si to měl za pedál/y. Ale ten nejjednoduší funguje na principu Volume na kytaře. Nic vím v tom myslím není.
Final Frontier
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Dyt o tom ale mluvím - volume pedál ti jen zeslabí, nikdy ti nepřidá nad původní hlasitost, takže není možné tím zesílit signál nad původní hlasitost. Tedy standardní pedály, aspoň s kterýma jsem se setkal - mimo jiné i Morley nebo Dunlop.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
sou i aktivní, co fungujou defakto jako boosterNero píše:Dyt o tom ale mluvím - volume pedál ti jen zeslabí, nikdy ti nepřidá nad původní hlasitost, takže není možné tím zesílit signál nad původní hlasitost. Tedy standardní pedály, aspoň s kterýma jsem se setkal - mimo jiné i Morley nebo Dunlop.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Dobře já sem se s tím nesetkal... mám stejneou hlasitost bez sepnutí jako bez pedálu... sepnutím se mi hlasitost zvyšuje...Nero píše:Dyt o tom ale mluvím - volume pedál ti jen zeslabí, nikdy ti nepřidá nad původní hlasitost, takže není možné tím zesílit signál nad původní hlasitost. Tedy standardní pedály, aspoň s kterýma jsem se setkal - mimo jiné i Morley nebo Dunlop.
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
No prostě jsou různé volume pedály. Tak bych to uzavřel 
Final Frontier
cenda píše:Dobře já sem se s tím nesetkal... mám stejneou hlasitost bez sepnutí jako bez pedálu... sepnutím se mi hlasitost zvyšuje...Nero píše:Dyt o tom ale mluvím - volume pedál ti jen zeslabí, nikdy ti nepřidá nad původní hlasitost, takže není možné tím zesílit signál nad původní hlasitost. Tedy standardní pedály, aspoň s kterýma jsem se setkal - mimo jiné i Morley nebo Dunlop.
a jakej pedál máš?
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C