To byla zřejmě reakce na Killa, jen bez citaceSlayer píše:ehm, co jsem neslysel..?Lachim píše:Tak to jsi ještě moc neslyšel
Metal Muff
Pravidla fóra
Re: Metal Muff
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
Jj, navic ze by metal muff byl extremne high gain to je taky blbostMoleek píše:To byla zřejmě reakce na Killa, jen bez citaceSlayer píše:ehm, co jsem neslysel..?Lachim píše:Tak to jsi ještě moc neslyšel
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
Jj,to bylo pro Kill Em´ all-a. Byl jsi Slayere moc rychlej a vlezl jsi mezi naše přízpěvky
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
-
ondrapasmeister
kolegové co tvrděj že metall muff neni moc higain, hráli jste přes to někdy? otevřeně se přiznávám že mi neni jasný jak by jste k tomu závěru došli pokud by jste přes to hráli, mě to teda připadá higain až až, za tři vodpoledne jsem dist poťákem nikdy nebyl a to jsem se vydával i do věcí jako sepultura, slayer apod
asi má každej jiný uši
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
-
distortion00
shmootik píše:kolegové co tvrděj že metall muff neni moc higain, hráli jste přes to někdy? otevřeně se přiznávám že mi neni jasný jak by jste k tomu závěru došli pokud by jste přes to hráli, mě to teda připadá higain až až, za tři vodpoledne jsem dist poťákem nikdy nebyl a to jsem se vydával i do věcí jako sepultura, slayer apodasi má každej jiný uši
podla mna to nie je hi-gain.. asi preto lebo má moj kamoš metal muff a ja mám doma digitech df7 a viem dvakrát tolko gainu nakrutit..xDd ale potom to už má blbý zvuk na basových strunách..xD
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je jako porovnávat jabka a hrušky - higain vnímá každý trošku na jiné hranici. Ale naprosto mimo mísu je srovnávat EHX Metal Muff a ubzučenou plastovou blbost, jako je Digitech DF7
Ten Digitech umí jen jedinou věc líp - produkovat šum a bordel.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
-
distortion00
no to by som vonkoncom nepovedal ked s tým ani nemáš skúsenosti..xDd na kamošovom aj na svojom hrám skoro každý den.xDd a kamos mal ten efekt napojený aj na mixpulte za 11 000 ..,., aj na svojom combe ale nemalo to lepsi zvuk..xDDRed Bull píše:To je jako porovnávat jabka a hrušky - higain vnímá každý trošku na jiné hranici. Ale naprosto mimo mísu je srovnávat EHX Metal Muff a ubzučenou plastovou blbost, jako je Digitech DF7Ten Digitech umí jen jedinou věc líp - produkovat šum a bordel.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A kdo říkal, že jsem na ně nehrál 
"MOJO" kills modern music...
-
distortion00
Red Bull píše:A kdo říkal, že jsem na ně nehrál
z tvojich slov si myslím..xDD digitech vôôbec nema plastovy zvuk ak ho vies nastavit..xDDD
xD xD xD seš fakt moc drsnej xD xD...
koukni se Red Bullovi do podpisu a dojde ti, že on si zvuk nastavit umí.
A k tématu. Hrál sem na dost Digitechů a dobře hráli možná tak při pokojové hlasitosti, nebo do repráků k počítači, ale s kapelou mi to přijde totálně nepoužitelný. Plastovej, plochej, digitální, tenkej zvuk když se to zesílí, nevím jak to vyjádřit, navíc Digi máš už v názku značky a podle mě to celkem sedí
...
A k tématu. Hrál sem na dost Digitechů a dobře hráli možná tak při pokojové hlasitosti, nebo do repráků k počítači, ale s kapelou mi to přijde totálně nepoužitelný. Plastovej, plochej, digitální, tenkej zvuk když se to zesílí, nevím jak to vyjádřit, navíc Digi máš už v názku značky a podle mě to celkem sedí
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jednoduše - digitální zkreslení je zlo, tečka
už bych si rád na ten metal muff někde zahrál, když to všichni furt tak chválíte... někdo z ostravy kdo to má? kdyžtak SZ
už bych si rád na ten metal muff někde zahrál, když to všichni furt tak chválíte... někdo z ostravy kdo to má? kdyžtak SZ
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
distortion00: že existujou zkreslovadla co maj víc zkreslení eště neznamená že to neni hi-gain ne? jak hraje df7 nevim ale vod digi jsem měl chvilku hot heada a hrál docela ošklivě (byl vrácen do kšeftu během tejdne)
Dark Axel : určo ho koštni když budeš mít příležitost, ale zase něco ultra zázračnýho nečekej... von je fakt dobrej ale zase třeba top boost mi příde docela k prdu, i bez toho to má vejšek až dost (myslim když je na eq poledne). líbí se mi že to eq má fakt rozsah a že ten zvuk tak jako hezky žije což se u některejch krabic co mi prošli rukama říct nedá. jenom pro představu výpis zkreslokrabic se kterjma jsem se osobně potkal: marshall JH1, boss od2,xt2,mz2,mt2,ds1, ibanez sm7,ds7, digitech hot head a eště cosi co jelo na 12V jménem blackbox, výrobce nevim, měl jsem jenom pučený... z těhle všech mi ten metal muff příde asi nejlepčí, ten ibanez sm7 byl taky fajn, ale spíš na vobsluhu a vestavěnej noisegate (ikdyž uplně nejjednoduší co může bejt) taky potěší, hlavní slabinou sm7 je trvanlivost, aspoň u toho mýho. a co do zvuku metal muff vede i nad sm7
kurnik já se zase vykecávam
Dark Axel : určo ho koštni když budeš mít příležitost, ale zase něco ultra zázračnýho nečekej... von je fakt dobrej ale zase třeba top boost mi příde docela k prdu, i bez toho to má vejšek až dost (myslim když je na eq poledne). líbí se mi že to eq má fakt rozsah a že ten zvuk tak jako hezky žije což se u některejch krabic co mi prošli rukama říct nedá. jenom pro představu výpis zkreslokrabic se kterjma jsem se osobně potkal: marshall JH1, boss od2,xt2,mz2,mt2,ds1, ibanez sm7,ds7, digitech hot head a eště cosi co jelo na 12V jménem blackbox, výrobce nevim, měl jsem jenom pučený... z těhle všech mi ten metal muff příde asi nejlepčí, ten ibanez sm7 byl taky fajn, ale spíš na vobsluhu a vestavěnej noisegate (ikdyž uplně nejjednoduší co může bejt) taky potěší, hlavní slabinou sm7 je trvanlivost, aspoň u toho mýho. a co do zvuku metal muff vede i nad sm7
kurnik já se zase vykecávam
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
Hele Čerfotoči,jak se podle podpisu pozná,že dotyčný umí nastavit zvuk (a tím nechci shazovat červenýho býka)?
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Měl jsem už tu čest poznat red bullla osobně a musím se za něj postavit , umí skvěle nastavít EQ a ještě líp hrát ty svý droplý rytmy až z toho jde hrůzaLachim píše:Hele Čerfotoči,jak se podle podpisu pozná,že dotyčný umí nastavit zvuk (a tím nechci shazovat červenýho býka)?
Co se týče pedálu , hral jsem jak na DFko tak na metal muffa . Ten kdo tu tvrdí , že z digitech leze parádní sound tak lže sám sobě nebo nikdy neslyšel pořádnej sound. Je pravda , že když to píchneš do lampy (a já to v ní měl , marshall jcm 800) tak to zní o dost líp , ale furt je to digitech a zůstavá tam to Digi . Metal muff je jiný kafe , hrál jsem na něj přes Roždalovskej šmejd a malem jsem se pos*** když jsem to tam zapojil . Chvilku jsem si s tím hrál a ejhle zvuk Metallica alá MoP po chvilce se mi povedlo dokonce i Ride the Lightning což považuju za skoro nemožný , mohl bych tu dál vypisovat co všechno se na tom dá nakroutit , ale je to zbytečný kdo na to hrál tak ví. "xDxDxD"
distortion00 : Evidentně podle toho co pišeš soudím , že jsi neměl v ruce žádnou lepší parádu než digítka. SKus se někdy stavit v hudebninách a skusit zapojit do lampy třeba ten metal muff a pak digitech.... a ještě k tý simulaci repra co má digítko , je to fajnová věc na domácí žvýkání , ale v kapele nebo nedej bože na živo je to nepoužitelný , nemá to opravdovym amp nic společnýho snad jen , že tam není cítit tolik jedniček a nul
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
-
distortion00
xD no tak mozno vam ten digitech sa nepaci. ale mne to hra doma dobre, a vobec nie plastovo ani vo vyssom volume..xDD mozno mate ine nazory, ze metal muff je lepsi,. xD podla mna nie, hral som na nom milion krat..xD sorry kazdy ma iny nazor
Doma prakticky zni vsechno pekne. Na gauci, v teplicku, pri pokojove hlasitosti, bez ucasti bicmana i basaka. Vysoka hlasitost neni ta, ktera probudi souseda nebo pribuzneho. Vysoka hlasitost je ta, ktera dovede obstojne se poprat s bubenikem, ktery se svymi palickami nesetri.
Neni to o nazoru, ale o zkusenostech, ktere hraji prim. A evidentne nema moc vyznam se o tom bavit, protoze je to zbytecna ztrata casu.
Kazdy nejak zraje, nekdo rychle a nekdo pomalu. A kazdy se nejak vyviji v hracskych schopnostech - to jde ruku v ruce s vyvojem vlastniho (hudebniho) nazoru.
Metal Muff je cistokrevny distortion, protoze umi jednu vec dobre, pro kterou byl zkonstruovan.
Digitech je/obsahuje simulace vsech znamych slavnych distortionu a ani jeden neni vzdy 100% verny originalu.
Ze se nekomu libi ci nelibi, je vec jina.
Lachim: ja bych rekl, ze se to pozna podle toho, jak ma dotycny hezky upraveny podpis!
Neni to o nazoru, ale o zkusenostech, ktere hraji prim. A evidentne nema moc vyznam se o tom bavit, protoze je to zbytecna ztrata casu.
Kazdy nejak zraje, nekdo rychle a nekdo pomalu. A kazdy se nejak vyviji v hracskych schopnostech - to jde ruku v ruce s vyvojem vlastniho (hudebniho) nazoru.
Metal Muff je cistokrevny distortion, protoze umi jednu vec dobre, pro kterou byl zkonstruovan.
Digitech je/obsahuje simulace vsech znamych slavnych distortionu a ani jeden neni vzdy 100% verny originalu.
Ze se nekomu libi ci nelibi, je vec jina.
Lachim: ja bych rekl, ze se to pozna podle toho, jak ma dotycny hezky upraveny podpis!
Myslím, že Red Bull je natolik zkušenej, že si zvuk nastavit umí, slyšel sem nahrávky Swampu a obecně mi vadí když se někdo s digítkem hádá s někým kdo má lampu a ještě za každým slovem píše připlblý xD.Lachim píše:Hele Čerfotoči,jak se podle podpisu pozná,že dotyčný umí nastavit zvuk (a tím nechci shazovat červenýho býka)?
Navíc "a kamos mal ten efekt napojený aj na mixpulte za 11 000" mě fakt celkem pobavilo
http://www.youtube.com/watch?v=34HC_64CTNM
http://www.youtube.com/watch?v=us3DqiR01fo
jestli ten df7 má 2x víc gainu tak asi trpim nějakou vadou sluchu. teď se budu vopakovat, ale furt to někomu příde že ten muff neni higain?
jestli ten df7 má 2x víc gainu tak asi trpim nějakou vadou sluchu. teď se budu vopakovat, ale furt to někomu příde že ten muff neni higain?
Každý kdo hrál na oboje tak moc dobře ví , že metal muff je prostě monstrum v malý krabičce , kterej nikdy nedáš na plnej knedlík kdyžto DF7 spíš připomíná gameboy z roku nebreč. Pokud chceš hrát na kytaru dragonforce nebo Maria tak je to asi nejlepší volbashmootik píše:http://www.youtube.com/watch?v=34HC_64CTNM
distorion : Mužeš pls postnout nahrávky jak to máš nastavený ? Taky jsem dřív hraval na digitech tak jsem zvědav jak to máš udělaný , má to vystup se simulací repra a evidentně sedíš za kompem , tak to prosím Tě nahraj a pošli mi to třeba přes SZ nebo to postni sem . Díky
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.