Kód: Vybrat vše
http://gitarrenwissen.de/hp231007/GTM-G.htm?ITServ=CY58fd48d3X124db3a3a04X259eKód: Vybrat vše
http://gitarrenwissen.de/hp231007/GTM-G.htm?ITServ=CY58fd48d3X124db3a3a04X259eNo sundej krk nebo vyndej snímač. Někdy je ten lak v otvorech nekvalitní (nemusí být, když je to uvnitř) a je to hned vidět, v případě vrstvy laku můžeš na místě, kde to nebude vadit a vidět (třeba u krku, když je sundanej) trochu škrábnout lak a podívat se, jestli to je vrstvený nebo ne... Masiv bys poznal. Podle detailů provedení a odchylek od originálu bych si tipnul na plywood. Jo - sekal jsem (kdysi) do svýho starýho SG od Ibaneze ze sedmdesátých let, hezky se to dlátem rubalo do starýho dřeva - to byl masiv.Darth Maul píše:No podle toho výše uvedeného odkazu na knihu Tony Bacon & Paul Day: The Guru's Guitar Guide se jedná o "medium quality solid body guitar". Když mi poradíš, jak to okem poznám, klidně se podívám pořádně...
podle me si chybu rozhodne neudelal bazarova epi custom stejne tech 10k vyda a musel bys navic pocitat s investici do snimacu atd...Darth Maul píše:Když se teda zeptám natvrdo - myslíš, že to bylo horší řešení mé touhy hrát na Les Paul než koupit nějakou současnou bazarovku Epiphone CUSTOM a jen jí vyměnit snímače? Nebo nový Bach/Fokus a ty snímače?
Chtěl jsem tu kytaru vyloženě pro sebe, svoje hraní a svoji radost a dnešní Epiphony mi kdekdo rozmlouval...
Pokud se ti líbí, není co řešit. Normální Epi mne nějak neberou, měl jsem teď v ruce nějakou Zakk verzi a docela dobrý. Na všech levných musíš tak jako tak snímače vyházet. Já to mám tak, že pro překližku už jsem nějak starej, chci k sobě normální dřevo, ale pokud se ti tvůj kousek líbí, tak bych to už neřešil. Ale stejně to začneš řešit až budeš mít svoji kejtru s jiným LP vedle sebe.Darth Maul píše:Když se teda zeptám natvrdo - myslíš, že to bylo horší řešení mé touhy hrát na Les Paul než koupit nějakou současnou bazarovku Epiphone CUSTOM a jen jí vyměnit snímače?...
Tak dva šroubky u nulťáku mají i CUSTOMy od Epiphone:Tonda píše:... Ale aspoň má dole 1 šroubek a ne dva jako ty nejblbější kopie..
Nejrychlejší je kouknout se na tu inlay na hlavě, faky tam prakticky nikdy nemaj mapu kontinentů, ale jen takovou flákotu...

Aha, já myslel, že mluvíš o kopiích obecně a ne jen o falzifikátech...Tonda píše:... o Epi nebyla řeč - logicky je nebude asi moc číňanů falzifikvat, protože by na tom tolik netrhli.