Máte někdo zkušnost s DIGITECH Metal Master?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Máte někdo zkušnost s DIGITECH Metal Master?

Příspěvek od Nero »

Jestli chceš víc efektů než jen zkreslení, tak ano. Jestli chceš jenom zkreslení, tak ne.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
metal66

Příspěvek od metal66 »

JJ SPIS VIC EFEKTU :-) MYSLIM ZE NA DOMACI HRANI JE KRABICA ZBYTEČNÁ :D TO SPIS AZ BUDU MIT LEPSI KYTARU S MULTI-EFEKTAMA SI ASPON POHRAJU
Kytara: AXL HEADLINER
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, pominu to, že meleš docela nesmysly, ale fajn, utíkej si koupit multák a budeš asi spokojenej...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Amid

Příspěvek od Amid »

Kamarád si zorvna tento efekt koupil a jelikož odjel na týden do zahraníčí, tak mi tu krabku půjčil. Omrzela mně hned druhý den, sice mám rád pořádný gain, ale děsně mně sralo že se na ní nedá vůbec regulovat úrveň zkreslení(pominu poťák na kejtře), takže i přes široku paletu vyluzených zvuků jsem nenašel žádný, který by byl pro mně použitelný...
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Myslím, že mulťák nebude mít o moc horší zvuk, než MM a každopádně je fakt, že si vyhraje s nastavením a má možnost vyzkoušet co kterej efekt +- dělá... jen bych doporučil vykašlat se na kupovaní novýho digitechu za 2500 a koupil bych něco z bazaru ;)
Amid

Příspěvek od Amid »

V hudebce jsem měl k dispozici Zoom G2, i přes masovu nepoužitelnost zkreslení jsem našel jedno, které dokonce předčilo i ten MM :lol:, byla to poravdu povedená simulace.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“