Já mám třeba dneska takovej černej den na mandolínu: Včera prsty parádně poslouchaly, barréčka se na těch malejch políčkách dávaly úplně samy a dneska ticho po hmatníku - prostě to nejde. Neva; mandošku pryč a sem s kytarou!
Co se to se mnou děje?
Pravidla fóra
Re: Co se to se mnou děje?
Občas se prostě objeví dny, kdy to nejde. Lámat přes koleno se to nevyplácí, protože se pak nemůžeš zbavit pocitu, že vlastně vůbec nic neumíš a že by bylo lepší kytaru prodat atd. Dej si pár dní voraz, naposlouchávej oblíbený nahrávky, zabav se třeba podle Nerových tipů a za den nebo dva to zase půjde.
Já mám třeba dneska takovej černej den na mandolínu: Včera prsty parádně poslouchaly, barréčka se na těch malejch políčkách dávaly úplně samy a dneska ticho po hmatníku - prostě to nejde. Neva; mandošku pryč a sem s kytarou!
Taky to nekdy mam, ale uz jsem zjistil, ze to pujde pozdeji a neznepokojuju se tim. Ale zajimalo by me, jestli se to stava treba nekomu v kapele na turne 
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Přece je jen rozdíl, jestli je člověk amatér, co si brnká v pokojíčku, nebo profík, co má co druhý den koncert. Šance, že přijde "špatný den" je u každého trochu jiná. Navíc profík i když má špatný den, tak hraje dost slušně na to, aby koncert v pohodě odehrál.
Ono ne nadarmo se říká, že jsi jsi jen tak dobrý, jak to vypadá při tvém nejhorším dni. Sice poněkud depresivní, ale něco na tom je...
Ono ne nadarmo se říká, že jsi jsi jen tak dobrý, jak to vypadá při tvém nejhorším dni. Sice poněkud depresivní, ale něco na tom je...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Takže, nestává... Škoda, no my podřadní se s tím teda smíříme 
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Jo jo, jsem na tom stejně, ale mám důvod slavit !!! Konečně mi to zase jde a je to opravdu o trochu lepší než kdy dřívJimmy2 píše:Takže, nestává... Škoda, no my podřadní se s tím teda smíříme
Kytary: Vintage V100TSB, Ashton D25 CEQ WRS, španělka
Kytarové kombo: Roland Cube 30x
Baskytara: Cort B5 OPN
Basové kombo: Gallien Krueger 400RB III
Multiefekt: Zoom G2.1Nu
Software: Ardour3, TuxGuitar, Calf-plugins, Hydrogen, Audacity
Kytarové kombo: Roland Cube 30x
Baskytara: Cort B5 OPN
Basové kombo: Gallien Krueger 400RB III
Multiefekt: Zoom G2.1Nu
Software: Ardour3, TuxGuitar, Calf-plugins, Hydrogen, Audacity
Stává - běžně...Jimmy2 píše:Taky to nekdy mam, ale uz jsem zjistil, ze to pujde pozdeji a neznepokojuju se tim. Ale zajimalo by me, jestli se to stava treba nekomu v kapele na turne
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Se mi stává často, většinou mi pomůže třeba jenom vyměnit trsátko za jiný 
Mně většinou pomohlo přežehlit první pěknej zadek,co byl po ruce,ale ze mne si příklad neberte.Tenkrát hrozila nejvejš kapafka - dneska je to kapku jinak
Ale pomáholo to - votomalevůbecžádná
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
OT: Ale dneska se vyrojilo tolik minisukni a pod, ze bych zehlil i bez krizepavel68 píše:Mně většinou pomohlo přežehlit první pěknej zadek,co byl po ruce,ale ze mne si příklad neberte.Tenkrát hrozila nejvejš kapafka - dneska je to kapku jinak![]()
Jinak u mne funguje asi i to prehrani i odpocinek. Proste se to po par dnech dostane do normalu. Navic, ucici krivka (a nejen v hrani na kytaru) je vetsinou takova, jde to neznatelne nahoru, po case to skoci velmi zńatelne, a vzapeti to o neco malo klesne, nicmene je to porad na vyssi urovni nez pred onim velkym skokem
Fender American Standard Strat / Cort MMP-3 / Taylor GS Mini/ HOT Amps Stormy Blues, HOT Amps 212 box, Fender Hot Rod
-
Teorge
U mě funguje, že musím najít nějakou zajímavou hudbu, nebo skočit na nějaký koncert vystoupení a jak se vrátím, tak jsem nabitý energií a chutí hrát, a s tou mi to jde nejlépe (nejlépe = pořád bídně
)
To je pravda, hlavně po koncertě mám vždycky strašnou náladu hrát, problém akorát je, že kvůli sousedům nemůžu hrát tak pozdě v nociTeorge píše:U mě funguje, že musím najít nějakou zajímavou hudbu, nebo skočit na nějaký koncert vystoupení a jak se vrátím, tak jsem nabitý energií a chutí hrát, a s tou mi to jde nejlépe (nejlépe = pořád bídně)
no ja sem nocni ptak.zvlat v tomhle vedru prez den radsi spis.a ted bych chtel hrat a nemuzu..Kid B píše:To je pravda, hlavně po koncertě mám vždycky strašnou náladu hrát, problém akorát je, že kvůli sousedům nemůžu hrát tak pozdě v nociTeorge píše:U mě funguje, že musím najít nějakou zajímavou hudbu, nebo skočit na nějaký koncert vystoupení a jak se vrátím, tak jsem nabitý energií a chutí hrát, a s tou mi to jde nejlépe (nejlépe = pořád bídně)
.
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No naši naštěstí byli teď tejden doma, takže já jsem si tu blbnul v 11 večer
Ale ocenil bych mít odzvučněnej sklípek s příjemnou teplotou