Zamykání kravin

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamykání kravin (_._)

Příspěvek od pavel68 »

NERO - koukni.......
Se slovíčkama jako represe a cenzura opatrně - já v tom něco prožil kamaráde a to do problému nepatří.Nebo možná vnímáme oba tyhle pojmy jinak a vzhledem k věkovému rozdílu mezi námi,by nebylo divu.
Tím nechci říct,že jsi mladej a hloupej a já sežral víš co...

Šlo a jde mi o to že je tu věčně zasviněný kravinama (moje poznámka o hledání) - včera jsem si dal tu práci a byl tu průběžně celej den a bylo mi smutno.Mám pro ten stav jiné výrazivo a znáš mne,že bych ho použil,ale ponechme to v rovině,že smutno.A hodně.

Zřejmě jsem se špatně vyjádřil (vlastně s tím mám problém celej život),ale vypadá tu to jak na pískovišti - mami - jak se dělá bábovka?A písek ve vhodné konzistenci dotazující neviděl ani z vlaku...Máma taky ne.
A virtuální bábovičku fakt neumím,opravdu ne.
Vím že nejsem pedagogický typ,občas jsem ostřejší ale není to záměr,vlastně jsem ostrej furt ale se mnou se taky nikdo nemazal - doufám že nebude následovat psychologický rozbor. ( :lol: )

Mno a k zakopanýmu pudlovi - Jsem to tu kdysi považoval za svůj domov - vážně.Jenže to co irituje teď mne,kdysi vyhnalo Jima a byly doby,kdy jsme s tím něco chtěli dělat - jeden hlídací pejsek nám to znechutil a zapekli jsme to - já sem kouknu,Jim už ne.A po lidech jako Jim se mi kuwa stejská...

Ale mám pro tebe výstup - neboli katarzi.
Založ pro normální "Klub Dospělých" s tím,že bude viditelný,ale user bude na pozvání - odtud moje včerejší poznámka o ppbh,mdž a ksčm.Jsem v úctě :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

pehve - Hele - my dva se prostě jednou musíme vidět,musíme.Nahlaš doma dovču a připrav si játra kamaráde :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Wohma píše:pavel68: A jsme u podstaty problemu - je tady nejaky jev, ktery nam vadi, vsichni ho dokazeme celkem presne pojmenovat a popsat, ale reseni, ktere by bylo uspokojive, proste neni. Sam vidis, ze schvalovani threadu uplne neobhajis ani pred sebou :wink:
Zacatecnici budou vzdycky, vzdycky mezi nema navic budou hlupaci nebo internetove neprilis zkuseni, vzdycky tady budou lenosi, kterym se proste hledat ani nechce... System, kterej tu mame, rozhodne dokonalej neni, ale podle vseho je to to nejlepsi, co tu muzeme mit. Takze alou cvicit, holoto :D

Jeste jednou pripominam - pomoci nahlasovani threadu se na duplicitni thready ci thready nejak porusujici pravidla muze prijit (a tim padem se mohou zamcit, presunout, smazat ci jinak upravit) mnohem rychleji. A pokud tady bude fungujici komunita lidi, kteri kdyz vidi neco spatnyho, tak to nahlasi, tak ve vysledku bude kazdy z nas cist vyrazne mene tech otravnych postu a threadu, ktere nikomu nic nedaji.
Jak před sebou ???
Ty woe dej mi to do ruky a "kytara na punk do 4.000,-" hned vyletí komínem.V tomto případku se žvejká na zemi našlá žvejkačka a nemáš co bys na tom obhájil - leda tu chuť chodníku.
Nastavme to rovnou na existující thready do perdele.
Jasně - pak ať klučina řeší snímače,kobylu a další.Pak až si to PROČTE Wohmo (nekřičím,jenom zdůrazňuji).

Nejsem tu kvůli "bonzování" threadů,jsem tu z jinejch důvodů a 99.9% userů na to taky kaká.Mno to asi ne,ale stejně je to k pyče.Chápeš co ti říkám?
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ja te chapu moc dobre, ocividne ty nechapes me.
ad 1: Sam jsi psal:
Ano - jsem pro filtr modů - jsem pro jakousi separaci.
Nevím jak ale jsem - já kterej nesnese autoritu
Jakakoli autorita v tomhle smeru je vzdycky zlo, nezavisle na tom, jestli jsou tou autoritou rozumni nebo nerozumni lide. A ty to moc dobre vis, jen pod rouskou nejakeho vysneneho vyssiho dobra ses schopen to docasne prekousnout.

ad 2: Pokud na to 99% useru kaka, tak jdi prikladem, ne? Chces tady delat zmeny, ale sam nejsi schopen se prizpusobit ani v takove malickosti, ktera naprosto objektivne a bez velkyho usili i vedlejsich negativnich efektu vede ke zkvalitneni fora - narozdil od silne oponovaneho jedineho reseni, ktere tu padlo.

Pehve, se kterym si (jak jsi tady jiz asi 5x zopakoval) tak vyborne rozumis, orodoval predevsim za toleranci, ale predstav si to - platilo to i na tebe! :shock: Vlastne to mozna platilo zejmena na tebe (a mozna jeste Atkinse).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

pavel68: proč tak najednou se staráš o tyto věci? Rok jsi zde nebyl aktivní, trucovals, že Ti dali na pár dnů ban za "jánevímco". Sem tam jsem tě viděl mezi online uživateli po celý rok.
Najednou příjdeš, vyplivneš fotky svýho kukuče, který jsi tak usilovně v minulosti tajil a působíš zprvu dojmem "napraveného a osvíceného" uživatele, který se, dle dalších příspěvků poté, stejně v zárodku nezměnil, přístup k mladým, nezkušeným lidem na foru nepřehodnotil a ještě jako třešničku na dortu připíšeš o tom, jak jsi starej a co vše prožil za totáče, který stejně mladším generacím nic neříká (to ovšem je věc jiná).
Nevím, co tě k "zlepšovákům" vede, ale zrovna tento je dosti zbytečný nějak realizovat. A mám z jeho výsledku a významu stejný pocit asi jako když si uprdnu na Masarykově nám. v centru Ostravy. Lidi jsou takoví, makoví a rozhodně tomu nenapomůže nějaká úprava "systému" selekce, kastrace, destrukce atd. Jestli Tě mládež "žere" tak s tím nic nenaděláš a my taky ne. Sám jsi taky upečený z nějakého těsta a nikdo s tím také tady nenadělá.

To byla osobnější rovina příspěvku. A ber ji jak chceš.

Nechte to tak, jak to je. Současná metoda zamýkání, přemisťování a mazání je zcela vyhovující a stačí. Buď jsi tady od toho, abys nekomentoval způsob zakládání témat, obsahy témat a obrnil se trpělivostí při odpovídání i na ty hloupější otázky nezkušených anebo na sobě zapracuj a snaž se takové dotazy ignorovat/nekomentovat u nových lidí na foru. V UG jsou témata Haluze a Nejlepší hlášky... nebo si založte vlastní téma, kde svému egu můžete více popustit atp., tam si můžeme své pocity vylít, ale hlavně je "nefiltrujme" někde jinde mimo UG.

Smrťokvítek, Wohma a Nero mají pravdu a jen je v jejich názorech podporuju.

Jo a ještě něco: odstraňte ten stupidní znak (_._) za názvem tématu, působí to v této sekci nepatřičně a hloupě! Tečka :lol:
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

pavel68: Výstup je ten, že bych nechal současný stav a i těm, kteří se zeptají na "kytara na punk do 4.000,-" bych odpověděl (pokud bych věděl) s tím, že bude-li se někdo ptát na něco, co už se na fóru řešilo Xkrát, tak mu k tomu připíšu, ať příště kouká pořádně hledat a pročte si, co už na fóru je...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
pehve

Příspěvek od pehve »

pavel68 píše:pehve - Hele - my dva se prostě jednou musíme vidět,musíme.Nahlaš doma dovču a připrav si játra kamaráde :wink:
ok kámo, dál po SZ

K toleranci vyzývám všechny, i sebe. Vůbec umění komunikace by se mělo vyučovat.
Já taky samo podporuji lidi co se tu o to starají. Zároven se snažím pochopit pohnutky zkušených i drzost lamáků. To vše je forum. Tohle forum má úroveň i právě proto že se tu občas rozvíří stojaté vody a rozjede se diskuse jako tahle. To značí že lidem není všechno jedno a chtějí věci napravovat. A to je dobře. Vždyť jde o muziku a to je cíl z nejvyšších.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

pavel68 píše:Ano - jsem pro filtr modů - jsem pro jakousi separaci.
Nevím jak ale jsem - já kterej nesnese autoritu :idea:
Pokud tohle téma má k něčemu být, tak se musíme držet jedné věci - vadí-li ti něco, pojmenuj to, ale taky přijd s řešením, které je funkční, smysluplné a bude vyhovovat většině. (Ano, většině, chceme-li to zde vést demokraticky, buďme otevřeni jakékoli diskuzi, ale akceptujme to, že že musíme brát ohled na ostatní).
Wohma píše:A pokud tady bude fungujici komunita lidi, kteri kdyz vidi neco spatnyho, tak to nahlasi, tak ve vysledku bude kazdy z nas cist vyrazne mene tech otravnych postu a threadu, ktere nikomu nic nedaji.
Trefa! Pokud toto fórum má pracovat na 100%, tak to není jen o práci modů (a je jedno, jestli jich je 5 nebo 20), případně Rádců a Odborníků. Vždyť přes 99% místního osazenstva tvoří obyčejní uživatelé. phpBB3 v tomhle nabízí mnoho způsobů, jak userové mohou pomáhat - například nahlašovat posty, ti více aktivní třeba i dohledávat duplicitní thready a podobně.

Rozhodně je to nápomocnější než láteření nad tím, jak je tazatel neschopný něco vyřešit. A snad to, aspon u nějaké části, má i trochu výchovný účel...
pavel68 píše:[
Jasně - pak ať klučina řeší snímače,kobylu a další.Pak až si to PROČTE Wohmo (nekřičím,jenom zdůrazňuji).
Jak chceš slušným a neagresivním způsobem nutit ostatní, aby si něco přečetli? Kdyby na to měl recept, tak sem s ním, protože já nic takového vymyslet nedokážu, i když by se to hodně hodilo :wink:

(Na tvůj předchozí post, Pavle, zareaguju v dalším příspěvku, tenhle už by byl hrozně dlouhý a nepřehledný...)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

pavel68 píše:NERO - koukni.......
Se slovíčkama jako represe a cenzura opatrně - já v tom něco prožil kamaráde a to do problému nepatří.Nebo možná vnímáme oba tyhle pojmy jinak a vzhledem k věkovému rozdílu mezi námi,by nebylo divu.
Tím nechci říct,že jsi mladej a hloupej a já sežral víš co...
Pro mě je ono navrhované "předschvalování" příspěvků jakousi formou represe, protože to omezuje uživatele, zejména ty nové.

Navíc mi to přijde silně arogantní - představa, že sem příjde nový 12 letý capart (nebo naopak čtyřicátník - otec, co pro syna chce koupit novou kytaru a vůbec tomu nerozumí), založí si nové (zde již několikrát probírané téma) a já mu ho smažu jen s tím, že mu do SZ napíšu, že teda jako sorry, ale tohle se tu už tisíckrát řešilo a v rámci zlepšení kvality fóra je tedy nutné jeho nové téma smazat... No nevím, takovéhle vystupování bych si sám před sebou nebyl schopen obhájit. A rozhodně bych si nemyslel, že to zvedá kvalitu fóra...
Šlo a jde mi o to že je tu věčně zasviněný kravinama (moje poznámka o hledání) - včera jsem si dal tu práci a byl tu průběžně celej den a bylo mi smutno.Mám pro ten stav jiné výrazivo a znáš mne,že bych ho použil,ale ponechme to v rovině,že smutno.A hodně.
Souhlasím s tím, že se tu často řeší blbosti. Ale z objektivního hlediska - jsou to blbosti pro nás, znalejší. Pro začátečníky to je věc důležitá. Když si myslíš, že reagovat na triviální otázky je "pod tvou úroveň", tak na to nereaguj, udělá to za tebe někdo jiný...

Je škoda, že fórum je většinově začátečnické. To je realita, zkušených lidí je tu prostě menšina. Což přijde veskrze logické a přirozené. Pokud to chceme změnit, tak cestou není nováčky vyštvat pryč, ale naopak jim pomoc se dostat na vyšší úroveň.
Vím že nejsem pedagogický typ,občas jsem ostřejší ale není to záměr,vlastně jsem ostrej furt ale se mnou se taky nikdo nemazal - doufám že nebude následovat psychologický rozbor. ( :lol: )
Psycho rozbory mě v tomto okamžiku fakt neberou :wink: Nicméně jsem rád, že aspoň uznáváš, že jsi ostrý. A dle mého - občas až zbytečně. Když si chceš štouhnout, můžeš to udělat i neškodným a neútočným způsobem.

Navíc, pokud tu mluvíme o tom, že je zde bordel, co je horší - thread, kde je pitomý dotaz a pak jedna odpověd, co to vyřeší, nebo thread, kde je pitomý dotaz, a pak 10 postů, kde se "zkušenější" předhání v tom, jak víc ukázat nováčkovi, že je línej pitomec a že před x lety by se s ním takhle nemazlil? :?
Mno a k zakopanýmu pudlovi - Jsem to tu kdysi považoval za svůj domov - vážně.Jenže to co irituje teď mne,kdysi vyhnalo Jima a byly doby,kdy jsme s tím něco chtěli dělat - jeden hlídací pejsek nám to znechutil a zapekli jsme to - já sem kouknu,Jim už ne.A po lidech jako Jim se mi kuwa stejská...
To, že Jim odešel, bylo jeho rozhodnutí. Je to škoda, ale osobně tento způsob řešení problémů neschvaluju. Pokud ho tu to nebavilo, fajn, já ho zde držet nebudu. Ale on přišel s nápady, co dělat, ty nápady měly odezvu, kupodivu se začlo něco dít a bylo to zde nastartované k tomu, aby se něco změnilo. A v tom Jim, z jistého úhlu pohledu trochu zbaběle, zmizel. A já ho nebudu přesvědčovat, aby se vrátil.

Jestli to to tu bereš (nebo si bral), jako svůj domov, tak pro mě je fórum jakési děcko, které si tu piplám a snažím se udržet ve zdraví. Takže si nemysli, že to tu pro mě je méně důležité, než pro tebe...
Ale mám pro tebe výstup - neboli katarzi.
Založ pro normální "Klub Dospělých" s tím,že bude viditelný,ale user bude na pozvání - odtud moje včerejší poznámka o ppbh,mdž a ksčm.Jsem v úctě :wink:
A k čemu by takový "KD" měl být? Podle čeho by se tam ti uživatelé vybírali? Co by měli za výhody? A co by odměnou za tý výhody přinášeli fóru?

Protože jestli to má být jen o tom, že zde budeme lidi kastovat na vyšší a nižší dle příslušnosti ke klubu, tak jsem zásadně proti. (Nezažil si něco takového náhodou před Listopadem? Já byl tehdá ještě na houbách...)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
vorech6

Re: Zamykání kravin

Příspěvek od vorech6 »

Že vstupuju do diskuze, ale chtěl bych říct svuj názor-zdejší systém zamykání a mazání podle mě funguje docela dobře.To, že se zakládají nové thready je doceal pochopitelné-představte si nějakýho 12-13 letýho kluka, kterej si vyžebral u maminky kytaru a je strašně natěšenej. Protože ale ví h***o co koupit tak hledá. Potom je v euforii z toho, že našel něco jako je velký hudební fórum kde se může zeptat. Založí si účet a rovnou i téma. O tom, že se tady dá hledat a rolovat ani neví a ani ho to nenapadne. V tomhle, ale začíná to co mi vadí na některých uživatelích-místo toho aby mu dali odpověd typu-kytaru za 5 litrů?koukni na corty, washburny a squiry a dál se ptej tady už se to řešilo+link, tak přijdou a začnou mu nadávat, co je za debila, jaktože se opovážil na něco ptát a proč nehledá. Informační hodnota žádná link taky žádnej a co z toho?Akorát nějakej flame, ale o úplně nečem jiným než co byla otázka. To trvá než přijde mod nebo admin a zklidní to a zamkne.
Možná by bylo řešení udělat takovou uvítací obrazovku, třeba rozbočovač kterej by po první přihlášení nabídnul témata na který je možno se ptát a rovnou už odkazoval na otevřený thready. Otázka je jestli je to možný.
P.S.možná řeknete že thread seznam pro začínající aneb co tu je(nebo jak se to menuje) je to samý, ale ten kdo ho nehledá ho nenajde takhle by mu přistálo rovnou pod nosem.
Edit:koukám, že nero napsal pár věcí co já, ale nevadí jsem rád, že mam s někym stejnej názor.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

ad KD: Predevsim nevim, co by se v takovem klubu resilo, ja osobne thready zakladam minimalne, ale kdyz uz neco zalozim, tak jsem rad, ze si to ma moznost precist a zareagovat kazdy. Nekdy totiz cenny poznatky prichazi od lidi, od kterych bych to necekal; pripadne od lidi, kteri na forum prilis nechodi a tim padem neni prilis v povedomi, ze jsou zkuseni.

vorech6: S tou uvitaci obrazovkou je to zajimavy napad, technicky by to IMHO nemel byt problem, otazka je, jestli by to melo ucinek, i kdyby to novymu uzivateli pristalo primo pod nosem. Verim, ze spousta lidi by to bez problemu ignorovala. Za pokus to ale mozna stoji :idea:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Teď mě tak napadá... co takhle něco takovýho (nějakým výrazným písmem, resp. formou, která zaujme) zahrnout do podmínek, které každý nově registrovaný uživatel musí schválit? Případně tam udělat i nějaký grafický rozcestník (klidně se hlásim :D) - dá se v těch podmínkách formátovat klasicky přes BBcode?

Samozřejmě - pokud tam bude jen text s pár odkazama, nikdo si toho nevšimně, ale kdyby tam bylo velkým červeným písmem něco jako "Prosím, věnujte pár vteřin pozornosti následujícím řádkům", už by si někdo všimnout mohl :) Pak pár "líbivých" obrázků kytar, zesilovačů, u každého odkaz na témata, kde se řeší výběr kytary/komba, nějaký thread, co je vlastně při hraní na kytaru/jiný nástroj potřeba etc... ?
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

Sadam.S píše: Samozřejmě - pokud tam bude jen text s pár odkazama, nikdo si toho nevšimně, ale kdyby tam bylo velkým červeným písmem něco jako "Prosím, věnujte pár vteřin pozornosti následujícím řádkům", už by si někdo všimnout mohl :) Pak pár "líbivých" obrázků kytar, zesilovačů, u každého odkaz na témata, kde se řeší výběr kytary/komba, nějaký thread, co je vlastně při hraní na kytaru/jiný nástroj potřeba etc... ?
něco takovýho sem myslel :D

ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
robo.n.x12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robo.n.x12 »

Většinou Pavlovi a všem ostaním vadí x krát stejné téma o koupi nové kytary, už vás asi nebaví číst téma jako : Kytara do 6000 na metal.
Proč tedy nezaložit úplně novou sekci, nejlépe nad Elektrickými kytarami, aby ho nový členové co takový problém mají viděli a tam se budou tyhle problémy řešit.
Nikomu snad pak nebude vadit, že si někdo založí svojé téma o koupi nové kytary a sekce Elektrické kytary se tím alespon vyčistí.
Kdo nebude chtít, nemusí tam chodit a přispívat.
Naposledy upravil(a) robo.n.x12 dne 8.07.2010 11:31, celkem upraveno 1 x.
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

robo.n.x12 píše:Proč tedy nezaložit úplně novou sekci, nejlépe nad Elektrickými kytarami, aby ho nový členové co takový problém mají vyděli a tam se budou tyhle problémy řešit.
Podle mě nikdo nechodí (nebo aspoň téměř nikdo) do konkrétních sekcí - většina lidí klikne na tlačítko "zobrazit nové příspěvky", nebo používá vyhledávání... a z těchto dvou míst to nezmizí :)
Navíc to každopádně patří např. pod "Elektrické kytary"

Myslím, že za jakýkoli větší zásah do fóra to určitě nestojí (a schvalování příspěvků i za mě NE)
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

robo.n.x12 píše:Většinou Pavlovi a všem ostaním vadí x krát stejné téma o koupi nové kytary, už vás asi nebaví číst téma jako : Kytara do 6000 na metal.
Proč tedy nezaložit úplně novou sekci, nejlépe nad Elektrickými kytarami, aby ho nový členové co takový problém mají viděli a tam se budou tyhle problémy řešit.
Nikomu snad pak nebude vadit, že si někdo založí svojé téma o koupi nové kytary a sekce Elektrické kytary se tím alespon vyčistí.
promiň ale v tom nevidim zlepšení, místo jedný sekce se bude svinit jiná :?:
do elektrických kytar taky nemusim choditani přispívat

P.S. sry zato i nejsem žádnej puritán ale tohle bylo moc :mrgreen: :lol: :mrgreen:

rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Ono to tu na fóru už je - např. u akustik thread "Jak vybrat a koupit kytaru || Seznam threadů dle ceny kytary". Ale možná je dobrý nápad to nějak zvýraznit, upřednostnit a dát více na oči...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
robo.n.x12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robo.n.x12 »

P.S. sry zato i nejsem žádnej puritán ale tohle bylo moc :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Sakra musím opravit :D
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Wohma píše: vorech6: S tou uvitaci obrazovkou je to zajimavy napad, technicky by to IMHO nemel byt problem, otazka je, jestli by to melo ucinek, i kdyby to novymu uzivateli pristalo primo pod nosem. Verim, ze spousta lidi by to bez problemu ignorovala. Za pokus to ale mozna stoji :idea:
Teoreticky by u phpBB mělo jít upravit FAQ. Ale nevím přesně jak, podívám se na to. Obávám se ale trochu, že zde narazíme na klasický problém - nemám přístup do oblasti, kde se podobné věci asi dají dělat.

Vorech: ty seznamy odkazů a důležité thready visí hned na začátku každé stránky. Toho si musí všimnout každý, kdo aspon trochu kouká. Že je pak líný to číst, to je druhá věc. Holt je (bohužel) jednodušší zeptat se a dostat odpověd než pročítat dlouhé starší posty...
Sadam.S píše:Teď mě tak napadá... co takhle něco takovýho (nějakým výrazným písmem, resp. formou, která zaujme) zahrnout do podmínek, které každý nově registrovaný uživatel musí schválit? Případně tam udělat i nějaký grafický rozcestník (klidně se hlásim :D) - dá se v těch podmínkách formátovat klasicky přes BBcode?
To ničemu nepomůže. Ty podmínky ani nikdo nečte... Ty snad někdy při registraci nebo instalaci software čteš licenční podmínk a podobné kecy?
robo.n.x12 píše:Většinou Pavlovi a všem ostaním vadí x krát stejné téma o koupi nové kytary, už vás asi nebaví číst téma jako : Kytara do 6000 na metal.
Zbytečné svinění a natahování fóra. Vznikla by tím jen nenáviděná sekce. Navíc tyto thready tvoří snad 90% obsahu sekce Elektrické kytary.

Ono by bohatě stačilo, kdyby si useři projeli tohle elektricke-kytary/jak-vybrat-a-koupit-t ... 16991.html a užívali staršíh threadů.
rocky77 píše:Ono to tu na fóru už je - např. u akustik thread "Jak vybrat a koupit kytaru || Seznam threadů dle ceny kytary". Ale možná je dobrý nápad to nějak zvýraznit, upřednostnit a dát více na oči...
Ten thread je zvýrazněn tak maximálně, jak jen fórum umožňuje. Větší výraznost by tomu mohly dát jen velká písmena, ale to není moc funkřní řešení... (jinak stejně koncipovaný thread jsem hodil i do elektrik,vznikalo to najednou...)

PetrPeter 1975 - 2008
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Nero píše:To ničemu nepomůže. Ty podmínky ani nikdo nečte... Ty snad někdy při registraci nebo instalaci software čteš licenční podmínk a podobné kecy?
Normálně ne, ale kdyby tam byl velkej červenej text a obrázky, myslím, že bych si říct dal - podívej se (pokud si to nepamatuješ), jak u phpBB 3 vypadá ten text... není to tak trapně v rámu, jako jinde, ale je to poměrně pěkně nacpaný do skinu, takže by ani nikoho nemuselo napadnout, že jsou to nějaký registrační podmínky ;)
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“