Stratocaster na úrovni USA Standart

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Re: NBE vs USA Fender

Příspěvek od pavel68 »

Kup si medvídka mývala :shock:

Za celou dobu co sem lezu jsem ještě od tebe neslyšel ani tón,za to plků tunu.Strakáčem za dvacku místní střelce těžko ohromíš a nikdo si na perdel nesedne.
A neber to jako útok - jsem ouplně klidnej a je to pouhé konstatování faktu :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: NBE vs USA Fender

Příspěvek od Kinx »

23 je hrozne moc, pak se toho uz nezbavis. imho american standard ma mnohem lepsi likviditu a dobry kousek mezi tim urcite pujde najit. ja bych sel do fendera.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Stratocaster na úrovni USA Standart

Příspěvek od Nero »

Sloučeno se starším threadem...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ök, díky.
Nero: Pěknej bordel jsi mi v tom udělal, jsem mzslel, že jsem nic neodeslal, kdzž jsem ten topic nemoh najít ;) :D

Mám nabídku na bíleho Standarta, což je barva kterou bych chtěl(já vim, barva je přesně to, o co u kytary kráčí :D ), za 20 000. To není špatná cena, ne? Těch s palisandrem na bazaru není yas tolik...

Kdyžtak fotky toho Fendera zde:
http://lukyfon.rajce.idnes.cz/Fender_Am ... atocaster/
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

20 neni ani spatna ani dobra cena. je to rok 2008 (i kdyz seriovy cislo zacina Z7), podle vseho origos v dobrym stavu. jde o to jak bude hrat a jak ti sedne :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Asanoth píše:ök, díky.
Nero: Pěknej bordel jsi mi v tom udělal, jsem mzslel, že jsem nic neodeslal, kdzž jsem ten topic nemoh najít ;) :D
To ber jako potrestání za to, že si nepoužil svůj starší thread :P
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CzechJoker »

Cybermuff píše:Jen tak pro inspiraci: Kdysi mi člověk, který kšeftoval s Gibsony a Fendery řekl hezkou větu: "pokud si dneska koupíš třeba Ibanezku, budeš mít za dvacet let jenom ibanezku, která půjde akorát tak s cenou dolů. Kvalitní LesPaul nebo Strat ti půjde časem nahoru."
No jo, ale toto platí hlavně ve dvou případech - že bereš kytaru jako investici a předpokládáš její zhodnocení v horizontu 15-25 let a pak že na to máš.
V tomto případě jde spíš o celkem dobrou kytaru na hraní, asi bychom neměli ani tak řešit, jestli MIM nebo MIA, který ročník byl dobrý (já nedám dopustit na 2007, alespoň u nás na Moravě do byl dobrý rok ;), ale hlavně jak se mu na ni hraje, jak mu sedne do ruky. Měl jsem v krámě v ruce MIM a MIA a naslepo bych vybral několik mexičanů, ale ani jednoho američana...
kvasna

Příspěvek od kvasna »

Jo jak se nemužeš rozhodnout mezi HB HB nebo SSS proc si proste nekoupis strata HB-S-S ja ho doma ma a univerzalnejsi kytaru snad nenajdes. Podle me pri tvem dilema není co řešit...
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

tyhle diskuse o kvalite MIM MiA atd jsou k ničemu...

nejlepší je jít do shopu, sednout si k tomu co tam mají a hrát. (bohužel v českých shoppech je to dost často utrpení)

Minulý týden jsem byl v sobotu poprvé v shopu kytary.cz potřebovali jsme na rychlo vyzkoušet a koupit SD1 od bosse, hrábli jsme po American Standard (přírodní s narůžovělým, červeným lakem) ke zkoušení a ta kytara byl jeden z nejhorších stratů co sem měl kdy v ruce, a to až tak, že sme po prá brnknutích radši zmizeli na pankrác na pivo :)) zlatej Squier kterej mám pár let a na mexičana moji hlavní kytaru se to nehrabalo vůbec....

Včera jsem měl pro změnu poprvé v ruce strata od Vintage, nádhera, už na sucho vibruje celé tělo, krk, všechno...

je uplně jedno kde a kdo to vyrábí, je to o kusu a o tom jak hraje a ne o nápisu...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“