Vliv pickguardu na zvuk(a jiné)

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Vliv pickguardu na zvuk(a jiné)

Příspěvek od Nero »

kmensik píše:Prej jsou lidi, kteří uchem poznají jednovrstvý pickguard od třívrstvého, a v humbuckeru javorový špalíček od plastového. Ale nikdo je zatím neviděl. Říkají tomu golden ears.
Dokud mi to neukážou v nějakém blind testu, nevěřím...
Sadam.S píše:[ot] Hele, nero, bude vás moderátory hodně s*at, když budu hlásit (tím myslim pomocí nahlásit příspěvek :D) chyby v nadpisech? :D [/ot]
To už bude docela opruz :P
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Jen k těm pánům, co se tu rozčilujou, tak když si něčím nejsem jistej, tak se zeptám, ne, od toho je tohle fórum, nebo se pletu? a je jedno, že je to pro někoho dotaz s evidentně jasnou odpovědí. Pro mě ne, tak jsem se zeptal, nevím, kde je problém. Složitější zapojení chci proto, že teď ho na svojí kytaře aktivně používám, takže se mi bude hodit i na nový.
navíc bych rád rainovi řekl, že teď jsem na fóru několik měsíců nebyl a teď přišel jenom sebrat názory ohledně nástroje, který si snad pozítří koupím, a pak, což ho snad uklidní, zase zmiznu. tak nevím, z čeho je tak rozčílen. mimo jiné ho nikdo nenutí číst mnou založené topicy, navíc do nich přispívat. To nemyslím nijak útočně, jen konstatuji fakt.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Asanoth píše:Jen k těm pánům, co se tu rozčilujou, tak když si něčím nejsem jistej, tak se zeptám, ne, od toho je tohle fórum, nebo se pletu? a je jedno, že je to pro někoho dotaz s evidentně jasnou odpovědí. Pro mě ne, tak jsem se zeptal, nevím, kde je problém. Složitější zapojení chci proto, že teď ho na svojí kytaře aktivně používám, takže se mi bude hodit i na nový.
navíc bych rád rainovi řekl, že teď jsem na fóru několik měsíců nebyl a teď přišel jenom sebrat názory ohledně nástroje, který si snad pozítří koupím, a pak, což ho snad uklidní, zase zmiznu. tak nevím, z čeho je tak rozčílen. mimo jiné ho nikdo nenutí číst mnou založené topicy, navíc do nich přispívat. To nemyslím nijak útočně, jen konstatuji fakt.
Mnoo, já taky jen konstatuju fakt...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“