halfstack Crate FW
Pravidla fóra
Re: halfstack
no tak bych to viděl na half stack
ale nemám na to moc peněz, chtěl bych si ho koupit tak do roka do 12000Kč a ten Crát stojí v setu hlava + box 8500Kč a má to 120W. Co by jste mi tak poradili do těch 12000? Aby to zas ale nebyla nějaká tichá plečka 
/,,/
- citizen.one
heled to uz mas jedno, jestli ti pripada crate ok, tak si kup ten a neres to, prodat to muzes vzdycky...rozdil tri tisice je u halfstacku dost nepatrnej...
no já nevím jestli je dobrej, to mě musí říct jiní, páč do prahy asi nepojedu pro něho, ale možná jo...
/,,/
Hele, chystáš se utratit 10kKč... to už tě zabije přidat si 500 za to, aby sis byl jistej, že těch 10k bude dobře investovaných? 
autem je ta cesta určitě dražší, ale o to mi nejde. Pokud bych tam jel a nic si nevybral tak by mě to docela sralo 
/,,/
- citizen.one
nj, tak pak musis zariskovat tech 10k a koupit to...
Re: halfstack Crate FW
No, tak takovéhle akce už jsou snad vždy zvučené zvukařem a pak ti stačí prakticky cokoli 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsi nekdy na nejaky akci?Zvukare tam vetsinou maji svyhohelge píše:to bych musel mít zvukaře
No, myslím, že pokud to bez zesílení utáhnou bicí, utáhne to i 120W z CRATEa
- 60'Rock_N'_Roll
já s tím tedy nesouhlasím...takovejhle halfstack dělal crate presně pro takový lidi, který chtěj halfstack jako jejich kytarový hrdina..(a hlavně nechutně hlasitej halfstack, protoze Watty dělaj zvuk)
stejně 120W je na český poměry naprosto nevyuzitelný...však i já tavým svoji 15W lampu na polovinu a bubeník není slyšet...120W, na doma navíc je prostě hovadina na entou
za 12000 se dá porídit krááásná, vylozeně kráásná lampa
http://www.kytaryonline.cz/multiefekty- ... te-V18-112
za ty 3000 si koupíš krabičku podle tvého stylu...nevím co hraješ, ale něco mi ríká, ze to bude styl alá hodně gainu...takze něco treba od Bossu, nevím to by ti poradili jiní, ve kreslících krabičkách se nevyznám...
ale s timhle ti bude závidět kazdej...a zvuk bude o hooodně lepší!
stejně 120W je na český poměry naprosto nevyuzitelný...však i já tavým svoji 15W lampu na polovinu a bubeník není slyšet...120W, na doma navíc je prostě hovadina na entou
za ty 3000 si koupíš krabičku podle tvého stylu...nevím co hraješ, ale něco mi ríká, ze to bude styl alá hodně gainu...takze něco treba od Bossu, nevím to by ti poradili jiní, ve kreslících krabičkách se nevyznám...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
60´s stimdle zas nesouhlasim ja, ptz zte V18 ten higain proste NELEZE..a 120W hlasite? sak to nebude mit na plny knedlik..slysel jsem tydle zesaky a neni takove peklo...s V18 bude nejaky zkresleny bordel znit o moc hure nez ztoho trandaku..opravdu..
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
ano, to asi bude, konkrétně pro to, že je to 2xEL84 a to nejsou lampy na žádný higain a taky tuším je to čisté Ačko, což taky neni uplně ideální... otázka je jestli za 12t opravdu nejít do lampy... hlavy co se občas objevujou kolem 10t na bazaru jako Dord podle mě za ty prachy stojí, ale to je mimo...
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
presne tak...nojo jenze hlava bez boxu mu je naperdelStanley06 píše:ano, to asi bude, konkrétně pro to, že je to 2xEL84 a to nejsou lampy na žádný higain a taky tuším je to čisté Ačko, což taky neni uplně ideální... otázka je jestli za 12t opravdu nejít do lampy... hlavy co se občas objevujou kolem 10t na bazaru jako Dord podle mě za ty prachy stojí, ale to je mimo...
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
This is a bullshit.60'Rock_N'_Roll píše:já s tím tedy nesouhlasím...takovejhle halfstack dělal crate presně pro takový lidi, který chtěj halfstack jako jejich kytarový hrdina..(a hlavně nechutně hlasitej halfstack, protoze Watty dělaj zvuk)![]()
FW je o dost lepsi nez V18+Kreslitko na metalek.A watty zvuk nedelaji, to Fwcko mam a tech 120W vubec neni extra hlasitych na tri ctvrte hlasitosti me krev z usi netece.
- 60'Rock_N'_Roll
di se vycpat. bullshit je, ze má 12000 a schválíte mu tranzistorovej halfstack...Disasterpiece píše:This is a bullshit.
FW je o dost lepsi nez V18+Kreslitko na metalek.A watty zvuk nedelaji, to Fwcko mam a tech 120W vubec neni extra hlasitych na tri ctvrte hlasitosti me krev z usi netece.
a navíc nikdo neríkal, ze chce hrát metal
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Hele brnkalisto, celej tvuj prispevek je jedna velka srajda.Watty delaji zvuk?Urcite.120W je moc? u trandaka nikoliv.Davat 10tacu za radoby lampu je imho blbost.V18ka+nejaky tvrdsi zkreslovadlo zni na koncerte vzdy na k****.Navic je to jednokanal.Nikdo nerikal ze bude hrat metal?Hlavne ze ho sam otipujes ze bude hrat neco s velkym gainem (at zije pokrytectvi) Ja mu ten halfstack neschvaloval, ja bych sel cestou bazaru, trochu prisetril a bud si poridil Peavey 6505+combo a nebo nejakyho Engla z bazace, pripadne Bugeru.60'Rock_N'_Roll píše:di se vycpat. bullshit je, ze má 12000 a schválíte mu tranzistorovej halfstack...Disasterpiece píše:This is a bullshit.
FW je o dost lepsi nez V18+Kreslitko na metalek.A watty zvuk nedelaji, to Fwcko mam a tech 120W vubec neni extra hlasitych na tri ctvrte hlasitosti me krev z usi netece.![]()
a navíc nikdo neríkal, ze chce hrát metal
BTW:Kazdy tvuj nazor je perla ale tohle je diamant.