Line6 Spider IV/Peavey Vypyr/Laney Prism/Roland Cube
Pravidla fóra
- SynysterGate$
Re: Line6 Spider IV/Peavey Vypyr/Laney Prism/Roland Cube
A co nějaký Cube 80? Ten by se dal sehnat tak do 6tisíc, bych řekl. Nebo Cube 60, do pěti. Z bazaru..
..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Cube60 teď nadhodil na Tržiště Asanoth - s cenou na 4900 a snad ještě k diskuzi.SynysterGate$ píše:A co nějaký Cube 80? Ten by se dal sehnat tak do 6tisíc, bych řekl. Nebo Cube 60, do pěti. Z bazaru..
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Zdravím vás,
chtěl bych poprosit o radu. Začnu tím, že nebudu zakládat nové téma když se jedná o podobný výběr komba.
Jednalo se o Line 6 Spider IV ale po téhlé debatě jsem to vypustil, i když v záloze ho mám stále kdybych si opravdu nevybral.
Dále jsem měl Laney Prism 35. V jednom tématu mě kolegové a rádci upozorňovali že 8" reproduktor je málo i na pokojové hraní a 35 nabízí 30W a 10" reproduktor a spadá do cenové relace, jestli se hodí aspoň na ten pokoj opravdu netuším. Chtěl bych to do 4000 ale kdyby bylo levnější jako např ten Lanýž tak bych byl i rád
To jsou 2 komba co jsem si vybral a vůbec zredukoval výběr. Laney se mi zamlouvá blíže, zvuk s emi z něj líbí více a má větší paletu jak už zde bylo psáno. Moc velký výběr toho není a větší problém je že na bazaru jsem také nic nenašel
Teda né že by toho bylo málo ale na hudebním bazaru se mi podařilo najít v MS kraji vše kolem 10.000kč.
chtěl bych poprosit o radu. Začnu tím, že nebudu zakládat nové téma když se jedná o podobný výběr komba.
Jednalo se o Line 6 Spider IV ale po téhlé debatě jsem to vypustil, i když v záloze ho mám stále kdybych si opravdu nevybral.
Dále jsem měl Laney Prism 35. V jednom tématu mě kolegové a rádci upozorňovali že 8" reproduktor je málo i na pokojové hraní a 35 nabízí 30W a 10" reproduktor a spadá do cenové relace, jestli se hodí aspoň na ten pokoj opravdu netuším. Chtěl bych to do 4000 ale kdyby bylo levnější jako např ten Lanýž tak bych byl i rád
To jsou 2 komba co jsem si vybral a vůbec zredukoval výběr. Laney se mi zamlouvá blíže, zvuk s emi z něj líbí více a má větší paletu jak už zde bylo psáno. Moc velký výběr toho není a větší problém je že na bazaru jsem také nic nenašel
Ahoj,
máš to do obýváku nebo na barák? Bude to tam jen stát nebo to míníš výhledově použít i někde ve zkušebně?
Já hraju čistě doma, takže přidám svoje postřehy:
1. 8" bych vůbec nebral jako dogma, záleží i na tom, na jakou hlasitost chceš hrát. Mi naprosto stačí dva 5", které mám teď.
2. Ten Laney Prism jsi slyšel naživo? Pokud jen na YT, tak vřele doporučuju ho někde okouknout, já jsem zkoušel na kytarách verzi P20 a byl jsem řádně zklamán. Spider mi prošel rukama jak III, tak IV a taky nic moc třeba v porovnání s Cube nebo Mustangem.
máš to do obýváku nebo na barák? Bude to tam jen stát nebo to míníš výhledově použít i někde ve zkušebně?
Já hraju čistě doma, takže přidám svoje postřehy:
1. 8" bych vůbec nebral jako dogma, záleží i na tom, na jakou hlasitost chceš hrát. Mi naprosto stačí dva 5", které mám teď.
2. Ten Laney Prism jsi slyšel naživo? Pokud jen na YT, tak vřele doporučuju ho někde okouknout, já jsem zkoušel na kytarách verzi P20 a byl jsem řádně zklamán. Spider mi prošel rukama jak III, tak IV a taky nic moc třeba v porovnání s Cube nebo Mustangem.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Ty máš tu Yamahu THR? Ta se mi z modelingů líbila (paradoxně) asi zatím nejvíc. (Co se využitelnosti týče.) Nechtěl bys případně napsat nějakou recenzi do recenzí, nebo alespoň vlastní téma?filo01 píše: Mi naprosto stačí dva 5", které mám teď.
THR jsem kdysi zkoušel (THR10) a za ty prachy mi v poměru cena/výkon připadne nadhodnocená, navíc má probém s chodem na baterky, které jsou pro mě zásadní. Objednal jsem si u českého Rolandu repra z akustického AC-33 (cca 650,- i s poštou) a vrazil je do starých RFT bedýnek 25x25cm. Jako stereo zesák používám MobileCube v režimu audio, tj. bez simulací a dobastlil jsem si tam výstup na externí repra. Ve spojení s mulťákem je to pro mě ideální řešení. Teda ideální to bylo s AC-33 (při A/B testu věrnější podání a vyšší výkon), ale potřeboval jsem prachy, takže jsem vzal zavděk levnějším MobileCube a teď už mi to ani nepřijde.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Nojo s tím musím souhlasit, ale opravdu málo co kupujem za původní cenu, že?filo01 píše:THR jsem kdysi zkoušel (THR10) a za ty prachy mi v poměru cena/výkon připadne nadhodnocená
Ale tohle ji vyřazuje z jakéhokoliv konkurzu. Dík za info!filo01 píše: navíc má probém s chodem na baterky, které jsou pro mě zásadní.
Nene, všechno z YT ale samozřejmě nebudu kupovat zajíce v pytli, hezky si vše vyzkouším a třeba i to co se mi na první pohled nebude zdát.
Jenže Cube nemůžu nikde najít zrovna to co tady linkovali.
Jinak to mám do bytu, na barák asi jen víkendech když pojedu na víkend na hory kde máme chalupu. Do zkušebny to nechystám ani v blízké budoucnosti.
Jenže Cube nemůžu nikde najít zrovna to co tady linkovali.