Gretsch Renown Maple

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Kajda
Rádce

Re: Gretsch Renown Maple

Příspěvek od Kajda »

... tak co, nějaké novinky? ... :wink:
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
pehve

Příspěvek od pehve »

nijak to nespěchá tak zatím sleduju :)
02Manik

Příspěvek od 02Manik »

Můžu se jenom zeptat jaký je rozdíl mezi těmi SONORy select force studio a stage 1 nebo 2? A taky si nějak nedokážu zařadit sonor force 3007 ony všechny vypadají stejně, akorát mi příjde, že se liší v rozměrech, je to tak?
SONOR Force 3007. Paiste PST5.
Dědekzhor

Příspěvek od Dědekzhor »

tady je myslím že ještě aktuální nabídka, čumím na ně pořád :roll: mít ted prachy tak to beru ale přes zimu je bída, akorát nevím jak hraje saturn birch, to by mohla vědět Kajda. jinak krása :wink:
http://hudba.bazos.sk/inzerat/12716684/ ... a-1100.php
pehve

Příspěvek od pehve »

02Manik píše:Můžu se jenom zeptat jaký je rozdíl mezi těmi SONORy select force studio a stage 1 nebo 2? A taky si nějak nedokážu zařadit sonor force 3007 ony všechny vypadají stejně, akorát mi příjde, že se liší v rozměrech, je to tak?
ano je to různá konfigurace:
Select Force Studio Set - BD 20, TT 10,12, FT 14, SD 14x5,5
Select Force Stage 1 Set - BD 22, TT 12,13, FT 16, SD 14x5,5
Select Force Stage 2 Set - BD 22, TT 10,12, FT 14, SD 14x5,5
Select Force Stage S Drive Set - BD 22 nevrtaný, TT 10,12, FT 14,16, SD 14x6,5
Naposledy upravil(a) pehve dne 20.02.2012 16:07, celkem upraveno 1 x.
pehve

Příspěvek od pehve »

Dědekzhor píše:tady je myslím že ještě aktuální nabídka, čumím na ně pořád :roll: mít ted prachy tak to beru ale přes zimu je bída, akorát nevím jak hraje saturn birch, to by mohla vědět Kajda. jinak krása :wink:
http://hudba.bazos.sk/inzerat/12716684/ ... a-1100.php
pěkný!
Dave245
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave245 »

Jak se tak divám, ty Gretsch mají dost pěkné slevy, takže si myslím že pořízení takovéhle sady které stála 45000 a stojí 36000 http://www.bici.cz/Bici/Bici-soupravy/B ... NC-E824-DC musí hrát pěkně. Ovšem těžko říct co je k tomu vede. :wink: .Jinak co jsem díval, ty sonory taky vůbec nevypadají špatně, ale i dost se mě zamlouvají nějaké ty Mapexy z vyšší třídy. Takže taky přemýšlím, jestli si vzít peníze a investovat do těch Gretsch, nebo raději našetřit více a počkat na nějakou tu slevu ze strany mapex nebo sonorů.. :twisted: Chtěl bych investovat i těch 40000+, aby to už stálo za to, a pěkně to hrálo.. :twisted: :mrgreen:
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Dave245 píše:Jak se tak divám, ty Gretsch mají dost pěkné slevy, takže si myslím že pořízení takovéhle sady které stála 45000 a stojí 36000 http://www.bici.cz/Bici/Bici-soupravy/B ... NC-E824-DC musí hrát pěkně. Ovšem těžko říct co je k tomu vede. :wink: .Jinak co jsem díval, ty sonory taky vůbec nevypadají špatně, ale i dost se mě zamlouvají nějaké ty Mapexy z vyšší třídy. Takže taky přemýšlím, jestli si vzít peníze a investovat do těch Gretsch, nebo raději našetřit více a počkat na nějakou tu slevu ze strany mapex nebo sonorů.. :twisted: Chtěl bych investovat i těch 40000+, aby to už stálo za to, a pěkně to hrálo.. :twisted: :mrgreen:

To na co odkazuješ je ještě o jeden level výše, než podle kterých se jmenuje tento thread.
Slevová akce se týká výprodeje v souvislosti se změnou výhradního distributora pro naši republiku... to se v branži už delší čas ví..... :roll:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Dave245
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave245 »

Promiň, chtěl jsem se jen ještě ujistit.. :D . U těhle vyšších kategorií, je to asi jen o tom, co opravdu chceš z té sady dostat. :) .Je to už na delší dobu, tak to chce pořádně vybrat, protože se z toho pak budeš těšit hodně dlouho dobu :). Určitě bych se nebránil i třeba takovýmhle mapexům http://www.audiotek.cz/product-47386-ma ... oncept-kit http://www.audiotek.cz/product-44194-ma ... -crossover . Navíc by mě asi i trochu víc vyhovovala tá sestava 2 floor tomů 8) . Každopádně, počítám, že ty Gretsche se jim budou tak nějak rovnat (když nepočítám jinší složení sady), navíc za tak krásnou cenu :)
pehve

Příspěvek od pehve »

tak zatím mezi sonor, mapex a gretsch vede cenou za kvalitu pořád jednoznačně nabídka gretsch jak u renownů tak i u newclassic je to slušná cena.
Myslím že slevy v těchto kategoriích budou následovat i od dalších výrobců. Příkladem z branže je fa Anatolian která si výraznými slevami upevnuje pozici na trhu. Ostatní musí udělat to stejný pokud nechtějí trh ztratit.
Čas hraje pro nás, je třeba neukvapit se a počkat si. Až ty slevy srazí ceny bazarovek nabídka se hned výrazně rozšíří.

Dave245 vidím že řešíš stejně příjemný problém jako já :)

Moniko přimlouvám se za to aby se tu diskutovaly a porovnávaly i ostatní sety v podobné (sousední) kategorii.
Název vlákna je uznám nepřesný, mělo by se to tu jmenovat spíše Výběr setu střední třídy nebo Sety kolem 30k atd, pak by to bylo přesnější.
Dave245
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave245 »

pehve píše:tak zatím mezi sonor, mapex a gretsch vede cenou za kvalitu pořád jednoznačně nabídka gretsch jak u renownů tak i u newclassic je to slušná cena.
Myslím že slevy v těchto kategoriích budou následovat i od dalších výrobců. Příkladem z branže je fa Anatolian která si výraznými slevami upevnuje pozici na trhu. Ostatní musí udělat to stejný pokud nechtějí trh ztratit.
Čas hraje pro nás, je třeba neukvapit se a počkat si. Až ty slevy srazí ceny bazarovek nabídka se hned výrazně rozšíří.

Dave245 vidím že řešíš stejně příjemný problém jako já :)

Moniko přimlouvám se za to aby se tu diskutovaly a porovnávaly i ostatní sety v podobné (sousední) kategorii.
Název vlákna je uznám nepřesný, mělo by se to tu jmenovat spíše Výběr setu střední třídy nebo Sety kolem 30k atd, pak by to bylo přesnější.

Jojo.. řeším no.. :D
Taky teď hodně přemýšlím, jestli si počkat jestli nespadne nějaká ta slušnější řada Mapexů s cenou dolů.. :D
Těžko říct noo.. :) Zase propásnout takovou slušnou nabídku Gretch.. 8) . Ale každopádně bych byl více nakloněný k sestavě: kopáku 2 tomů a 2 floortomů, se slušným poměrem cena/výkon. A to už je pak jedno, jestli to bude Sonor, či mapex, aj. :) . Každopádně bych byl rád, kdyby sešplhaly nějaké takové ty mapexy, jak sem poslal. To bych nečekal, a šel do nich :twisted: . Jinak s tím má asi skušenosti Kajda, takže kdyby sem klidně hodila nějaký ten koment, vůbec by to nevadilo :roll:
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

pehve píše:Myslím že slevy v těchto kategoriích budou následovat i od dalších výrobců. Příkladem z branže je fa Anatolian která si výraznými slevami upevnuje pozici na trhu. Ostatní musí udělat to stejný pokud nechtějí trh ztratit.
Konečně nějaká pozitivní zpráva. :D
A děje se tak jen u nás, nebo i venku? A jak je to vůbec s cenami za hranicemi? Přiznám se, že vůbec nemám přehled. Napadlo mě Pehve, že bys byl za hoďku v Rakousích, nevyplatí se to? Všude kolem mně slyším, jak si každý jede koupit do Rakouska pilu, sekačku a co já vím co všechno a je to výrazně levnější.. Nevíte, jak je to s naším nádobíčkem?
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Dave245
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave245 »

Včera sem si všiml, že mají myslím si slušný kousek v akci na drumcentru http://www.drumcenter.cz/eshop/mapex-sa ... 72032.html . Tyhle by taky mohli hrát slušně. Navíc je i se snare. 8)
pehve

Příspěvek od pehve »

Dave245 jo, to je taky slušný,jen tak dál, akce budou, tyhle saturny mají 2 kotle a stojí o 7 litrů více než remowny což je téměř srovnatelný.
Co se týká Gretsch Renown Maple tak nic nepropásneš. Nebo si vážně myslíš že je zase zdraží? Nevěřím. Koukni na thomanna, cena je stejná v celé Evropě. Ta už zůstane. Očekávám další výrazné slevy a začíná se mi potvrzovat že počkat se vyplatí.

zzbare naše nádobíčko bohužel (buhudík) není spotřební zboží jako pily a sekačky. Cena je stejná pro všechny evropany. Koukal jsem ještě a ebay a za nový taky stejně.
Dave245
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave245 »

Tak dostal jsem nabídku bez železa http://www.drumcenter.cz/eshop/mapex-sa ... 75245.html 35900Kč is dopravou, takže jdu asi do nich. :) Ještě dnes to asi objednám :wink: . Snad to byl srpávně udělaný krok, a budou mi tyhle bicí dělat dobrého společníka, na té dlouhé cestě :)
pehve

Příspěvek od pehve »

ty jo tak bubnů nakonec budeš mít dost a dost :)
a máš tam i ten bubínek 5,5" bude jistě ok
tak ať slouží :!:
Dave245
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave245 »

Díky.. :)
Přeji hodně štěstí při hledání.. :!: :wink: .. Kdyžtak průběžně informuj.. :twisted: .Rád bych se pak podíval na ty tvoje kousky.. :mrgreen:
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Hodně zdaru kolego. Mě osobně by vadilo, nejít do klasiky v materiálech, tedy do javoru, ale i ta bžíza + ořech v Saturnech může hrát slušně. navíc ta nabídka 8-10-12-14-16 a k tomu bubnek i kopák, to je lákavé a přesně tak, jak to mám ráda i já. :wink:

Jak říkám, slušné, jen ten matroš.....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
pehve

Příspěvek od pehve »

tak dneska už to mohlo konečně být, kdyby ta žlutá nebyla tak škaredá.... :(
no...slídím dál...

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... =10&order=
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

pehve píše:tak dneska už to mohlo konečně být, kdyby ta žlutá nebyla tak škaredá.... :(
no...slídím dál...

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... =10&order=
Takováhle sada GRETSCH REMOVN za 20 táců??? Bu´d je prodávající magor co nezná hodnotu nástroje, nebo je to čórka a nebo něco jiného... třeba nějaká skrytá vada nebo tak! je to podezřele laciné!

Chtělo by to v klidu naživo vidět a osáhnout... pokud to je vše OK pak je to SUPER KAUF!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“