Abych ti pak nemusel kupovat nový činel. To víš, my tím kontrolujeme kola lokomotiv a mám pocit, že mají pořád stejný osobitý zvuk
Každopádně budeš asi první kdo to vyzkouší a někdo ty cestičky poznání musí prošlapat
Dobrou kapilární vzlínavost na kovy mají kapaliny, jako oleje, petroleje, nafta apod. Takže naopak, dá se říct, že navzlínaná kapalina prasklina alespoň na čas konzervuje, v podstatě je to vůdči nezkorodovanýmu povrchu inertní. Na povrchu, pokud je na něm ještě nějaký lak, může nastat situace, že místo bez laku bude "vyleštěný" zatímco pod lakem origo. Takže maximálně nějaký rozdíl odstímu. Každopádně si myslím, že obojí odstraníš lihem, nebo tech benzínem (bacha na nitroředidla, nevím, jak se chovají konkrétně k činelovým lakům, ale často nátěry rozpouští).Monikad píše:děkuju kluci![]()
Jen mi vrtá hlavou: Ta penetrace s vývojkou jdou snad vodou dobře dolů, ale co to odmašťovadlo, nepoškodí mi povrch činelu tak, že se tam bude dělat nějaký sajrajt a ztratí to osobitos ve zvuku??? Pokud tedy se ukáže, že ten činel trhlinky nemá..... když jo, je to buřt....
Kajda píše:Heh, já vím, jak to dopadlo, z facebookuAle nechám Monďu, ať se pochlubí sama