Ale já su taky kytarista nahovnorain píše:Notabene když kupuješ bazarovou hlavu...
A já myslel, že každý kytarista chce tlačit vícavícavícLatam píše:...a hrozně to tlačí...
rady JVM 410H
Pravidla fóra
Re: rady JVM 410H
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
No tak s tím Kustomem sa dá souhlasit, je to asi nejlíp hrající levný box...Hrál jsem na něj s rectem i pittbullem a jediné co mi vadilo, že nebyl dost adidas 
tak sem si vybral 1936m pak časem našetřim možna i na lepší 
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
čaues, no ja som mal na jvm 410 box marshall 1936 hralo to výborne ale skusil som framus 2 x 12 a to hraje subjektívne lepšie tak modernejšie , hlasitost je ok aj do skušebny aj na podia,ten framus sa mi zdá taký priebojnejší ,rezavejší,ale nemá tolko basou jak 1936, ínáč som hrával aj na 1960-ky a dneska by sa mi s tým už nechcelo tahat , jasné že 4 x repro je plnší zvuk ale ta váha
sám to neodnesieš a 2 x 12 odnesieš aj sám, a 1936 je fakt lahunká, no a mám ešte 15 palcový robenák ,robil to kámoš gitarista-stolár , ani neviem čo je tam za repro ale tá bedna je uplne jak pírko a dobre hrá,skus framus s tým budeš spokojný aj s cenou idu tak po 200 E
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
to že se ti zdá framus modernější a řezavější bude hlavně díky tomu že tam osazujou V30 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
No taky jsem zkoušel VHT (nwm ktery model cca za 10k) měl takvej plnější a živější zvuk ale ja mam radši klasiku.
Chtěl sem se vás ještě zeptat, když hraju na zkreslenější kanál vevyšších hlasitostech (cca 4-5) tak mi to dělá zpětnou vazbu která se zesiluje, ale když zatlumím všechny struny nebo zaščnu hrát tak to přestane, pročetl jsem tu párčlánků a asi nejpravděpodbnější mi připadají snímače, tak jsem je posadil trochu dolu ale to mi nepomohlo, hraju na Gibson LP Studio.
Chtěl sem se vás ještě zeptat, když hraju na zkreslenější kanál vevyšších hlasitostech (cca 4-5) tak mi to dělá zpětnou vazbu která se zesiluje, ale když zatlumím všechny struny nebo zaščnu hrát tak to přestane, pročetl jsem tu párčlánků a asi nejpravděpodbnější mi připadají snímače, tak jsem je posadil trochu dolu ale to mi nepomohlo, hraju na Gibson LP Studio.
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
to ja viem ,že su tam V 30, ale hlavne čo hrá aku muzičku tak podla toho by som si vybral box, 1936 na aj rokenrol s čistým, framus aj na total štávu, sak može to aj kombinovat to repro, kopec ludí to tak robí,ale ak stacionárny box do skušobne tak kludne aj 4 x 12, aj 8 x 12, ale na koncerty kludne 1 x 12, ked nemá bednáka náhodou,a JVM- bude hrat dobre na každu slušnu bednu- moj názor, som posadnutý JVM-komStanley06 píše:to že se ti zdá framus modernější a řezavější bude hlavně díky tomu že tam osazujou V30
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.