Ahoj,
za 15 000 bys mohla sehnat na bazaru něco, v čem je klaviatura Fatar TP100, nebo možná Kawai RHI/II/III(podle mě lepší než Fatar), ale to bys musela mít kliku. Ve výprodejích je teď Kurzweil SP4-8, což už je starší kousek, a hlavně o dost dražší (plus je k němu potřeba stojánek).
Jinak žádný Kurzweil, na který jsem kdy hrál, mě moc nebavil: A to říkám s plným vědomím toho, že některé mají tu samou mechaniku co tu doporučuji

.
Orla je tuším hlavně historický výrobce elektrických varhan, ale je možné, že tohle je uplně jiná firma. Když člověk pohledá na internetu, údajně má strašný zvuk.
V ceně kolem 15000 bych kouknul na Casia. Kdysi nejvyšší model se dá u
Thomanna koupit za 17 tisíc, ale zdá se, že mechanika je v něm stejná jako u levnějších stagepian Casio (PX160), jenom má navíc třetí senzor, který se ale hodí jen k rychlému opakování tónů. Je to ale zase starší nástroj a je možné, že Casio ty klaviatury vyvíjí, ale nepřečíslovává.
Pokud chceš vyloženě digitální piano s dřevěným stojánkem, tak u zavedených a doporučení hodných značek se, vyjma toho Kurzweilu KA130, který asi nikdo neví, jak hraje, stejně budeš blížit spíš 20, než 15 tisícům.
Nerozumím moc tomu, k čemu chceš 3 pedály: Pravý potřebuješ určitě (i když bys bez něj zase vypracovala lepší legato

), ale levý je jen tlumící, což se využívá relativně vzácně a prostřední pedál je buď aretovatelná alternativa levého, což je u digitálu naprosto zbytečné, nebo sostenuto, což je ale jen na drahých profesionálních nástrojích. Spousta pian má jenom dva a mně teda ten prostřední nikdy nechyběl

.