jestli jsi uplnej zacatecnik, tak bude ale po mesici ti to bude malo( jestli jsi teda jako ja)Tom46 píše:Takže mi bude stacit 15W kombo ?
Kombo...ale jaké?
Pravidla fóra
Tyjo jak to fakt moc nechápu..měl jsem doma dvanáctku (kytarovou) a samořejmě s lektrikou jsem to zkoušel a taky jsem to nemohl vic než nad polovinu, páč se to nelíbilo zbytku domuvenca.k píše:jestli jsi uplnej zacatecnik, tak bude ale po mesici ti to bude malo( jestli jsi teda jako ja)Tom46 píše:Takže mi bude stacit 15W kombo ?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
doma se jim to taky nelibi, chteji ,abych se s tim prestehoval na puduKIWI píše:Tyjo jak to fakt moc nechápu..měl jsem doma dvanáctku (kytarovou) a samořejmě s lektrikou jsem to zkoušel a taky jsem to nemohl vic než nad polovinu, páč se to nelíbilo zbytku domuvenca.k píše:jestli jsi uplnej zacatecnik, tak bude ale po mesici ti to bude malo( jestli jsi teda jako ja)Tom46 píše:Takže mi bude stacit 15W kombo ?
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Re: Kombo...ale jaké?
Sák píše:Potřeboval bych poradit.......jake kombo vybrat....do zkusebny na styl punk rock a tak.....a ne metal.....
Marshall AVT150, Laney VT300, Peavy Valvet King 112, Hudges and Ketller edition blue 60DFX....(Nazvy by meli byt přiblizne Spravne napsany)....
dekuji za radu...
laney je pouzitelne da se rici do vsech stylu (mas tam chybu je to Laney TF 300 a ne FT
Apollo Les Paul (u kobyly Gibson 500T) -- Boss SD-1 (džepen) -- Hughes Kettner Tube 50 -- FX send -- Boss CE-5 -- Behringer US600 -- Line 6 Echopark -- FX return
Venca.k: Co to tady plácáš za cinty?venca.k píše:jestli jsi uplnej zacatecnik, tak bude ale po mesici ti to bude malo( jestli jsi teda jako ja)Tom46 píše:Takže mi bude stacit 15W kombo ?
Já mám voxe 15tku, doma s tim hraju max na 1/5 a řve to jak kráva. Když nebyli naši doma tak sem to vohulil trochu víc na 1/2, ale to už se fakt nedalo poslouchat...takže bud mas nějaký shitský kombo když řikáš že 15W je málo, anebo seš hluchej
P.S. Ten VOX 15tka stačí i do menší zkušebny
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Ježiš :-O hraju víc jak rok...kombo ještě nemám ale když sem byl tuvenca.k píše:jestli jsi uplnej zacatecnik, tak bude ale po mesici ti to bude malo( jestli jsi teda jako ja)Tom46 píše:Takže mi bude stacit 15W kombo ?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009