kdyz je ale stejne vetsina 9V... ale zpatky ke kompresorumafektband píše:Jo, uplně odstranit to nelze, ale dá se to zmírnit. Ale taky tam píše, že by-pass efekty na 12V tímhle netrpí. TAkže moje rada, kupujte jenom 12V efektyturbo_MaCk píše:už je to nějaká doba co sem to četl ale myslím že nenapsa že na to něco existuje... Tuším že zmiňoval proč tomu tak je ale že to uplně odstranit nelzeafektband píše: To lupnutí se dá myslim potlačit, něco o tom má pan Smrčka na stránkách.
//tady ten link. http://www.smrckaeffects.com/index.php?tar=truebypass
Compressor
Pravidla fóra
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
-
Emmpu Vuorinen
o cs - 1 toho moc nevim , viděl sem jí taky na bazaru , ale z mích postřehů sem ho u kytaristů ještě neviděl , většina lidí má cs-2 nebo tu trojkuEmmpu Vuorinen píše:greeg: Psal si, že je nejlepší boss cs-2. Nevíš jaký je cs-1? Je na bazaru a nevím jestli je to třeba lepší než ten cs-3.
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
ach jaaaj, ja se nemuzu dockat toho svyho Dynacompa!
mam ho objednanyho spolu se Small Stonem a ten se nejak sekl u distributora. uz to budu met dva tydny objednany a az 5. prosinca to ma byt na Kytary.cz... ale aspon me dali stovku slevu
to potesi
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
neřek bych že bude lepší , mě by třeby nestačil , na těch 2 potenciometrech co tam jsou by sem svůj zvuk prostě nenašel , stejně jako u toho dynacompa jak sem tu už psalnoc33 píše:Tak cs 1 bude stopro lepší než cs3, protože ta je pěknej s..t. To tvrdí více lidí, že 3 se moc nepovedla. Tak jestli chceš nutně bosse, tak vem tu jedničku.Já používám mxr dynacomp a spokojenost.
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
húúúúúú
já chci taky dyna comp. nešumí moc?? nemusíte k němu používat noise gate? chtěl bych ho hlavně na čisté zvuky. do funky. neporovnával ho někdo se super compem? dík
ibanez AXS 32, marshall AVT50, kvákadlo rocktron black moon cat, kapela Jara Křápek revival (fakt to není revival:))
Re: húúúúúú
šumí prej hodněviktorAXS píše:já chci taky dyna comp. nešumí moc?? nemusíte k němu používat noise gate? chtěl bych ho hlavně na čisté zvuky. do funky. neporovnával ho někdo se super compem? dík
Kompresor jsem měl na kombu a můžu říct, že to opravdu likviduje dynamiku. Úplně jsem ho vypínal. Zabudované v kombu asi nemají smysl. Připouštím, že možná jedině jako samostatnou krabici, která jde víc nastavit, jinak to asi nemá cenu.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
vod toho je stavjenej aby likvidoval dynamiku , ale je pravda že pro mě jsou kompresory kde si nemůžu nastavit zvlášt attack a zvlášt sustain nepoužitelný , a doporučil bych všem kdo si budou nějakej kompresor kupovat at si tady na to daj pozor a pořádně prozkoušejBobr píše:Kompresor jsem měl na kombu a můžu říct, že to opravdu likviduje dynamiku. Úplně jsem ho vypínal. Zabudované v kombu asi nemají smysl. Připouštím, že možná jedině jako samostatnou krabici, která jde víc nastavit, jinak to asi nemá cenu.
4:greek: CS-3 nešumí? přijde mně u něj, že kromě zesílení/zeslabení (včetně šumu) s ním ty korekce moc nehnou. jinak sám o sobě nezní špatně, ale přijde mně, že si těma korekcema člověk moc nepomůže... jaký vlastně hraješ styl a na co ho používáš?
ibanez AXS 32, marshall AVT50, kvákadlo rocktron black moon cat, kapela Jara Křápek revival (fakt to není revival:))
viktor- to by ses divil , víš vůbec co těma jednotlivejma korekcema ladíš ?
je pravda že laik to možná tolik nepozná , ale človek kterej to normálně slyší a ví k čemu to je
, jinak používám ho na všechno , sola rifi někdy i čistej kanál (sola) , a můj styl : rocková renesanční a vážna hudba
je pravda že laik to možná tolik nepozná , ale človek kterej to normálně slyší a ví k čemu to je
no myslim si že vím co ty korekce znamenají. zas takový výmaz nejsem. toto je prostě můj subjektivní názor. je ale pravda, že jsem ten efekt zkoušel asi před třemi lety, kdy jsem ještě výmaz byl (neříkám, že vím všechno, ani že toho vím hodně - zas takový blázen nejsem). přišlo mi to tak ale i z videí na youtube. prostě je mně sympatičtější ten dyna comp, ale nerad bych kupoval šumovou bránu (celkem zbytečné 2 litry navíc). asi zvážím i tu CS-3... za kolik se dá koupit jetá?
-
Emmpu Vuorinen
-
Emmpu Vuorinen
na 90% koupím toho bosse, ale co byste brali vy?
http://eshop.kytary.cz/digitech-main-sq ... 60bd83db6c digitech main squeeze
http://eshop.kytary.cz/marshall-compres ... 60bd83db6c marshall ED-1
http://eshop.kytary.cz/boss-compressor- ... 60bd83db6c boss cs-3
všechny mají stejnou cenu, takže jde jen o to, který je z nich asi nejlepší
http://eshop.kytary.cz/digitech-main-sq ... 60bd83db6c digitech main squeeze
http://eshop.kytary.cz/marshall-compres ... 60bd83db6c marshall ED-1
http://eshop.kytary.cz/boss-compressor- ... 60bd83db6c boss cs-3
všechny mají stejnou cenu, takže jde jen o to, který je z nich asi nejlepší
-
Emmpu Vuorinen
myslim že v poho , já mám attack na plno (ten ale neovlivnuje šum) , sustain mám tak na třech čtvrtinách (ten šum ovlivnuje asi nejvíc) a tone lehce za pulkou (když to dáš hodně na "HI" tak to somozdřejmě šumí trochu víc ale to se dá dorovnat kombem , játo doladuju GE-7) k tomu mám MT-2 ale drajv hodně malej a tet sem to zkoušel i bez toho nois gate (jenom draiv a kompressor) a dá se to v poho přežít při normální hlasitosti, ale jak k tomu dáš ještě ten ekvalizár tak už to bez toho noise nejde
-
Emmpu Vuorinen