Sorry, nevsiml jsem si ze si koupil obe veci za ty prachy cos to koupil, to je jinaWohma píše:No ono to bude mozna o tom, ze se pohybujes v trochu jinych cenovych relacichJa jsem presvedcen, ze na ty porizovaci naklady, ktery jsem mel [preamp s kombem cca 7,5K, kytara za 4,5K] nemam nikde sanci sehnat lepsi zvuk, [jednicka btw]..
Kombo do zkusebny do 8,5K
Pravidla fóra
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravda
Lidi co už mají nějaký majetek v nástroji pak už nekoukají na Gainiaca a nebo na jiný low-end věcičky (teď se nikdo neuražte), ale na Messy, Rockwelly atd... Jinak ta kytárka Assassin je krasaveček
jedinej BC Rich co tvarově fakt můžu
... ale jen jsem chtěl říct, že nedávno jsem seděl s kámošem co vaří už lepší muziku na lepší věci u mý lampy a pekelně mě nasral, když řekl, že by si to nekoupil ani kdyby to byl poslední apec na světě
zpět k topicku:
Jinak určitě doporučuju zkusit sehnat toho Valvestate od Marshalla, nebudeš litovat, jestli chceš a nemáš to do Teplic daleko, můžeš si na něj u mě zahrát ... ale do konce týdne je na štelování u jednoho šikovného Lampáře z Teplic
... tak kdyžtak napiš PMko
zpět k topicku:
Jinak určitě doporučuju zkusit sehnat toho Valvestate od Marshalla, nebudeš litovat, jestli chceš a nemáš to do Teplic daleko, můžeš si na něj u mě zahrát ... ale do konce týdne je na štelování u jednoho šikovného Lampáře z Teplic
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy