O Moisesovi vím necelé dva dny! Moje představa, prostě si stáhnu komunikační program, pošlu kvalitní audio a požadavek třeba na zrušení vokální a kytarové linky. Programek to pošle do svého výkonného serveru, tam provede potřebné úkony a vrátí audiosoubor zpět, ale již například bez zpěvu a kytary. Já nepotřebuji mít doma nutně PC za 40.000Kč a program RipX DAW za cca 5.000Kč. Údajně jsou tři verze Moisese, free, umí čtyři stopy, nebo normální za 100Kč měsíčně, která umí 6 stop, nebo profi studiová a ta je snad za 250Kč za měsíc. Free rozebere audio na 4 stopy, snad bicí, basa zpěv, kytara a zbytekt, placená za dvě piva měsíčně
Když už jsem do toho šťouchnul, na Beam solo jsou na YT hromady starých předváděček, ale oficiální podporu NAM A2 tyto produkty nemohly dostat dřívě, než v polovičce června 2026 a pár známých prodejců a předváděčů, dostalo beta verzi o pár měsíců dříve, na odzkoušení. Prostě teď všichni fest makají na přehrávačích NAM A2 a teď něco kupovat by podle mne byla chyba a když už asi ve třetím videu mluvili o "Mojžíšovi", tak jsem začal "pátrat", co to je a na to se ptám ?:shock: