Guitar Rig 3

Pedály, multiefekty, procesory, ...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

zakkwylde píše:"kazeťáky" ?????? :oops:
myslim ze mysli takove nahravaci zarizeni..ja ho mam u kazdeho apecu dvakrat..tak stim zkus nak pocachrovat..je tam klasicky tlackou play, stop, rec..
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jo, myslím ty "nahrávací zařízení"
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Scotty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scotty »

TapeDeck :wink:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Kytara:STAGG - Heavy C - Serie 450
Komba:STAGG 20 GA,Kustom DART 10,Hocke 50w lampa
Efekt:Digitech RP250
Keyboard:Yamaha E413
xmarox

"škvrčení"

Příspěvek od xmarox »

to vaše vazbení a škvrčení vyřeší zaškrtnutí (vypnutí) "směšovač stereo" aneb "stereo mix"....žádné rušení kabelama ani interface :D:D stáhněte ASIO4all a dál máte klid....
dexter.raw
Kontaktovat uživatele:

Re: Guitar Rig 3

Příspěvek od dexter.raw »

Čau mam takovej problém, nainstnul sem si GR3 do NTB a jedinej problém co s tim zatim mam (a to velice zásadní) je to, že není nic slyšet. :D Zkoušel sem píchnout kytaru rovnou do vstupu(mikráku) a zkoušel sem i mezi to hodit DF-7 se simulací reproboxu a výsledkem je že na vstup mi to zobrazí, na výstupu taktéž ale není nic slyšet...nedalo mi to a zkusil sem připojit jen mikrofón k ntb a i přes to že ukazatel vstupního signálu lítal jak blázen nebylo nic slyšet(zkoušel sem to i nahrát v záznamu zvuku a normálně jde). Takže jedinej problém mám v tom že co pustim do line-in neslyšim v repru což je pro tenhle program dost k ničemu :cry: Nevíte někdo jak to nastavit aby to běhalo? Bohužel sem nedávno přešel na windows jehoVista a moc se v tom nevyznám :(
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Předpokládám , že zvukovku máš integrovanou , přes tu to holt nejde , jak která tohle umí , skus stáhnout a nainstalovat asio4all možná to pomuže , ja takhle hrál na vistách s asiem a kytarou do mikrofonního vstupu ;) , ale bejt Tebou tak pokud chceš aspon trochu přes ten GR hrát tak bych ti doporučil aspon tu zvukovku od behringeru , hrál jsem na ní a za ty prachy to rozhodně stojí za to , nepoznal jsem rozdíl mezi tím behringerem a lexiconem alpha.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
dexter.raw
Kontaktovat uživatele:

Jasný v NTB mám integrovanou, je mi jasný že to bude nějaká shitka =) Já právě vůbec nevim kde se takovýhle zvukovky dají koupit (koukal sme na czechcomputer a tam nic moc), kdyžtak mi hoďte link. Jinak ASIO4all sem nainstaloval a je to furt stejný...pak sem ještě zahlíd tuhle věcičku http://music-shop.vltava2000.cz/store/g ... tmentID=75 myslíte že by mi to pomohlo?
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Nuker píše:Předpokládám , že zvukovku máš integrovanou , přes tu to holt nejde , jak která tohle umí , skus stáhnout a nainstalovat asio4all možná to pomuže , ja takhle hrál na vistách s asiem a kytarou do mikrofonního vstupu ;) , ale bejt Tebou tak pokud chceš aspon trochu přes ten GR hrát tak bych ti doporučil aspon tu zvukovku od behringeru , hrál jsem na ní a za ty prachy to rozhodně stojí za to , nepoznal jsem rozdíl mezi tím behringerem a lexiconem alpha.
Máš na mysli http://music-shop.vltava2000.cz/store/g ... tmentID=75 ?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Moleek píše:
Nuker píše:Předpokládám , že zvukovku máš integrovanou , přes tu to holt nejde , jak která tohle umí , skus stáhnout a nainstalovat asio4all možná to pomuže , ja takhle hrál na vistách s asiem a kytarou do mikrofonního vstupu ;) , ale bejt Tebou tak pokud chceš aspon trochu přes ten GR hrát tak bych ti doporučil aspon tu zvukovku od behringeru , hrál jsem na ní a za ty prachy to rozhodně stojí za to , nepoznal jsem rozdíl mezi tím behringerem a lexiconem alpha.
Máš na mysli http://music-shop.vltava2000.cz/store/g ... tmentID=75 ?
Jojo mám , tady máš malou ukazku toho jak to hraje , myslím že na doma je to absolutně v poho , latence nulová a pokud člověk nemá vstup na plný koule tak to nedělá bordel ;) (ne vše od behringeru je odpad)

http://warez-world.phorum.cz/TapeDeck%2 ... -29-49.mp3
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
dexter.raw
Kontaktovat uživatele:

A tahle hračička od "béringra" teda vyřeší můj problém?? Jakpa to funguje s tím Guitar rigem? páč 14 stováků je celkem přijatelná sumička:-)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

dexter.raw píše:A tahle hračička od "béringra" teda vyřeší můj problém?? Jakpa to funguje s tím Guitar rigem? páč 14 stováků je celkem přijatelná sumička:-)
Ja bych řekl , že by to mělo vyřešit problém pokud není v kytaře či kabelu :-D. Jak jsi na nahrávce mohl slyšet , myslím že s GR to funguje velice přijatelně , jestli chceš mužu ti nahrát malou ukazku všech možných bank jak to zní :-P. Myslím , že za tyhle prachy to stojí rozhodně za to , funguje skvěle jak s GR tak s amplitubem nebo revalverem.
dexter.raw
Kontaktovat uživatele:

Tyjo kdybys byl tak hodnej tak by to bylo fajn:-) moc rád bych to poslech páč sem chtěl kupovat kombíčko na doma a při dobrým zvuku by to určitě byla praktičtější alternativa. Jestli to teda pro mě nahraješ tak mi ještě písni co máš za kejtru...zatim dík :wink:
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

dexter.raw píše:Tyjo kdybys byl tak hodnej tak by to bylo fajn:-) moc rád bych to poslech páč sem chtěl kupovat kombíčko na doma a při dobrým zvuku by to určitě byla praktičtější alternativa. Jestli to teda pro mě nahraješ tak mi ještě písni co máš za kejtru...zatim dík :wink:
Kejtru mám washburn X22 , zvukově někde v urovni asi cortu , však uvidíš sám ;) večer ti to nahraju , myslím že GR je určitě lepší alternativa jak kombo , GR ti nasimuluje snad vše co jde :-D
dexter.raw
Kontaktovat uživatele:

ok tak až to nahraješ tak sem hodíš linka nebo ti mám dát maila?
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

dexter.raw píše:ok tak až to nahraješ tak sem hodíš linka nebo ti mám dát maila?
Pošlu Ti SZ a předem se omlouvám , ale dnes to nestihnu mám tu docela dost práce , takže s tím počítej zítra ;)
kataklysm2

Příspěvek od kataklysm2 »

Čau mohli by jste mi prosim poradit jaK mám nahrávat v programu amplitube metal?
ZKoušel jsem nahrávat v programu guitar rig3 ale ten mi nahravál v nejakém nepodporovanym formátu nevíte co stim?
Moleek

Příspěvek od Moleek »

kataklysm2 píše:Čau mohli by jste mi prosim poradit jaK mám nahrávat v programu amplitube metal?
ZKoušel jsem nahrávat v programu guitar rig3 ale ten mi nahravál v nejakém nepodporovanym formátu nevíte co stim?
Přímo v programu nevim, ale když bude nejhůř, tak sežeň audacity, nahrávej přímo ze zvukovky a mělo by to vyjít na stejno....
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

kataklysm2

Dík za radu ale kdyz nahrávám prez audiocity tak mi tam nikde nejde nastavit aby kytara hrala ze zkreslením.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

kataklysm2 píše:Dík za radu ale kdyz nahrávám prez audiocity tak mi tam nikde nejde nastavit aby kytara hrala ze zkreslením.
Vždyť řikám.. v ovladači zvukovky povol nahrávání ze Stereo mixu a v Audacity jako vstup zvol stereo mix a né line-in

kataklysm2

Tím stero mixem myslíš stereo směšovač? Jsem si to zapnul na zVukovce ale v audio city takovou moznost nemam abych z toho nahrával
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“