Pravá nebo levá ?

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Katka
Kontaktovat uživatele:

Levá strana

Příspěvek od Katka »

Já jsem levačka a ke kytaře jsem se dostala tak,že když jsem byla malá tak jsem drnkala na strýcovu kytaru...jenom jsem ji měla položenou na gauči a drnkala jsem do strun...byla jsem ještě malá tak mě to bavilo.Po pár letech jsem začala chodit do kytary,kytaru pro leváky jsem v životě neměla v ruce,nedokážu si představit že bych na to nějak hrála.Teď chodím do kytary rok a 3 měsíce,chodí tam ještě 15 děcek,mám pocit že jsou všichni praváci a já jsem prej nejlepší z nich...ne že bych se chtěla chvástat nebo tak něco...jenom chci vysvětlit že levák může taky dobře hrát na kytaru pro praváky
Kytara SX GG1-STD-HB Les Paul
Behringer LX 210
trsátka vlastní výroby a 2 George Dennis (žluté a černé)
a taky nějaká ta akustika........
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Tak já jsem levák a hraju jako pravák :)
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

jsem levák a hraju jako pravák. tečka. Všecko jde...
Asanoth

Re: Levá strana

Příspěvek od Asanoth »

Katka píše:Já jsem levačka a ke kytaře jsem se dostala tak,že když jsem byla malá tak jsem drnkala na strýcovu kytaru...jenom jsem ji měla položenou na gauči a drnkala jsem do strun...byla jsem ještě malá tak mě to bavilo.Po pár letech jsem začala chodit do kytary,kytaru pro leváky jsem v životě neměla v ruce,nedokážu si představit že bych na to nějak hrála.Teď chodím do kytary rok a 3 měsíce,chodí tam ještě 15 děcek,mám pocit že jsou všichni praváci a já jsem prej nejlepší z nich...ne že bych se chtěla chvástat nebo tak něco...jenom chci vysvětlit že levák může taky dobře hrát na kytaru pro praváky
to muze, jenze na levorukou bude vzdycky hrat lip...
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

a to proč ?
pehve

Re: Levá strana

Příspěvek od pehve »

Asanoth píše: to muze, jenze na levorukou bude vzdycky hrat lip...
nesouhlasím
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

protoze v pravy/levy ruce mas vzdycky lepsi rytmus nez v ty "horsi", pokud nejsi nejakej mega machr jako nektery bubenici ktery jsou oboruky :D
samozrejme pokud hrajes pet let na pravou a jsi levak, nema vyznam se to preucovat, ale je dycky lepsi zacit na spravnou stranu...
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Asanoth píše:protoze v pravy/levy ruce mas vzdycky lepsi rytmus nez v ty "horsi", pokud nejsi nejakej mega machr jako nektery bubenici ktery jsou oboruky :D
samozrejme pokud hrajes pet let na pravou a jsi levak, nema vyznam se to preucovat, ale je dycky lepsi zacit na spravnou stranu...
A když jsem nikdy předtím nedržel kytaru v ruce a pak když jsem ji chytl jako levák (což jsem) tak mi to přišlo strašně nepřirozené. Co to znamená?
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

bud jsi pravak nebo jsi nechutne ovlivnenej vnejsimi vlivy :D
Janny

Příspěvek od Janny »

Já teda musím říct, že jsem levák a hraju normálně pravou :D Ale u mě se tomu nikdo nediví, protože já levou jen píšu :twisted: Naříklad házím pravou a tenis taktéž hraju pravou :lol:
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

tak to jsi levak jako brno :D
Janny

Příspěvek od Janny »

Tak já nevím, pravou bych nic nenapsala a levou nic nehodila :lol: A přeučovat se nebudu :D
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“