Posilování prstů...
Pravidla fóra
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
kouknete na www.ball.cz, pripadne na www.powerball.cz do sekce trenink, pripadne jak posilovat. rozhodne to neni jen na zapesti, na prsty ho uzijete taky, kdyz pominu napr. svaly v predlokti a bicaky. napr predlokti me pri pravidelnym toceni opravdu povyrostlo, bicaky se taky zpevnili.. prsty se posilujou docela slozite a neni to tolik zabavny a taky se to da
ze petikilo muzu jen doporucit!
Hlavně od předloktí se odvíjí síla prstů,protože ty šlachy v předloktí sou šlachy prstů.(Když mačkáš kolečko posiluješ prsty,ale zároveň ti roste předloktí)
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Možná by stačilo si ty šlachy aspoň prohřát(třením),ale zase hezky celé od předloktí po až konečky prstů 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- Gynekolog
- Kontaktovat uživatele:
něco takovýdleho dostal náš bubeník od svý holky a říkal že to prej mačká a posiluje tim prsty:D
Kód: Vybrat vše
http://www.sextrade.cz/zbozi/523020-nature-skin-mini-vagina- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
tak já posiluju ruce hraním
je to docela dobrý způsob, je k tomu potřeba nejlíp kytary a pak dvě ruce a trochu rozumu a pak jen hrát a hrát až vás chytají křeče
potom přestat dát si pauzu a zase znova, protahování je důležitý ale když hraješ tak se taky protáhneš
a ve škole se radši uč 
Final Frontier
jj přesně....to se musí naučitFrostys píše:Tohle asi nebude o posilování. Taky mi to zezačátku nešlo a nic zvláštního jsem pro to nedělal.. Jen jediné: Pořád zkoušetmatezz06 píše:potrebuju poradit jak posilit ukazovacek, nedokazu zmacknout cele barre (napr F) aby mi znely vsechny struny...l
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
Pokud už točíš hodně, tak se ti třepe a pak i dost bolí celá hnáta... při těch pár začátečních otáčkách to máš jen na zápěstí, ale postupně to rozvalíš a poznáš to dost na předloktí..Kamahl píše:Celou ruku... Spíš jen zápěstí, ne? Párkrát už jsem to v ruce měl, ale jediný výsledek je opravdu jen procvičení zápěstí...impact píše:Ten powerball je gyroskop, posiluje celou ruku. Gripmaster je na prsty.
Každý by si prostě na sobě měl vyzkoušet, co mu doopravdy procvičí prsty.