jj uz to ma kompletMENHYR píše:Tak vidím qwere že jsi konečně udolal tu svoji girlfriend a koupila si pádlo. Konečně se ti ten Frontman neválí doma co?![]()
![]()
Kombo na doma ke kytaře - do 5000
Pravidla fóra
Myslim ze Behringer GMX 210 je dobra volba. Za 5000 i min se da bez problemu sehnat v bazaru a neni na tom moc co rozbit. Hraje to za ty penize myslim slusne a kdyz to obcas vytahnes na koncert taky nic nezkazis. Navic ma hodne nadstandartni vybavu - plno vstupu+vystupu s emulací, tri zadnice efektů... Ja ho mel 2 roky. Jinak je to teda 60W a ne 100W.Michalowic píše:Blbost to neni...taky mam jetyho Behringera 100W a je v pohode.
Jako dat si pozor na to aby hralo jak ma, nevydavalo zvuky co nema apod...to necham na rade zkusenejsich
Naposledy upravil(a) Sinfected dne 13.12.2007 22:16, celkem upraveno 1 x.
Live out HeartCore & Loud! Love is a VERB
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
Pokud bydlí spolu tak se mu tam to kombo a girlfriend válí spoluJoey píše:hmm pokud nebydlí spolu ...MENHYR píše:Tak vidím qwere že jsi konečně udolal tu svoji girlfriend a koupila si pádlo. Konečně se ti ten Frontman neválí doma co?![]()
![]()
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
No tak odhaduju že sis s tím squierem krapet pohrál tak že docela věřím, že to hraje hoodně good. A kolikatky struny máš na tom svojem teleti?qwer píše:jj uz to ma kompletMENHYR píše:Tak vidím qwere že jsi konečně udolal tu svoji girlfriend a koupila si pádlo. Konečně se ti ten Frontman neválí doma co?![]()
![]()
a to jeji tele nehraje vubec spatne. jsem to pichl do toho meho voxe a nestacil jsem se divit. akorat si nemuzu zvyknout na devitky struny, jinak paradka.
na teleti desitky... mel jsem je i na M200 od Cortu. predtim sem ale pouzival hodne jedenactky.. to uz se mi ted ale nechce mackat, sem linyMENHYR píše:No tak odhaduju že sis s tím squierem krapet pohrál tak že docela věřím, že to hraje hoodně good. A kolikatky struny máš na tom svojem teleti?qwer píše:jj uz to ma kompletMENHYR píše:Tak vidím qwere že jsi konečně udolal tu svoji girlfriend a koupila si pádlo. Konečně se ti ten Frontman neválí doma co?![]()
![]()
a to jeji tele nehraje vubec spatne. jsem to pichl do toho meho voxe a nestacil jsem se divit. akorat si nemuzu zvyknout na devitky struny, jinak paradka.
jinak na devitky jsem si nikdy nezvykl... jsou pro me strasne mekke, kamosi je obcas meli na kejtre, tak sem si i na nejake ty devitky zahral, ale nikdy jsem z toho nemel dobry pocit.
asi si budu uz pripadat trapne, ale tohle ti opet neschvalim..todd píše:Tak jsem našel Marshalla Valvestar VA30R za 3500. Je to v pohodě kombo?
valvestate 30R neni moc rozsirena.. da se rict, ze je to zrada na zakazniky marshallu.. tvari se totiz jako hybrid, ale je trandak.. do rady valvestate patri leda nazvem - nema totiz elektronku v predzesilovaci na zkresleny kanal, jako zbytek valvestatu. 10' reprak, nema korekce na stredy.
mrkni po typu "marshall valvestate 8040" - tohle je to prave orechove... lampa ve zkreslenem kanalu, 40w, 12' reprak, vsechny korekce, efektova smycka... jak rikam, za 4500-5000 se da sehnat urco.
To QWER : hm desitky jsou tak akorat. J8 vlastně ani nevim co mám na te svoji aku ale hadam že to budou tak 11-12. Devitky to už je docela blato...
Je to prevleceny HardcoreMax, ktery bych rozhodne nedoporucil. Leda ze bys ho mel za cenu treba 2K, ale za stejny penize jako to Laney muzes koupit kvalitnejsi komba.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Tohle bude si myslím rozumnější volba co myslíš? :
http://eshop.kytary.cz/kustom-kytarove- ... 4528125382
http://eshop.kytary.cz/kustom-kytarove- ... 4528125382
Ehm tak si nějaký kup ne?todd píše:Nazdar
Sháním na rychlo kombo na elektriku 30W. Jsem z Brna. SPĚCHÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Díky
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1