Kombo na doma ke kytaře - do 5000
Pravidla fóra
Kombo na doma ke kytaře - do 5000
Zdravím
Mám vybranou elektrickou kytaru a teď bych rád řešil kombo. Budu hrát doma a občas ve sklípku asi 8x8m. Záleží moc na tom od jakýho výrobce kombo koupím? Co říkáte na značky VanHorn a Zoom?
Upraven název - Nero
Mám vybranou elektrickou kytaru a teď bych rád řešil kombo. Budu hrát doma a občas ve sklípku asi 8x8m. Záleží moc na tom od jakýho výrobce kombo koupím? Co říkáte na značky VanHorn a Zoom?
Upraven název - Nero
VanHorna nebrat
A Zoom dela taky komba?
Bral bych jen osvedceny znacky, do sklepa ti postaci 30W [dost mozna i 15], dost zalezi na tom, jak moc te tlaci penize, jako nejlepsi volbu bych videl treba roland cube 30 nebo nejakyho 15kovyho/30kovyho VOXika se simulacema, ale to bude trochu drazsi nez VanHorn ;]
Bral bych jen osvedceny znacky, do sklepa ti postaci 30W [dost mozna i 15], dost zalezi na tom, jak moc te tlaci penize, jako nejlepsi volbu bych videl treba roland cube 30 nebo nejakyho 15kovyho/30kovyho VOXika se simulacema, ale to bude trochu drazsi nez VanHorn ;]
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Blbost to neni...taky mam jetyho Behringera 100W a je v pohode.
Jako dat si pozor na to aby hralo jak ma, nevydavalo zvuky co nema apod...to necham na rade zkusenejsich
Jako dat si pozor na to aby hralo jak ma, nevydavalo zvuky co nema apod...to necham na rade zkusenejsich
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Ja doporucim jako vzdy randall v2xm, je to dost dobra a kvalitni znacka.
Reprak je tam 12" jaguar , 30watu zesilovac, 2 equalizery,hraje to dost nahlas a hodne pekne, pekny basy. A stoji necelejch 5000. Jsem s nim hodne spokojenej, na doma a do zkusebny akorat.
Reprak je tam 12" jaguar , 30watu zesilovac, 2 equalizery,hraje to dost nahlas a hodne pekne, pekny basy. A stoji necelejch 5000. Jsem s nim hodne spokojenej, na doma a do zkusebny akorat.
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
oboje dohromady-malý prdítko s menší kvalitou zvuku, to je něco(ne, to je jen blbej kec-přehlídněte to!)Mylann píše:Sehnat kombo s takovym vykonem se da...ale v teto cene mensi kvalita zvuku...A nebo male prditko s krasnym zvukem...Oboje dohromady se toci uz v jine cenove relaci...
co voxe z bazaru? za bůra už by byl AD30VT a to si myslim je bomba, hej
zní to jako klišé..ale proč doporučovat něco jinýho že jo
nebo pokud máš přístup k nějaký reprobedně s určitou Ohmáží, tak levná lampová hlava, kopie nebo nějakej bastl.. to bych zkusil
to a to a za chvíli zas tohle
Klasicka rada - Peavey Studio Pro 112, Crate GT65 [a podobne 65kove Craty], s trochou stesti Hughes&Kettner nebo Roland Cube. Samozrejme vsecko z druhe ruky, kupovat novy kombo za 5K nema zadnej smysl. A na jetym kombu je mala pravdepodobnost, ze tam bude zavada, kterou bys neodhalil po 30 sekundach hrani.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jo, nadoma a do sklepa to urcite staci, mozna by se to chytalo i ve zkusebne, ale az budes chtit hrat ve zkusebne, tak budes stejne asi posilhavat po drazsim aparatutodd píše:Zajímalo by mě jakej máte názor na kytarový kombo Crate GT30. Mám Ibanezku RGR 321 EX a jsem začátečník. Budu hrát doma , ale občas ve sklípku. Myslíte že to stačí? Našel jsem trochu jetý ještě se zárukou za 3500.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Co znamena 'vybava'? To kombo ma klasicky zkresleni [ale asi nebude nic moc], reverb a navic i chorus, coz je do zacatku docela nadstandardni vybava... A v tehle cenove relaci je celkem nezvyk i ten cinchovej vstup. Naopak nema efektovou smycku, ale kdo by si vymyslel za ty penize, zejo... Beztak budes casem pouzivat zkresleni z krabky, tak te to trapit nemusi.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
jestli je to Fender Frontan 25r, tak vim o co presne jde. to kombo ma moje mlada. super na cisty zvuk, je i docela hlasite, zkusebnu da v pohode... zkresleny kanal se ale na tve potreby nehodi (jsi doufam ten, co vybiral kytaru na styl iron maiden apod. ???), takze kdyztak krabka (nova cca 1500-2000)... ten fender ma i velice pekny reverb. akorat trosku vic sumi, coz muze docela vadit pri hrani doma (zajimave je, ze do sluchatek nesumi vubec). mozna je to s tim sumem docela normal, ja jsem proste uz asi docela zmlsanytodd píše:Ten Crate už borec prodal tak mě poraďte aspoň značky u kterých neudělám chybu. 30W. Ještě jsem našel trochu jetýho 25W Fendera. Je tam velkej rozdíl mezi 25 a 30W?
A ještě tady mám Line6 SpiderII 30W za 3900. Jakej máte názor?
poradim ti znovu to same co jsem ti radil - dej si na net inzerat, ze koupis marshall 40w valvestate. je sehnatelny kolem 4500-5000 a je to super kombo, zkresleni na tve potreby vynikajici, cisty zvuk uchazejici. lepsi kombo pro tve ucely za ty penize nesezenes. je dost hlasite na kazdou zkusebnu a utahne i nejaky vetsi prostor pri pripadnem vystupovani (5 let jsem ho mel)
Line 6 jsem si nikdy moc neoblibil, ale nekomu se libi. nerikam, ze je spatne. jen me daleko lepsi prijde modulacni kombo od voxe a dokonce se mi zda lepsi i roland cube... line 6 mi prijde moc "chemicky"