jake drevo?

Precission, Jazz, Modern, ...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Re: jake drevo?

Příspěvek od aivn86 »

DJmanasek píše:Bude mi to dělat pan Miroslav Vlček z Jackova u Moravských budějovic. Říkal, že mu to bude trvat cca dva měsíce.

Jj tak pan Vlček mi jednou servisoval kytaru. Je to docela správnej týpek. Práci udělal slušně.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Slušně znamená dobře, skvěle, nebo uchazejícně?

Jak bys ho hodnotil na stupnici 1 až 10 (nejvyšší)

Hrál jsem na jeho basy, a opravdu jsem byl mile překvapen :)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak jednalo se o podložení lože krku, kvůli správnému úhlu krku. Ze dřeva udělal tenký klín o velikosti celého lože a vlepil jej tam. Pokud bych to měl hodnotit tak bych mu dal ze stupnice 1-10 tak 7. A ty jeho basy vypadaly fakt suprově. Jednou jsem zahlídl i jeho basy tady na bazaru a za fakt srandovní cenu :-) Holt když člověk nemá vyhlášený jméno tak si nemůže je n tak nasadit cenu.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

No, spíše jde o to, že se tím neživí... Ale ty basy jsou parádní :) Až budu mít tu svoji, tak se za tebou stavím do Třebíče ukázat ji :)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Jo tak to klidně můžeš... Když pro ni pojedeš o víkendu tak to nebude určitě problém . Rád bych to viděl. Tak potom napiš SZ :-)
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“