Stačí využít garanci nejnižší evropský ceny u kytar.cz a je to...Mylann píše:Zajed k sousedum do nemecka k thomannovi...novy USA Strat te vyjde na 25 000,-
Fender Stratocaster do 25tis
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mark007: Ne je to pěkně daleko od ÚANu.. Jeď z tama kdyžtak tramvají směr hlavní nádraží a vystup na zastávce Muglinovská, z tama to je pár kroků, nad hospodou MLEJN kterou nepřehlídneš a všech se doptáš
Ano byl jsem tam a říkám, je to tam vklidu hodně
Takovej sběr fenderů jsem zatím nikde neviděl....
Ano byl jsem tam a říkám, je to tam vklidu hodně
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
jeď se mnouDemilich píše:Mark007: Ne je to pěkně daleko od ÚANu.. Jeď z tama kdyžtak tramvají směr hlavní nádraží a vystup na zastávce Muglinovská, z tama to je pár kroků, nad hospodou MLEJN kterou nepřehlídneš a všech se doptáš![]()
Ano byl jsem tam a říkám, je to tam vklidu hodněTakovej sběr fenderů jsem zatím nikde neviděl....
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Tyjo však zadej tu adresu co mají na svém webu do mapy.cz a nemůžeš zbloudit!!Marko007 píše:jeď se mnouDemilich píše:Mark007: Ne je to pěkně daleko od ÚANu.. Jeď z tama kdyžtak tramvají směr hlavní nádraží a vystup na zastávce Muglinovská, z tama to je pár kroků, nad hospodou MLEJN kterou nepřehlídneš a všech se doptáš![]()
Ano byl jsem tam a říkám, je to tam vklidu hodněTakovej sběr fenderů jsem zatím nikde neviděl....
![]()
Pokud je to ale tvůj případ. Jestli ne, tak to člověk musí uhrát na svůj šarm
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
hej tak teďka to nedávám , mám brigec ( na ten ash samozřejmě )Demilich píše:Tyjo však zadej tu adresu co mají na svém webu do mapy.cz a nemůžeš zbloudit!!Marko007 píše:jeď se mnouDemilich píše:Mark007: Ne je to pěkně daleko od ÚANu.. Jeď z tama kdyžtak tramvají směr hlavní nádraží a vystup na zastávce Muglinovská, z tama to je pár kroků, nad hospodou MLEJN kterou nepřehlídneš a všech se doptáš![]()
![]()
A kdybys fakt chtěl jet semnou někdy, tak kdyžtak napiš SZ a domluvíme se, taky bych si je rád zkusil, je dobré mít ssebou někoho, kdo má opravdu zájem a projeví ho (v případě, že by "nebyla atmosféra na zkoušení" a měl nějaké výhrady, ale myslím, že nebudou) víšjak... Řekneš, že máš prachy a že akorát potřebuješ zkusit a OK.
Pokud je to ale tvůj případ. Jestli ne, tak to člověk musí uhrát na svůj šarmNebo kecy
![]()
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
*1.5.1975
+1.8.2008
já bych bral víc (a asi taky budu brát) Classic Player 60, má lepší osazení a větší rádius, což jsou pro mě ideální míry...Guitarbob píše:Ber classic 60,podle me fakt asi nejlip udelana mexicka kytara co je,proto ji taky mam
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Hm na kytary.cz neni moc velky vyber v America Standart...Nero píše:Stačí využít garanci nejnižší evropský ceny u kytar.cz a je to...Mylann píše:Zajed k sousedum do nemecka k thomannovi...novy USA Strat te vyjde na 25 000,-