hele krapet podezřele levnej, ale možná by stálo zato si ho aspoň zkusit:
Prodám reprobox
Prodám reprobox, 120 W, osazení- eminence, super stav,cena 3800,-
http://www.hudebnibazar.cz/foto.php?ID=309611
Aparát 25k +- , viz nahrávka
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
mesa tlačí proto , že má o několik cáků větší hloubku boxu, což je jeden z faktorů kterej působí na basy.. třeba nějaká malá plytká svině (např. s hloubkou 20cm) nemuže tlačit tolik jako nějaká veliká hluboká cosi ( s hloubkou 38cm) a co se týče toho otevřenýho , polootevřenýho a uzavřenýho boxu, je pravda že čím "víc" uzavřenej tím víc tlačí, ale nejedná se o převelikej rozdíl... to jestli je box otevřenej nebo uzavřenej taky spíš udáva "směr" zvuku.. když máš uzav'renej tak to jde spiš dopředu ten zvuk a když open tak se logicky rozléhá i zadní částí boxu..
co se týče repráků, neni vubec špatná věc, když dáš např do boxu 2x12" dvě ruzny repra.. bude to mít rozhodně zajmavější zvuk a při dobŕe kombinaci to může mít zvuk jako hovado.. možná by šly k sobě dobře eminence a vintage 30... zbytek už je na tobě
jinak, má to i svoje výhody při nahrávání ve stůdiu nebo vůbec při nazvučování mikrem..
co se týče repráků, neni vubec špatná věc, když dáš např do boxu 2x12" dvě ruzny repra.. bude to mít rozhodně zajmavější zvuk a při dobŕe kombinaci to může mít zvuk jako hovado.. možná by šly k sobě dobře eminence a vintage 30... zbytek už je na tobě
.......::: ENDŽOJ :::.......
páni.. vidim že tu pišu spoustu ale uplně zbytečnejch hovadin.. abych to zkrátil.. větší hloubka=víc basů , uzavřenej=jde směrem kupředu, otevřenej=zvuk se rozlíhá i víc dostran a za box atd.. zkus dat do boxu 2ruzny repra např eminence a vintage 30, má to lepší zvuk a výhoda "výběru zvuku" při nazvučování mikrem...
.......::: ENDŽOJ :::.......
- Alexi_Laiho
Noooo , děkuju vám za všechny názory ,návrhy atd , zejtra si udělam cestovní a objedu pár hudebnin (skoro nikde VK nemaj
) . Takže kdybych toho framuje píchnul do 112 nebo 212 komba, výsledek by to mělo mít podobnej ( pro představu toho zvuku boxu )
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
- Alexi_Laiho
já se poseru ,když už se rozhoupu k tomu ,že někam pojedu, mrknu se na net kde co maj , a nikde nic, jenom naky připitomělý marshally maj skladem ...Alexi_Laiho píše:Noooo , děkuju vám za všechny názory ,návrhy atd , zejtra si udělam cestovní a objedu pár hudebnin (skoro nikde VK nemaj) . Takže kdybych toho framuje píchnul do 112 nebo 212 komba, výsledek by to mělo mít podobnej ( pro představu toho zvuku boxu )
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Ono ten zvuk může bejt tím, že je to kombo... přecejen kombo nebude hrát jako reprobox s hlavou... Nemá tu hloibku oběm..... po tebe asi bude spíš ten stack než kombo. Co se týče kombinace, tak sem našel nejvíc kladných ohlasů na kombinaci seventy80 + vintage 30. Mám box 2x seventy80, takže časem místo jednoho kopnu V30 a na seventyho si uděám udělátko nadoma....
P.S. teď mám rozestavěnýho malýho dřevotřískáče 2x6" na tahání po jemach atd s hloubkou 15cm... já basy nerad...
P.S. teď mám rozestavěnýho malýho dřevotřískáče 2x6" na tahání po jemach atd s hloubkou 15cm... já basy nerad...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.