Ještě mě na youtube nadchl tento: http://kytary.cz/line6-crunchtone/21100 ... :Line6:1:0
v Brně ho nikde nemají na vyzkoušení.
Dík
no kdyz si vemu, ze treba pedaly od marshallu stoji 2t. a neni to nic jineho nez cinsky brak, tak to ani takova palka neni... to same s efekty boss made in taiwan...vikicek píše:No ještě aby ne když je to taková pálkaqwer píše:...
je to made in usa a dela to jedna z poslednich vyrob, kde to nesidi, ale davaji tam veci, ktere tam patri...
qwer píše:
no kdyz si vemu, ze treba pedaly od marshallu stoji 2t. a neni to nic jineho nez cinsky brak, tak to ani takova palka neni... to same s efekty boss made in taiwan...
ta cena je dle meho nazoru odpovidajici...
no kdyz si vemu ze treba proco se porad dela v americe a ty krabky stoji stejne jako boss a kvalita je uplne nekde jinde...Caggan píše:
ty ale všechno co dostaneš na českém trhu je vyrobeno v číně nebo na thaiwanu, a spousta lidi hraje s bossama, ba dokonce s digitechama, takze bych to neviděl tak černě
qwer píše:no kdyz si vemu ze treba proco se porad dela v americe a ty krabky stoji stejne jako boss a kvalita je uplne nekde jinde...Caggan píše:
ty ale všechno co dostaneš na českém trhu je vyrobeno v číně nebo na thaiwanu, a spousta lidi hraje s bossama, ba dokonce s digitechama, takze bych to neviděl tak černě
To vubec nevadi, jen at to lidi vidi a vedi.qwer píše: jinak ten fulldrive je super - ma ho ted pujceny wikxzen a jeho "Kazdopadne je to zatim nejlepsi overdrive pedal, co jsem poznal." asi hovori za vse![]()
jinak sorry wikxzene z te tady cituji
znám, sice nic takového nevlastním ale měl jsem tu čest, ale říkám....... ach ta cenawikxzen píše:To vubec nevadi, jen at to lidi vidi a vedi.qwer píše: jinak ten fulldrive je super - ma ho ted pujceny wikxzen a jeho "Kazdopadne je to zatim nejlepsi overdrive pedal, co jsem poznal." asi hovori za vse![]()
jinak sorry wikxzene z te tady citujiNeni nad vyrobky delane v USA a jeste k tomu "hand made". Kdo nezna, at mlci, kdo zna, moc dobre vi...