Krabka na jemné zkreslení

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Lupino

Příspěvek od Lupino »

Díky všem za rady a postřehy :-) Z toho co jsem zatím zkoušel mě nejvíc zaujal Ibanez TS9.Ještě váhám, že bych šel do Smrčky, ale nemám ho kde zkusit a ani jsem nenalezl žádné zvukové ukázky.Hodně ho tu chválíte.Mohl byste kdo ho vlastníte sem hodit nějaké info.Třeba srovnání s Ibanez atd...
Ještě mě na youtube nadchl tento: http://kytary.cz/line6-crunchtone/21100 ... :Line6:1:0

v Brně ho nikde nemají na vyzkoušení.
Dík
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Ukázky na toho Line6 jsou tady: http://line6.com/tonecore/crunchtone.html
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

ja bych ještě doporučil boss sd1 mám ho a jsem s ním naprosto spokojen
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

na line 6 a podobne nesmysly se vykasli...

pokud se ti libi klasika ts9, tak jdi do ni...

original ibanez rovnou zavrhni, smrcka je daleko lepsi a za stejny peniz...

ja mam ted fulldrive a ted nakope p***l jak ts9 tak smrckovi tak is sd1 :) ne nadarmo je zarazen mezi padesat nejuznavanejsich krabek vsech dob a myslim ze loni a nebo predloni vyhral nejlepsi krabku na svete... je to klasika a pritom to tady nema skoro nikdo...

ted mi ma dojit dalsi... za 4900 je tvuj. u nas se neprodava, u sousedu ho sezenes za nejakych 6-7t. kdyztak se ozvi, jak ho dam na bazar, tak se po nem pravdepodobne velmi brzo slehne zem..... a dostat sem z usa novy a nebo minimalne pouzity fulldrive neni zadna sranda

je to made in usa a dela to jedna z poslednich vyrob, kde to nesidi, ale davaji tam veci, ktere tam patri...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

qwer píše:...
je to made in usa a dela to jedna z poslednich vyrob, kde to nesidi, ale davaji tam veci, ktere tam patri...
No ještě aby ne když je to taková pálka :shock:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

vikicek píše:
qwer píše:...
No ještě aby ne když je to taková pálka :shock:
no kdyz si vemu, ze treba pedaly od marshallu stoji 2t. a neni to nic jineho nez cinsky brak, tak to ani takova palka neni... to same s efekty boss made in taiwan...

ta cena je dle meho nazoru odpovidajici... :)
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

qwer píše:
no kdyz si vemu, ze treba pedaly od marshallu stoji 2t. a neni to nic jineho nez cinsky brak, tak to ani takova palka neni... to same s efekty boss made in taiwan...

ta cena je dle meho nazoru odpovidajici... :)

ty ale všechno co dostaneš na českém trhu je vyrobeno v číně nebo na thaiwanu, a spousta lidi hraje s bossama, ba dokonce s digitechama, takze bych to neviděl tak černě
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Caggan píše:
ty ale všechno co dostaneš na českém trhu je vyrobeno v číně nebo na thaiwanu, a spousta lidi hraje s bossama, ba dokonce s digitechama, takze bych to neviděl tak černě
no kdyz si vemu ze treba proco se porad dela v americe a ty krabky stoji stejne jako boss a kvalita je uplne nekde jinde...

jinak ten fulldrive je super - ma ho ted pujceny wikxzen a jeho "Kazdopadne je to zatim nejlepsi overdrive pedal, co jsem poznal." asi hovori za vse :)

jinak sorry wikxzene z te tady cituji :)
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

qwer píše:
Caggan píše:
no kdyz si vemu ze treba proco se porad dela v americe a ty krabky stoji stejne jako boss a kvalita je uplne nekde jinde...

jo, ale když to budeš chtít dovezt z ameriky tak se cena zdvojnásobý, a pokud to začneš vyrábět v číne nebo v podobne díře, tak bude kvalita (jestli ne stejna) tak eště menší než u bosse, to je začarovaný kruh.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

qwer píše: jinak ten fulldrive je super - ma ho ted pujceny wikxzen a jeho "Kazdopadne je to zatim nejlepsi overdrive pedal, co jsem poznal." asi hovori za vse :)

To vubec nevadi, jen at to lidi vidi a vedi. :) Neni nad vyrobky delane v USA a jeste k tomu "hand made". Kdo nezna, at mlci, kdo zna, moc dobre vi...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

wikxzen píše:
qwer píše: jinak ten fulldrive je super - ma ho ted pujceny wikxzen a jeho "Kazdopadne je to zatim nejlepsi overdrive pedal, co jsem poznal." asi hovori za vse :)

To vubec nevadi, jen at to lidi vidi a vedi. :) Neni nad vyrobky delane v USA a jeste k tomu "hand made". Kdo nezna, at mlci, kdo zna, moc dobre vi...
znám, sice nic takového nevlastním ale měl jsem tu čest, ale říkám....... ach ta cena
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“