Schecter diamond damien 7
Pravidla fóra
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Může tam bejt někde ztráta po cestě ze snímačů - neblbnou ti tam poťáky?Možná bych je přepájel a dal nový 500 kohm, možná ještě mrkni na kabel.A zkus dát ty snímače vejš 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Tenson je H-S-S ! I ten humbucker tam je hlasitější než EMGčák!
Jako říkám, to právě ten Tenson jako by více nakresloval a řval..
Ale asi to je tím, že prostě jak někdo říkal, snímy na sedmě asi budou slabší, aby právě ten zvuk byl vyrovnanější v celém pásmu, ony ty EMG mají jako lepší zvuk! Ale prostě tichší
Kapišto? Když řežu do Tensona tak je to prostě drive i na čistý, zatímco Schecter ne..
Myslím, že je to docela vklidu
Taky, až na schecteru sundám struny, tak se nejspíš podívám pod krk, nedá mi to 
Jako říkám, to právě ten Tenson jako by více nakresloval a řval..
Ale asi to je tím, že prostě jak někdo říkal, snímy na sedmě asi budou slabší, aby právě ten zvuk byl vyrovnanější v celém pásmu, ony ty EMG mají jako lepší zvuk! Ale prostě tichší
Myslím, že je to docela vklidu
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Kabel je vpohodě a poťáky fungují, nezdá se mi na nich nic zvláštního.Red Bull píše:Může tam bejt někde ztráta po cestě ze snímačů - neblbnou ti tam poťáky?Možná bych je přepájel a dal nový 500 kohm, možná ještě mrkni na kabel.A zkus dát ty snímače vejš
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Jojo chci nahrát! Ale doma nevim nevimDark Axel píše:no, nějak takzkus kdyžtak nahrát nějaké videjko s Schecterem a Cratem, dost by mě to zajímalo
Jinak dík za uklidnění s těma snímačema. Je to fakt, že je to docela o něčem jiném, jen mě to tak zarazilo a hned jsem to musel napsat
JEstli pak pujdem nakalení k tobě domů probořit zdi k sousedům ,tak já ji jako vezmu!! O tom žádnáDark Axel píše:OK, budu se těšit
a zítra se tě na ni možná budu vyptávat... a kdybych po pár pivech začal dorážet, že bych ji někdy chtěl vyzkoušet, tak bud´v klidu, já bych to dělal i za plného střízliva
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Demilich píše:JEstli pak pujdem nakalení k tobě domů probořit zdi k sousedům ,tak já ji jako vezmu!! O tom žádnáDark Axel píše:OK, budu se těšit
a zítra se tě na ni možná budu vyptávat... a kdybych po pár pivech začal dorážet, že bych ji někdy chtěl vyzkoušet, tak bud´v klidu, já bych to dělal i za plného střízliva![]()
![]()
Jinak ty low puty by vysvětlovali to že hrajou hutněj ne?Kromě strun samozdřejmě....
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jo někdo říkal, že není už ten inzerát, kde byla fotka, tak tady je kdyžtak prozatím odkaz jinde, než budou fotky.
http://www.guitariste.com/produit/photo ... 77-big.jpg
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
JJ tu má ISACHS ne?Demilich píše:Jo někdo říkal, že není už ten inzerát, kde byla fotka, tak tady je kdyžtak prozatím odkaz jinde, než budou fotky.
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Black Jacka, tohle je damien, stejný tvar, jiný použitý materiály na dřevu a jiný snímače, já mám Duncany, matroš je mahagon/javor s ebenovým hmatníkem... zvukově je to mazec, tohle co jste tu postli je nižší řada, ale asi taky nebude uplně špatná... i přesto bych přemýšlel o snímači Seymour Duncan SH8/7 ... s tím to bude mazec 
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Nojo parádička!Isachs píše:Já mám Black Jacka, tohle je damien, stejný tvar, jiný použitý materiály na dřevu a jiný snímače, já mám Duncany, matroš je mahagon/javor s ebenovým hmatníkem... zvukově je to mazec, tohle co jste tu postli je nižší řada, ale asi taky nebude uplně špatná... i přesto bych přemýšlel o snímači Seymour Duncan SH8/7 ... s tím to bude mazec
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Udělej to jak to udělali cotr si nechali nabušit RM cutom na osmičky a to co jim z toho leze je masakr!!!!!!!!!!Demilich píše:Nojo parádička!Isachs píše:Já mám Black Jacka, tohle je damien, stejný tvar, jiný použitý materiály na dřevu a jiný snímače, já mám Duncany, matroš je mahagon/javor s ebenovým hmatníkem... zvukově je to mazec, tohle co jste tu postli je nižší řada, ale asi taky nebude uplně špatná... i přesto bych přemýšlel o snímači Seymour Duncan SH8/7 ... s tím to bude mazecTo už je jak vidno vyšší verze, taky podle toho asi stála
Zatím jsem spokojen a je to ve fázi zvykání/ladění atd
Takže úpravy možná až budou zapotřebí
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Maj tam F1, ne customy, navíc ten zvuk dělá to podlazení, ne snímače.hardcore guitarist píše:Udělej to jak to udělali cotr si nechali nabušit RM cutom na osmičky a to co jim z toho leze je masakr!!!!!!!!!!Demilich píše:Nojo parádička!Isachs píše:Já mám Black Jacka, tohle je damien, stejný tvar, jiný použitý materiály na dřevu a jiný snímače, já mám Duncany, matroš je mahagon/javor s ebenovým hmatníkem... zvukově je to mazec, tohle co jste tu postli je nižší řada, ale asi taky nebude uplně špatná... i přesto bych přemýšlel o snímači Seymour Duncan SH8/7 ... s tím to bude mazecTo už je jak vidno vyšší verze, taky podle toho asi stála
Zatím jsem spokojen a je to ve fázi zvykání/ladění atd
Takže úpravy možná až budou zapotřebí
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: