Hele, cetls vubec tu nasi diskuzi s wikxzenem?jonas1 píše:Ono hlavne DT-10 neni TB, jak psal nekde p.Smrcka, coz by ale Pitch byt mel..
Ladičky KORG a IBANEZ
Pravidla fóra
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- pajaKahan
- Kontaktovat uživatele:
díky že jste mi poradili
...sice ladičku o 1,5t dražší než chci ale budiž
příště dám strop do 2kč at se vlezete do těch 500kč
příště dám strop do 2kč at se vlezete do těch 500kč
Kytary: Cort EVL K4, stratocaster SX(hand made)
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
-
Teorge
Re: Ladičky KORG a IBANEZ
Neví někdo pls, co je tohle za ladičku? Našel jsem ji na ebay jako "KORG PITCHBLACK PLUS + DUAL GUITAR TUNER PITCH BLACK !", ale všechny ostatní, které tam vidím jsou s jiným provedením a na stránkách korgu (.cz i .com) je ukázaný taky jen ten jiný typ.

to je proste ladicka, do ktere muzes pichnout dva nastroje a ladit je. pravdepodobne jednim knoflikem prepinas imputy (nastroje) a druhym zapinas a vypinas ladicku... podle me docela zbytecna vec, alespon ja tedy nevidim zadny uzitek.
mimochodem - pokud chces ladicku, tak je ted na baazru Korg pitchblack za 1500 vcetne posty...
OT - toho blackstara uz mas doma?
mimochodem - pokud chces ladicku, tak je ted na baazru Korg pitchblack za 1500 vcetne posty...
OT - toho blackstara uz mas doma?
-
Teorge
Jo to vím, že je to na dvě, pro mě zbytečnost a ta cena
Ale mě spíš zajímalo, že je to s modrým osvětlením a všude jsem viděl zelená + červená.
Ten korg už je pryč. Uvažuju, že si časem koupím stejně asi Hardwire ladičku nebo ten klasický pitchblack. Kdyby spíš tu pitchblack + stejnou, ale jen na jednu kytaru za menší peníze.
Toho Blackstara už doma mám, hraje celkem dobře, i když já se svými zkušenostmi o tom moc říct nemohu. A dá se na to hrát i dost tiše.
Ten korg už je pryč. Uvažuju, že si časem koupím stejně asi Hardwire ladičku nebo ten klasický pitchblack. Kdyby spíš tu pitchblack + stejnou, ale jen na jednu kytaru za menší peníze.
Toho Blackstara už doma mám, hraje celkem dobře, i když já se svými zkušenostmi o tom moc říct nemohu. A dá se na to hrát i dost tiše.