kytarový aparát pro metal/HC
Pravidla fóra
To joey:brouzdám pořád po BZ tak všetšinu kapel sem už slyšel
a z těch známějších rockovějších znám dá se říct taky dost kvůli otci a stýcovi co to posloucháají celý život tak není divu 
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když RH tak starý RH - ten zvuk se valí a je k nezastavení - vlastní zkušenost.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Já sem hrál na RH150 a moc mě to nenadchlo nenašel bych si na toom svůj zvuk.ale věřím že vyšší řady sou hodně dobré!Nero píše:Co Randall z řad RX nebo RH? Seš v tvých cenách a zkreslení to má myslím dost hutné... Byť to jsou tranzistory, má ten zvuk něco do sebe.
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
jde o to, že řada RH má svůj"brutální sound". Naprosto totání zkreslení! Je pravda že moc nic jiného na tom nenastavíš,ale pokud cheš super mega zkreslení tak se valvekingy s boosterama můžou jít vycpat. Za tu cenu nic drsnějšího a zároveň kvalitnějšího neseženeš.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
moje rec.randally. opravdu to zkresleni je moc
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
jo a proto nemám rád když tady Někdo s velkým "N" říká že Marshall a Randall je sto a jedna. Prostě je to neprostá hovadina. Jsou to aparáty na něco úplně jiného. Já Marshall nemám rád, protože pro mě má zkresrení úplně k ničemu a naopak Randall mám rád kvůli zkreslení(ale uznávám že víc možností jak ho nastavit není) Jenže bych to prostě nesrovnával.
PS: rozhodně to není kvůli tomu že mám RH150!!! Stejně je to jen zastávka k Mese- ale pro mě je to za ty peníze super amp.
PS: rozhodně to není kvůli tomu že mám RH150!!! Stejně je to jen zastávka k Mese- ale pro mě je to za ty peníze super amp.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Divej já proti randalům nic nemám to zase ne jen na ten konkrétní kus co sem hrál mi to moc nesedělo a pak to celé bylo zahuhlané že nešel slyšet ani ton možná to jen konkrétním kusem ale co si vzpomínám napoprvé když sem na to hrál sem byl z toho udělaný ale pak se to jaksi kouslo bo co....Saul píše:jo a proto nemám rád když tady Někdo s velkým "N" říká že Marshall a Randall je sto a jedna. Prostě je to neprostá hovadina. Jsou to aparáty na něco úplně jiného. Já Marshall nemám rád, protože pro mě má zkresrení úplně k ničemu a naopak Randall mám rád kvůli zkreslení(ale uznávám že víc možností jak ho nastavit není) Jenže bych to prostě nesrovnával.
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!