No jasne, je to minimalne pohodlnejsimiraslozil píše:Mě osobně toto upevnění strun v kobylce vyhovuje a žádné problémy s tím nejsou.Jumbo hraje skvěle.
Kytary LAG
Pravidla fóra
- miraslozil
- miraslozil
- miraslozil
O to opravdu neměj strach,kobylka je do desky přišroubovaná i přilepená.Máme doma také 12strunku české výroby,starou min.20let a ta má taky tento tip kobylky a stále drží,a to má 12strunka daleko větší tah strun.A opravdu je to pohodlnější.Ti Francouzi od LAGu věděli,co dělají.TomasC píše:No jasne, je to minimalne pohodlnejsimiraslozil píše:Mě osobně toto upevnění strun v kobylce vyhovuje a žádné problémy s tím nejsou.Jumbo hraje skvěle.
Jen jsem si rikal, jestli se casem neurve kobylka. Ale tak dlouho tu nikdo LAG nejspis nema, takze to proste taky zkusim. Jen aby uz je meli :-/
Re: Kytary LAG
Tento nástroj je ovšem polomasiv.Celomasivní asi nedělají nebo se k nám nedovážejí?miraslozil píše:Atkins píše:Zdar vsem, musim se zde podelit se svou aktualni zkusenosti: Dnes jsem byl svemu zakovi vybirat nastroj a koupili jsme tohle:
http://www.muziker.cz/default.aspx?LAG- ... od_id;8906
Vyborny nastroj, s uzasnou odezvou a s vlastnostmi, ktere jsou u kytar teto cenove relace nevidane. Byl jsem velice mile prekvapen kvalitou techto nastroju - vrele doporucuji k vyzkouseni.Tak jsem si ji koupil a je opravdu neuvěřitelné,jak může kytara za 8.000 vypadat a hrát,považoval jsem výroky o tom,jak to je patrně nejlepší kytara do 20.000 za přehnané,než jsem si na ni poprvé sáhl a zahrál:Je opravdu neuvěřitelné,co z tohoto kousku leze za zvuky
,nevěřím,že mě někdy tento zvuk omrzí,slyšel jsem už mnohem dražší kousky,ale toto je zatím pro mě naprostá jednička-to jak tělo rezonuje pod rukama a ta elektronika!Ti Frantíci se ale opravdu vyznají,vřele doporučuji všem.
- Phoenixcqcq
- Kontaktovat uživatele:
Já si kupuju 300-JCE, ještě na ni hrát takto: http://www.youtube.com/watch?v=T3twVgf82gQ to by s mi líbilo...
A můžu se zeptat, kde si ji kupuješ? V Muzikeru ji pořád nemají a nic jiného jsem neobjevil. Díky.Phoenixcqcq píše:Já si kupuju 300-JCE, ještě na ni hrát takto: http://www.youtube.com/watch?v=T3twVgf82gQ to by s mi líbilo...
- Phoenixcqcq
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem v hudebninách ve Zlíně BDDEY tuším se to jmenuje. No a tam mi to objednal ze slovenska... za týden mi dojde... tak se těším:-) V pátek mi přijde zase poštou Marshall 1960AV, tak se taky těším... teď mi před pár dny přišel zesík Bugera 333XL... Celkem jsem se vešel do 40000. Celá prázdninová brigádka... Tak ale nevadí:-) Nelituju ani trošku... Akorát teď nemám za co pít:-/
- miraslozil
- miraslozil
- Phoenixcqcq
- Kontaktovat uživatele:
Stargate: Hlavně aby Ti seděla do ruky! Když budeš mít kytaru s o 10% lepším zvukem a nebude se Ti na ni hrát moc dobře a ta s o 10% horším zvukem a padne Ti skvěle do ruky, to je možná ještě důležitější. Každý máme jiné ruce. Já mám třeba ruce jako lopaty a prsty široké tak, že klasický barré akord H musím hrát jinak. Normálně bývá malíček na H struně, prsteníček na G, prostředník na D. Já to hraju tak, že malík mám na G, prsteník na D a prostředník je zlomený pod nima na H. Všichni se mi smějí, když mě to tak vidí hrát.... Ale zase nechápou rachlost přehmatů z moll na durový;-)
Kytary: BC Rich Flesh Ring 2003, LAG 300JCE
Efekty: Zoom G9.2tt, Digitech The Weapon, Digitech RP250, Zoom 505II
Komba: Behringer Blue Devil 60W, Kustom KLA10
Hlava: Bugera 333XL
Box: Marshall 1960AV
Efekty: Zoom G9.2tt, Digitech The Weapon, Digitech RP250, Zoom 505II
Komba: Behringer Blue Devil 60W, Kustom KLA10
Hlava: Bugera 333XL
Box: Marshall 1960AV
- miraslozil
- Phoenixcqcq
- Kontaktovat uživatele: