Úprava Marshall MG15 DFX

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

MGcka nejsou spatny... strcit do toho dobrou kytaru tak z toho leze solidny zvuk... zkousel sem toho svyho na tensonu.. stagu, Ibanez a AXL a posledni dve hraji pres to uplne paradne.
afektband

Příspěvek od afektband »

Disasterpiece píše:MGcka nejsou spatny... strcit do toho dobrou kytaru tak z toho leze solidny zvuk... zkousel sem toho svyho na tensonu.. stagu, Ibanez a AXL a posledni dve hraji pres to uplne paradne.
Měl jsem v tom narvanýho framuse. Hrál jsem na tu 50W verzi. Dvě hodiny jsem jsem hledal zvuk a stejně to furt znělo extra sračkoidně.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

to nema cenu...
termyx

Příspěvek od termyx »

já měl taky MG30DFX a taky jsem přemýšlel o výměně repráku, abych vylepšil zvuk..ale za to to nestojí....fakt ne :roll:
tak tady neřešte to, že nikdo neni konstruktivní.. :roll:
to a to a za chvíli zas tohle
mailo-s

Re: Úprava Marshall MG15 DFX

Příspěvek od mailo-s »

Já hraju přes Mg hdfx 100 Hlava+box a jsem apsolutně spokojenej muj spoluhráč má mesu a ty zvuky se nádherně doplnujou.Kytaru mám teda Jacksonku dk2 pro.serie a mg15 si ted chci pořídit na domácí cvičení.
samozdřejmně že to nejsou lampy co si budem povídat ale a nakonec v pomněru k ceně je to víc než slušný né? :twisted:
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Asi se fakt doplňujou, to jo. :) Ten Marshall je véčko jako prase a Mesa bude hádám hrát spíš ve středech. Úplný puclíky.

A ten poměr cena/výkon je fakt mizerný, to mi věř. Navíc - jestli chceš MG15 na cvičení... Známý má MG30. Taky si to koupil, páč Marshall, že? No a pak to okotlil na plno a shořelo to. Ale proti gustu... :)
Navíc ta jeho třicítka hraje fakt dost mizerně. Pokud chceš něco na cvičení, měl by sis zkusit zahrát na něco od Rolandu. Jestli se ti líbí zvuk MG15, tak z čehokoliv od nich padneš na p***l. Jsou to fakt dobrý krabičky. A že na tom není napsáno Marshall? Logo nehraje...
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Divím se, že vedle té Mesy je to MG vůbec slyšet. Pokud si ji teda spoluhráč umí nastavit...

Každopádně - jestli se ti líbí MG, good for you. Nicméně bych doporučil aspoň vyzkoušet i něco jiného. Pravděpodobně ti to otevře oči.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“