ani ne ještě to rozjedemPumlitch píše:Ale že jsme se rozjeli
Abychom se lépe poznali...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo točte si kluci,ale OT jen přes SZ 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Toš...Bydlím ve Zlatých Horách u Jeseníku. Je mi patnáct, místo do výšky rostu do šířky
. Od 7 hraju nuceně na piano, od 4 na kytaru.
Nehraju v žádné skupině, teď začnu hrát se strýcem, který hraje na bicí a možná jeho skupinou, ale uvítal bych, kdybych hrál někdy ve skupině lidí v mém věku
PS: Radši se moc 4 rokama flétny na gymplu chlubit nebudu, neschopný ředitel zavinil, že zástupkyně ředitele a učitelka hudebky ovládly školu. To bylo byrokracie, když jsem tento rok tahal do školy kombíčko a kytaru
... Asi druhou hodinu flétny jsem řekl učitelce hudebky co si o ni myslím a byl z toho bordel. Poučení: Učte se Německy, tohle je prokletí Angličtinářů na NG Jeseník 
Nehraju v žádné skupině, teď začnu hrát se strýcem, který hraje na bicí a možná jeho skupinou, ale uvítal bych, kdybych hrál někdy ve skupině lidí v mém věku
PS: Radši se moc 4 rokama flétny na gymplu chlubit nebudu, neschopný ředitel zavinil, že zástupkyně ředitele a učitelka hudebky ovládly školu. To bylo byrokracie, když jsem tento rok tahal do školy kombíčko a kytaru
To bylo myšleno ironickyCliff píše:ani ne ještě to rozjedemPumlitch píše:Ale že jsme se rozjeli![]()
Né, že by mi na diskuzi o kimči nějak záleželo, ale probírat koníčky, oblíbená jídla, filmy, hudbu....to je taky seznamování, nebo je to tu zamýšleno tak aby se vypsaly některé osobní detaily a konec? To je pak docela nuda.Red Bull píše:Jo točte si kluci,ale OT jen přes SZ
Hele mě by docela zajímalo jak vypadáš na občance tyDrobák píše:souhlas,to si tu rovnou můžem oskenovat občanky nebo vypsat osobní udaje a konec...
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Mam občankuMarko007 píše:to nuker:a máš ty vůbec občanku ?Nuker píše:Hele mě by docela zajímalo jak vypadáš na občance tyDrobák píše:souhlas,to si tu rovnou můžem oskenovat občanky nebo vypsat osobní udaje a konec...
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Pockat jako fakt krestan? FascinujiciRedeemert píše:No, tak pod mým nickem si můžeš představit středně vlasatýho týpka (ve stadiu růstu z krátké délky na dlouhou)
Bydlím v městě Příbrami, studuju v městě Brně angličtinu na FF, ve vesnici ani v díře nebydlím.
Mimo kytaru? Jak někteří zde možná pochopili z podpisu, jsem křesťan a určitě aspoň do budoucna se chci zabývat bořením některých mýtů o křesťanech. Tak například v církevním prostředí, v jakym se pohybuju se nepraktikujou žádný varhany, ale rockový kapely
Hraju na kytaru elektrickou (viz podpis), akustickou (taková strašná španěla - ba ne, tak strašná zase neni, hlavně je moje)
Je mi zhruba 21, přesně ještě nějakej ten měsíc, tejden a den navíc
Kapelu nemám, ale vypadá to, že možná brzo budu. Kde jsem hrál? Akorát tak na nějakym jamu s kámošema
Další mě nic nenapadá, tak prosím případné otázky
Masakr!qwer píše:nooo tak me je 24, za 3 dny delam statnice na univerzite ve zline, bude ze me velky pan ekonom - ale to spis az v zari, protoze to ted nedam...
jinak na kytar hraju uz od 10 let - bohuzel jsem strasne liny a tak me hrani vypadalo takhle:
10-13 let: nucene navstevovani lidusky
13-16 let: absolutni bojkot kytary
16 let: zlomeni nohy pri lyzovani v zahranici -> nuda -> hrani na akustiku -> koupeni prvni elektriky z pojistky co jsem dostal za zlomenou nohu (strat Cort s humbuckerm)
16-17 let: zacalo kvuli me hrat dost lidi - bratr, bratranec, bratrancuv kamos, bratrancuv spoluzak... njn.. za co muze jedna pitoma noha
17-20 let: ruzne kapelky s bratrankem a brachou a ruznyma typkama, nirvana, radiohead, pixies, white stripes, the vines, the strokes, redhoti.....
20 let: zjisteni ze lidi chteji svarak a mrazene jahody... konec s muzicirovanim
za svuj nejvetsi uspech povazuju hrani Karma Police v podchodu na kytaru jednoho bezdaka ktery tam zebral, byl sem naprany a na hlave mel sacek delvita
v posledni dobe se snazim hrat spis na akustiku radiohead a chystam se vydat album svych vlastnich jednoduchych depresivnenaivnich pisni pro otrle posluchace... napred ho ale musim nahrat
Zdar vid! Jsem David Pear, pochazim z Moskvy a prosel jsem pekelnej kus cesty az sem. To je na dlouho. V patnacti (je mi osmnact) mi buh seslal album od Dream Theater (Scenes From A Memory) a pak se tose mnou vezlo: Vinie Moore, Vai, Satriani, Gilbert...Nedela mi problem to vsechno zahrat, ale sehnat hudebniky, kteri by to chteli hrat. Mame totiz zkusebnu kterou navstevuji:Vozova Hradba (tam jsem hral, ale neuspokojovalo me to), IDDQD(obcas me pozvou na koncert jako hosta) a Red Insect, to znamena punk a underground (nic proti, lidi jsou to suprovi). Hudebnici s kteryma jsem hral bohuzel zacali podnikat, takze to skoncilo. Aspon mam cas komponovat
Jo v soucasny chvili si vydelavam jako zaskok v ruznych capellach. ted je to zabavova kapela"Dlouha noc". Takhle to dopada panove
! takze se vyvarujte podobne muzice a neopakujte moji chybu, nebo mi poradte co mam k***a delat.
Zdravim!
Jo v soucasny chvili si vydelavam jako zaskok v ruznych capellach. ted je to zabavova kapela"Dlouha noc". Takhle to dopada panove
Zdravim!
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
2Pear: pokud zvládneš to co jsi napsal(Satriani,Petrucci atd.), tak to radím sjíždět stránky poloprofi/profi kapel a sledovat zda někdo neshání kytaristu 
jinak gratuluju po 3 letech hrát jak Petrucci.... to já drnkám jak kvadruplegik
jinak gratuluju po 3 letech hrát jak Petrucci.... to já drnkám jak kvadruplegik
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě napadlo, našel jsem tady rok a půl starou Mp3 z našeho prvního koncertu. Od gershwina: SUmmertime
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/021 ... .23MB.html
Omlouvám se za kvalitu zvuku. Je to nic moc, ale chtěl bych slyšet váš názor
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/021 ... .23MB.html
Omlouvám se za kvalitu zvuku. Je to nic moc, ale chtěl bych slyšet váš názor
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
promin, ja nevedel kam to dat, chybi tam este saxofonista, ten s nama na tom koncerte nehral
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV