hm taky mi to tak trochu přišlo, možná by to chtělo aby už dorazil ten Phantom Overdrive, už mi ten fuzz leze krkem.pupack píše:tu písničku mám moc rád, hlavně díky U2 verzi z Rattle and Humrasomaso píše:http://www.box.net/shared/6k8m846c8r tak prosím tady o zhodnocení vánoční nahrávky, když to hraju tak mi to přijde celkem ok kromě pár chyb, ale jakmile se poslouchám tak mi na tom celym něco nesedí...zahrané to máš asi dobře, ale nelíbí se mi tady ten zvuk, u ostatních věcí jsi měl daleko lepší zvuk přijde mi to přebasované nebo spíš takové zahuhlané, chybí mi tam ten stratovskej říz
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
no... hodně čistě
ono tam zas nějaký zkreslení nakroutit nejde, je to jednokanál a to bych to musel dát asi na hodně aby to nějak kreslilo, takovej teplejší clean
takže proto jsem právě říkal s tim overdrivem...
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
áha, tak to potom jo.. ostatne to nakopnutí overdrivem bude lepší, tak se pak budu těšit čuusrasomaso píše:no... hodně čistěono tam zas nějaký zkreslení nakroutit nejde, je to jednokanál a to bych to musel dát asi na hodně aby to nějak kreslilo, takovej teplejší clean
takže proto jsem právě říkal s tim overdrivem...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
tak moje finální verze With or Without you, líp už to nedám
ten úvodní sustain sound mi dal zabrat ale je to už finální podoba toho zvuku, s vybavením které mám to líp nejde
miluju hrátky s reverbem a pár delayema
))
http://pupack.kvalitne.cz/without_pupack.mp3
http://pupack.kvalitne.cz/without_pupack.mp3
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
noo jenze to bych musel sehnat backing bez zpevu, a nebo nebejt línej, nabrnkat si tu jednoduchou basu, dat v ezdrummer strohe bicí a smixovat to s kytarou.. hih, mozna po novem roce, ted nemam stejne mikrofon, a v lednu kupuju Shure, na toho se tesimGiof píše:A nechceš to i nazpívat?To by bylo uplně konečně finální a neznělo by to určitě špatně vzhledem k tomu, jaký máš hlas, co jsem slyšel u jiných písniček
moc pěkný, teda až na ten zvláštní ultrazvukovej ruch co tam furt slyšim (nebo mám něco s ušima?
). Těžko říct jak to bylo těžký zahrát, nikdy jsem to nezkoušel, ale tak stejně se tu nebudem předbíhat v tom kdo je větší kytarovej onan, nebo kdo ho má delší (hmatník že
) atd. Fakt se to pěkně poslouchalo. 
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
rasomaso: tak to nevííím jakej ultrazvuk
jinak dekuju
giof: jojo uz jsem taky koukal ze je, ale to je od Ddur to neuzpívám ty vejšky, potrebuju aspon o pulton níže a audicity to vetsinou zkazí kdyz to snížim. nahraju svůj backing pak
kazdopadne diky
giof: jojo uz jsem taky koukal ze je, ale to je od Ddur to neuzpívám ty vejšky, potrebuju aspon o pulton níže a audicity to vetsinou zkazí kdyz to snížim. nahraju svůj backing pak
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
a v jake casti pri tom tahle tonu na zacatku? zrejme jsou tam nejake frekvence ktere se na mojich repro neprojeví, takze jsem je neslysel a neosekal pri masteringu, mozne to je ponevadz je tam ten tahly ton v druhem tracku jeste zvyseny o oktavu a muze to lezt az do ultrazvukualkaba píše:pupack: pěkné a taky tam slyším ten ultrazvuk...
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
tyjo to je divný ted to posloucham a fakt tam nic neslyšim, teda krome toho ze v tech 1:22 tam je ten tahly ton, pak končí a prepinam na normalni kytarovej zvuk.. tak asi opravdu s tim to ma neco spolecneho.. zvlastni, posloucham to ted i na sluchatkach ktere byli fakt draheGiof píše:Je to po celou písničku.. jako by někdo zapnul televizi... (celkem hezky to jde slyšet 1:22)
edit: pravdou je ze mi je uz 28let a jsou urcite frekvence ktere slysi clovek do urciteho veku, viz ta ultrazvukova vyzvaneni do mobilu, ty taky neslysim
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
The Kill Cover
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
nene, jen chci Fendera 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers