Les Paul - jaké se vám líbí?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
MilanT

Re: Les Paul - jaké se vám líbí?

Příspěvek od MilanT »

Sajmon píše:Někde se tu řešili zelený LP, ale nenašel jsem kde to přesně bylo.
elektricke-kytary/nejlepsi-barva-t36512 ... va#p594792 :?:
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

MilanT: Jo, to jsem měl namysli, jen jsem prošmejdil Les Paul - jaké se vám líbí? místo nejlepších barev. :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Co říkáte na nvou řadu Gibson LPJ? Docela se mi líbí. za tu cenu se to dá. a mohlo by to hrát slušně.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Pokud myslíš tuhle řadu, tak mně se tahle jednoduchá syrová estetika líbí.
grock

Příspěvek od grock »

Jednoduchá syrová estetika u LP a současně černý lesklý tele s lemovkou ?? Kam to ten svět spěje.. :roll: :wink:
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Pokud narážíš na tohle - elektricke-kytary/telecaster-jake-se-va ... ml#p615480, tak ano, u každého tvaru kytary se mi líbí něco jiného. Stejně jako třeba u každého jiného typu auta se mi líbí jiná barva.
Vidím, že ti svými názory a estetickým cítěním lezu na nervy. Polepším se (bude se mi líbit u všech kytar jen jedna povrchová úprava a barva - jen mi napiš, která je ta správná a jediná pro všechny kytary světa) a už díky mně svět nebude spět kamsi. :cry:
grock

Příspěvek od grock »

Neber to tak smrtelně vážně, psal jsem :wink: , já jen, že já to mám přesně naopak, nic víc.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

MilanT píše:Pokud myslíš tuhle řadu, tak mně se tahle jednoduchá syrová estetika líbí.
Mě tam opravdu silně vadí plastové krytky snímačů. Díky, nechci.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

MilanT píše:Pokud myslíš tuhle řadu, tak mně se tahle jednoduchá syrová estetika líbí.
Jo, vypadaj dobře. Akorát jsem v první chvíli myslel, že to má aktivy. SGčko v tomhle provedení nemá chybu.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Jak je tam vidět ta kresba dřeva, to je moje. Ta tmavě hnědá vypadá dobře. 8)
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Jojo, LP moc nemusím, nehraje se mi na ně pohodlně, ale na pohled jsou velmi pěkné. S tmavě hnědou jen souhlasím :), ale souhlasím i s Nerem, ty plastové kryty snímačů můžou u někoho budit dojem krutopřísných moderních EMG, na mě působí levným "hračkovitým" vzhledem :? .
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Bejk píše:ale souhlasím i s Nerem, ty plastové kryty snímačů můžou u někoho budit dojem krutopřísných moderních EMG, na mě působí levným "hračkovitým" vzhledem :? .
Hned bych je vyměnil za EMG. :D I když mám rád spíš pasivní snímače, za jednoho Les Paula s aktivními bych se nezlobil.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Mejla píše:
Bejk píše:ale souhlasím i s Nerem, ty plastové kryty snímačů můžou u někoho budit dojem krutopřísných moderních EMG, na mě působí levným "hračkovitým" vzhledem :? .
Hned bych je vyměnil za EMG. :D I když mám rád spíš pasivní snímače, za jednoho Les Paula s aktivními bych se nezlobil.
Souhlas. Koupil bych tu bílou a jebnul tam EMG (Nebo jen u kobylky aspoň) :D
Co se týče té zelené od Sajmona, tak ta by se mi líbila spíš jako PRS singlecut (třeba tahle když si odmyslím to perleťové vykládání)
Obrázek
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
bambas

Příspěvek od bambas »

Jednoznacne ESP Eclipse :) Ta matna cerna je proste super :)

Obrázek
Obrázek
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

a viděl jsi někdy ty matné laky na živo? Ono to působí dost "plastově" a stačí na takovou kytaru hrát a budeš mít vyleštěná místa od ruky. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Smrťokvítek píše:a viděl jsi někdy ty matné laky na živo? Ono to působí dost "plastově" a stačí na takovou kytaru hrát a budeš mít vyleštěná místa od ruky. :)
Je to tak, ale neni to nic katastrofalniho :) Jeste bych rad pridal pohled z druhe strany, a to sice, ze kdyz ma clovek telo kytary lestene, tak je na tom videt kazdy otisk ruky, prstu, potu atd. Coz me osobne prudi vice :D
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Dafčánek
Bandzone: http://bandzone.cz/navzdory

Příspěvek od Dafčánek »

Aspoň to dostane ten pravý relic. To by mi nevadilo ;)
Ibanez GAX 30 (DiMarzio X2N) // Randall RX25RM // struny 0.11
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Odkdy vadí otisk prstu na kytaře? Měl bys vidět hmatník mojí španěly po 40 letech hraní. Nánosy prachu a potu, jemně zezelenalé, za každým pražcem. Vymleté měkké letokruhy smrkové desky místy půl milimetru do hloubky. O laku se samozřejmě mluvit vůbec nedá. Javorový hmatník strata také nevypadá nejlépe, nikdy nečištěn a nekonservován.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
bambas

Příspěvek od bambas »

Smrťokvítek píše:a viděl jsi někdy ty matné laky na živo? Ono to působí dost "plastově" a stačí na takovou kytaru hrát a budeš mít vyleštěná místa od ruky. :)
To by se mne prave libilo, casem to chytne takovou patinu...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“