-

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Sakra... Děte všici někam... Já po těchhle obou kytarách koukal... Byly to horký kandidátky... Ale nikde o nich nic moc tak pozitivního nebylo a i známej mi nakonec tu M600 zhanil a tak jsem vzal EVL Z4 a teďka lituju. Najednou se tu vyrojilo spoustu lidí, co na ně pějou chválu. Ta moje nehraje špatně, ale taková kráska to fakt není... :(
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Ja teda jeste nevidel moc negativnich kritik M600 nebo M520...Co tvuj znamej rikal?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Že má na prd pražce, že jsou ouzký, že se struna vůbec nemá dotýkat hmatníku (...), což mi z dnešního pohledu přijde tak trochu jako ptákovina, protože se mi to zdá (alespoň u melodických strun) úplně normální, ale tenkrát jsem byl závislej čistě na jeho hodnocení. Naopak tu EVL Z4 schválil.

On už asi tak dva a půl roku hraje a lepšího kytaristu jsem neznal.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Bummer píše:Že má na prd pražce, že jsou ouzký, že se struna vůbec nemá dotýkat hmatníku (...), což mi z dnešního pohledu přijde tak trochu jako ptákovina, protože se mi to zdá (alespoň u melodických strun) úplně normální, ale tenkrát jsem byl závislej čistě na jeho hodnocení. Naopak tu EVL Z4 schválil.

On už asi tak dva a půl roku hraje a lepšího kytaristu jsem neznal.
Aha...takze da se rict, ze ti radil "zaujaty" zacatecnik. Samozrejme pokud nezatlacis silne na strunu, tak se ti nedotkne hmatniku ani na tenkem prazci...a nerekl bych ze Mka maji zrovna tenke prazce :D...
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

No je možný, že s tím měl ten kousek fakt nějakej problém... Zas nevěřím, že by takovou věc nevěděl.

No každopádně mě to mrzí.

Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Čau nevím jestli to sem už někdo hodil celý sem to nečetl ale na úplným začátku se řeší že na kytary.cz není cort. Tak vám chcu ukázat že je :D a není ho málo ! http://kytary.cz/cort/?SE650:0:Cort:1:0&ft=Cort
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Flajtr píše:Čau nevím jestli to sem už někdo hodil celý sem to nečetl ale na úplným začátku se řeší že na kytary.cz není cort. Tak vám chcu ukázat že je :D a není ho málo ! http://kytary.cz/cort/?SE650:0:Cort:1:0&ft=Cort
:roll: :roll:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Nebýval tam. Když jsem scháněl kytaru já, tak tam byly jen dva straty a nic víc (akustiky jsem nezkoumal). Objednali je až na dotaz (minimálně tu EVL Z4 - škoda, že jsem na něj dostal odpověď asi po měsíci a půl, to už bylo pozdě).

cory

CORT g200

Příspěvek od cory »

Ahoj chteljsem se zeptat jestli cort g200 stači do začatku nebo byste mi doporučilinějakou jinou značku.. Dražši simomentalně nemužu dovolit.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: CORT g200

Příspěvek od Wohma »

cory píše:Ahoj chteljsem se zeptat jestli cort g200 stači do začatku nebo byste mi doporučilinějakou jinou značku.. Dražši simomentalně nemužu dovolit.
Temat o vyberu levne kytary je tady spousta, hledej. Obecne se doporucuje levnou kytaru spis vzit z bazaru, preference jsou vetsinou pro pevnou kobylku a nejakou "osvedcenou" znacku. Pokud mas specificky problem, zaloz vlastni thread ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Asanoth

Re: CORT g200

Příspěvek od Asanoth »

cory píše:Ahoj chteljsem se zeptat jestli cort g200 stači do začatku nebo byste mi doporučilinějakou jinou značku.. Dražši simomentalně nemužu dovolit.
Stačí, je to fakt v pohodě kytara.
Plně srovnatelná například se Squierem Standart Stratocaster. Řek bych, že je i o dost lepší. Teď neposuzuju snímače, o tom moc nevim.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
cory

Příspěvek od cory »

No taky se mi hodne libi cort x-2 hral jsem prozatim jenom na akustice a chtel bych hrat neco trochu tvrdsiho ale taky jsem hodně četl že jsou docela špatne.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Tak v tom případě G210.

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
cory

Příspěvek od cory »

Ahoj tak ten cort g210 se mi docela libi ale ještě jsem narazil na SQUIER BY FENDER - Affinity FatStrat zajimalo by me ktera kytara je z techto dvou lepši popřipadě proč předem diky za opověd.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

No, Affiity by měla být, pokud vím, níž než Standart. A můj G200 není rozhodně horší než Standart. Mohlo to být strunama nebo něčim takovym, ale za mě rozhodně G200/210.

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
Dekel

Re: Cort...

Příspěvek od Dekel »

ahoj
nemáte někdo zkušenosti s Cortama G series.... konkrétně např.

Cort G290

padla mi do oka, tak by mě zajímalo jak hraje popř. jak je kvalit apod.

díky za odpovědi
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 27.05.2009 10:32, celkem upraveno 5 x.
Důvod: Úprava URL - doufám, že takhle to vyhovuje. Na páty pokus :-)
Used to be:
Guitar: Squier by Fender Stratocaster
Amp: Mesa Boogie - Dual Caliber DC-5
Box: Mesa Boogie 4x12 Rectifier Standard
Dekel

Příspěvek od Dekel »

mě to jebe :lol: .... a za boha to tam URL nedám :D
Used to be:
Guitar: Squier by Fender Stratocaster
Amp: Mesa Boogie - Dual Caliber DC-5
Box: Mesa Boogie 4x12 Rectifier Standard
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

elektricke-kytary/cort-g290avb-t13562.html

Doufám, že bude moje letní brigáda natolik bohatá, že zkušenosti budou. ;)

Alamaster

Příspěvek od Alamaster »

Ahoj lidi, jsem totální začátečník a chtěl bych zkusit, jestli mě bude bavit hrát na elektriku. Teda taky jestli mi to vůbec půjde. No, nastudoval jsem si nějakou tu teorii abych nebyl úplně mimo, projel jsem spoustu fór s diskuzema o kytarách.

Po poměrně dlouhém vybírání mi padla do oka Cort G210 MIC. Ještě jsem ji neměl v ruce, ale četl jsem na ní kladný ohlasy. Máte někdo s touhle kytarou zkušenosti, nebo prostě jen názor? Díky.

http://shop.guitarpark.cz/Elektricke-ky ... 0-MIC.html
Obrázek

Podle mě je to kráska, o tom žádná. Chci hrát grunge, rock, nebo i klidnější věci, proto si myslím, že kombinace snímačů jeden single a jeden humbucker je docela vhodná.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

nehral sem na ni, ale muj nazor je ze zatydle penize nejsou kytary zadny zazrak, ale dyz natrefis na dobry kus mel by ti chvilku vydrzet(takze radsi neobjednavej z netu jestli si chtel a radsi si jdi do shopu zabrnkat
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“