Nápady, připomínky, stížnosti
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Nápady, připomínky, stížnosti
Pořád píšou lidi, kterým nejde aktualizovat inzeráty - a to i po 15. hodině. 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Hm. Klasika. Kvůli tomu, že byl přetížen server jsem nasadil novou verzi trochu ve spěchu a chyby jsou na světě.Nero píše:Pořád píšou lidi, kterým nejde aktualizovat inzeráty - a to i po 15. hodině.
1. nešla editace - opraveno
2. při vkládání inzerátu s cenou v EUR se inz. nevložil - opraveno
3. neukládalo se do cookies datum poslední návštěvy - opraveno
4. při editaci se nemusela zobrazit správně kategorie editovaného inzerátu - opraveno
Omlouvám se za komplikace. Další případné chyby hlaste. Budu to zde sledovat.
- Nero
- Rádce
Díky - za novinky i opravu chyb 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Aktualizaci se nepodařilo zvládnout bez chyb a k horšímu, zcela nelogicky, se změnilo i vypisování inzerátů ve stromu. Inzeráty zařazené do podkategorie se nezobrazí v nadřazené kategorii - přitom je to základní vlastnost stromové struktury a podkategorie pouze filtrují daný typ inzerátů. Krásně je to i vidět na počtech nově přidaných/aktualizovaných inzerátů, kdy součet nových inzerátů v podkategoriích převýší počet nových v nadřazené kategorii. Např. můj inzerát http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=606007 zařazený do kategorie "Snímače" nejde vyhledat v nadřazené kategorii (uzlu) "Kytary a baskytary".
Použitelnost bazaru je teď mizerná, když chci vidět co je nového v kytarách, musím procházet všechny podkategorie namísto nadřazené.
Předpokládám, že je to chyba programátora a měl by ji (po sobě) co nejrychleji opravit

Použitelnost bazaru je teď mizerná, když chci vidět co je nového v kytarách, musím procházet všechny podkategorie namísto nadřazené.
Ibanez RG 1520 A (DiMarzio/IBZ)
Ibanez RG 570 CTAM (DiMarzio D-Sonic + Air Norton + HS-4)
Jackson RR-3 (EMG 81 + 89)
BOSS FT-2, PH-3, CE-2, DC-3, DD-3, RV-3, RC-2
Co jsem vlastnil, prodal a s čím poradím:
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
Peavey Bravo, Peavey Rockmaster, Peavey Classic 50/50, Mesa Boogie Triaxis, Mesa Boogie Studio Preamp, Mesa Boogie Mark III, Mesa Boogie Mark IV, Mesa Boogie 50/50, Mesa Boogie Thiele, Engl Powerball, Krank Krankenstein, ESH Twin Fifty
Ja jeste doplnim, ze se opet objevila hlaska (vlozil 4 inz.), proto predpokladam, ze VladaM omylem nahodil nejakou jinou verzi, nez chtel 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
No vidíš, ty kluku nepříjemná. Už je to opraveno. Ten programátor je hroznej debil, úplně souhlasím.mazzi píše:Aktualizaci se nepodařilo zvládnout bez chyb a k horšímu, zcela nelogicky, se změnilo i vypisování inzerátů ve stromu. Inzeráty zařazené do podkategorie se nezobrazí v nadřazené kategorii - přitom je to základní vlastnost stromové struktury a podkategorie pouze filtrují daný typ inzerátů. Krásně je to i vidět na počtech nově přidaných/aktualizovaných inzerátů, kdy součet nových inzerátů v podkategoriích převýší počet nových v nadřazené kategorii. Např. můj inzerát http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=606007 zařazený do kategorie "Snímače" nejde vyhledat v nadřazené kategorii (uzlu) "Kytary a baskytary".
![]()
![]()
Předpokládám, že je to chyba programátora a měl by ji (po sobě) co nejrychleji opravit
![]()
![]()
Ještě je tam nějaká chyba. Označení nový inzerát nekoresponduje s počtem nových inzerátů. Vím o ní.
EDIT: Už jsem to našel. Opraveno.
EDIT: Už jsem to našel. Opraveno.
"Poslední návštěva 21:35:41 24.3."
Zaprve mi to prijde pekne skarede, za durhe je logictejsi udavat cas od nejvyssich jednotek
Kazdopadne vypis teto informace mi tam prijde naprosto zbytecnej.
A jeste jedna drobnustka - "(2 aktivních inzerátů)"
A
BTW, problem s rozbitymi odkazy pri vyhledavani je vyreseny vpravde salamounsky
Zaprve mi to prijde pekne skarede, za durhe je logictejsi udavat cas od nejvyssich jednotek
A jeste jedna drobnustka - "(2 aktivních inzerátů)"
A
bannerPokud máte zájem o komerční inzerci na serveru HudebniBazar.cz, můžete si pronajmout horní nebo pravou banerovou pozici.
BTW, problem s rozbitymi odkazy pri vyhledavani je vyreseny vpravde salamounsky
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Určitě, to jsem měl kvůli ladění. Už jsem to dal pryč.Wohma píše:"Poslední návštěva 21:35:41 24.3."
Zaprve mi to prijde pekne skarede, za durhe je logictejsi udavat cas od nejvyssich jednotekKazdopadne vypis teto informace mi tam prijde naprosto zbytecnej.
Ty mě ale honíšWohma píše:A jeste jedna drobnustka - "(2 aktivních inzerátů)"
No, když už děláme revizi textů, tak by tam mělo být spíš "reklamní pozici".Pokud máte zájem o komerční inzerci na serveru HudebniBazar.cz, můžete si pronajmout horní nebo pravou banerovou pozici.
Ty odkazy by měly fungovat v detailu. Akorát ještě nejsou nastylovaný do červena.
Dík za opravu a sorry
Asi profesionální deformace, pracuji v oboru a mám pod sebou pár programátorů 
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji moc za realizaci některých mých návrhů.
Jen se mi nezdá to (X aktivních inzerátů). Snad mi dají za pravdu i ostatní, že bohatě stačila původní decentní závorka s číslem.
Jen se mi nezdá to (X aktivních inzerátů). Snad mi dají za pravdu i ostatní, že bohatě stačila původní decentní závorka s číslem.
Počet aktivních inzerátů: 2VladaM píše:Ty mě ale honíš. Tomu skloňování jsem se chtěl vyhnout. aktivní,aktivních,inzeráty,inzerátů. Ale asi mě to nemine.
A jinak zrušení řazení podle ceny mě celkem štve
Měl jsem ve zvyku si jen tak procházet, co bych si mohl z těch nejlevnějších blbůstek jen tak z nudy koupit
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že to není to nejdůležitější ale musí být ta roletka s výběrem prodám/rúzné atd. podbarvená tou ošklivou červeno-růžovou?
A ten pager byl dřív na takovém žlutém podkladu ne? 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Znovu prosím aktualizaci názvů krajů které jsou platné od r. 2001.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kraje_v_%C ... .8Dasnosti
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kraje_v_%C ... .8Dasnosti
- Nero
- Rádce
Dva dotazy:
1) Je nutné, aby bylo zmizeno vyhledávání podle ceny? Přišlo mi to jako šikovný nástroj a co slýchám kolem sebe, tak nejsem sám.
2) Nebylo by lepší, aby i náhled inzerátu zohledňoval odenterované řádky? Kolikrát to sražení spíše snižuje přehlednost.
1) Je nutné, aby bylo zmizeno vyhledávání podle ceny? Přišlo mi to jako šikovný nástroj a co slýchám kolem sebe, tak nejsem sám.
2) Nebylo by lepší, aby i náhled inzerátu zohledňoval odenterované řádky? Kolikrát to sražení spíše snižuje přehlednost.
PetrPeter 1975 - 2008
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Není to šikovný nástroj. Je to základní funkce bazaru, eshopu, čehokoliv.Nero píše:vyhledávání podle ceny? Přišlo mi to jako šikovný nástroj
Bez tohoto je bazar absolutně nepoužitelný. Bez debat.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
A taky by to chtělo, aby se neexitující (smazaný) inzerát zobrazoval jako neexistující a ne jako prázdný, bez obrázku a se založením na počátku unixového času? (1.1.1970)
-
woro90-1
Na zmizení řazení podle ceny jsem zrovna chtěl začít nadávat. To je nutnost.
Vidíte, já tu na bazaru řazení podle ceny nikdy nepoužil