Classic je podle me vic jak Highway.stronger píše:a co takhle přidat 3 tisíce? teda pokud je to možné a zkusit Fender highway one ? http://www.muzikmanie.cz/prodej/Highway ... aster--HSS
Univerzální kytara do +/- 13ti tisíc
Pravidla fóra
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
http://www.muziker.cz/default.aspx?Fend ... d_id;12420 ... tedka si nejsem úplně jistý jestli je to ten classic 60?? Páč je to něak levné ..
je to podobny, ne?
neplet si to s classic players
neplet si to s classic players
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Existuej trida Classic 50s, Classic 60s a Classic 70s a pak Classic Player 50s a Classic Player 60s...Player jsou "lepsi"...nevim presne v cem, asi jiny hardware (nezkoumal jsem...), co vim jiste je, ze jsou drazsi*Twisted.Brother* píše:Asanoth píše:je to podobny, ne?
neplet si to s classic players![]()
![]()
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Já vím jak se tady mluvilo o classic player já měl furt za to že mluvíte o standart vůbec nevím že se to dělí na classic a classic playerSmrťokvítek píše:A to je tak velký problém podívat se na stránky Fenderu a srovnat si specifikace ? Nehledě na to, že už je tady jedno velké téma o stratech a myslím, že i jedno o tom classic player's.*Twisted.Brother* píše:Hmm , a sem tam kde jsem byl ..
- 60'Rock_N'_Roll
presne tak. to, ze se serie Classic Players rovna casto American Standartum je jina vec60'Rock_N'_Roll píše: Bud rad za to, co mas. Fender classic je prenadherna serie. Pokud ti nejak extra nevyhovuje, tak to neres.
kazdopadne, pokud budes dost dlouho vybirat, muzes takovy kus najit i v Classic.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
vyborne!!!*Twisted.Brother* píše:To je dobrý našel jsem ten classic player za přijatelnou cenu)
ale rada: zajed ho vyzkouset
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
player se hlavne odlisuje jinym radiusem hmatniku... ma vetsi (modernejsi) radius. obyc classic ma radius 7,5 - hraje se na to trochu jinak. chce to zkusit. pro vetsinu lidi je to dost nepohodlne.
player 60 ma lepsi snimace - donedavna tam davali prave Custom Shop 69 coz jsou o tridu lepsi snimace nez ma usa stand... ani nevim, jestli se u nas prodavaji, ale na slovensku staly 8500 Sk. po roce vyroby Classic Playera 60 tam ale soupli nejake nahrady z mexika, ktere maji byt vyrobeny ze stejnych materialu a stejnym zpusobem... jaky je vysledek ale nevim... nemusi to byt spatne
do player 50 se davaji snimace co jsou v American Vintage Strat... takze taky slusne...
osobne bych sel urcite do playera.. at uz 50 a nebo 60. ma pro vetsinu lidi hratelnejsi radius, ma pro vetsinu lidu hratelnejsi medium jumbo prazce, ma lepsi snimace... a je to skvela kytara plne srovnatelna s usa stand produkci at si rika kdo chce co chce. rozhodne s ni neslapnes vedle. jen nenatrefit na nejaky blby kousek
player 60 ma lepsi snimace - donedavna tam davali prave Custom Shop 69 coz jsou o tridu lepsi snimace nez ma usa stand... ani nevim, jestli se u nas prodavaji, ale na slovensku staly 8500 Sk. po roce vyroby Classic Playera 60 tam ale soupli nejake nahrady z mexika, ktere maji byt vyrobeny ze stejnych materialu a stejnym zpusobem... jaky je vysledek ale nevim... nemusi to byt spatne
do player 50 se davaji snimace co jsou v American Vintage Strat... takze taky slusne...
osobne bych sel urcite do playera.. at uz 50 a nebo 60. ma pro vetsinu lidi hratelnejsi radius, ma pro vetsinu lidu hratelnejsi medium jumbo prazce, ma lepsi snimace... a je to skvela kytara plne srovnatelna s usa stand produkci at si rika kdo chce co chce. rozhodne s ni neslapnes vedle. jen nenatrefit na nejaky blby kousek
- 60'Rock_N'_Roll
qwer píše:player se hlavne odlisuje jinym radiusem hmatniku... ma vetsi (modernejsi) radius. obyc classic ma radius 7,5 - hraje se na to trochu jinak. chce to zkusit. pro vetsinu lidi je to dost nepohodlne.
zase tak bych to nehrotil, jako rozdíl tam je, ale je to doopravdy nepatrný, ale to je asi věc názoru. Já tam nic necejtil. Ale asi bych to vyzkoušel, než jí pak vracet, nedejbože měnit krk.
Re: Univerzální kytara do +/- 13ti tisíc
Po 10-ti letech zkusím oživit téma. Dotaz zní: koupit v bazaru Aria Pro 2 MAC-60 za 9500. Je zachovala, seřízená, bez zesilovace pekne zni, libi se mi vzhledove. Snimace neřeším (mám doma nevyužité RM, asi budou lepší než Duncan designed). Má s ní někdo zkušenosti? Shanim superstrata bez floyd rose, na hard rock, metal. Nenašel jsem tady o tehle kytare skoro nic. Příp. doporučte neco do těch 13.000, co se momentálně prodává použité. Díky.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
japonský Ibanez, RG421.
Ariu MAC-70 jsem měl a bylo to takové heblo, dobré tak do začátků. Japonské RGčko o dost solidnější kytara ve všech směrech.
https://hudebnibazar.cz/ibanez-rg-mij/ID193715/
Ariu MAC-70 jsem měl a bylo to takové heblo, dobré tak do začátků. Japonské RGčko o dost solidnější kytara ve všech směrech.
https://hudebnibazar.cz/ibanez-rg-mij/ID193715/
OK, tušil jsem takovou odpověď a myšlenku na Aria opouštím. Projel jsem bazar a objevil jsem Premium RG721. Jak si stojí oproti te RG421 ? Jde o to, že se mi líbí vic vzhledove. Z diskusí zde jsem nezjistil jasného vítěze mezi japan a indonésie.
https://hudebnibazar.cz/prodam-kytaru-i ... /ID196887/
https://hudebnibazar.cz/prodam-kytaru-i ... /ID196887/