Ibanez GAX30 vs. Cort X2 atp.

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

mam ji trochu customnutou ale muzu...
(mam sundanej pickguard a kryt vyztuhy, potaky ze strata a u kobyly dimarzio Air Norton)
za chvily to vyblejsknu a hodim na rajce
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
92ChazzyChazz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie

Příspěvek od 92ChazzyChazz »

MrB14ck píše:mam ji trochu customnutou ale muzu...
(mam sundanej pickguard a kryt vyztuhy, potaky ze strata a u kobyly dimarzio Air Norton)
jojo, díky, díky :D třeba se inspiruju v něčem s tim customem :D
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
sEmprE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sEmprE »

Jj, to je dobrý nápad.... třeba se taky inspiruju :D

A abych se vrátil k té kapele.... Možná že to je teda asi mimo téma, ale myslím, že je zbytečné, abych zakládal nové. Prolezl jsem snad celý net, ale nikde jsem nenašel co to jsou ty odposlechy atd. Sice mi tedy zatim stačí, že nepotřebuji něják extra kombo za 100 000 Kč, ale přeci jen.... mohli by jste mi říct jak fungují ty odposlechy a co to je prosím ?
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

sEmprE píše:

Jj, to je dobrý nápad.... třeba se taky inspiruju :D

A abych se vrátil k té kapele.... Možná že to je teda asi mimo téma, ale myslím, že je zbytečné, abych zakládal nové. Prolezl jsem snad celý net, ale nikde jsem nenašel co to jsou ty odposlechy atd. Sice mi tedy zatim stačí, že nepotřebuji něják extra kombo za 100 000 Kč, ale přeci jen.... mohli by jste mi říct jak fungují ty odposlechy a co to je prosím ?
na koncert si dotahnes svuj equip(kombo, nebo hlava+box) zapojis, a umistis tak aby ses pri tom kravalu slysel a aby te slyseli ostatni..a pak treba majitel klubu/poradatel nakeho koncertu ma vlastni oooobrovske repra a pred ty tvoje bedny hodi mikrak kery de do nakeho mixaku a z nej do tech ooobrovskych beden aby te slyselo treba 10 000 lidi...
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

To samozřejmě není odposlech :)
Odposlech leží před tebou na zemi (nebo máš in-ear bezdrát do sluchátek) a slouží k tomu, abys slyšel co hraješ ty a ostatní, a na zvukové zkoušce to se zvukařem pošteluješ abys slyšel akorát to co potřebuješ :)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Pak to ještě může jít zpátky k tobě do sluchátek (EDIT: Jak píše kolega nademnou :D). Ono je stejnak ideální v těch uších něco mít, abys u toho neohluchl (mě osobně se při vyšších hlasitostech uši chovají jako reproduktor co nestíhá - pak akorát slyším, že nic neslyším :lol: ).
Naposledy upravil(a) Bummer dne 12.04.2009 18:04, celkem upraveno 1 x.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
sEmprE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sEmprE »

Tak takhle mi to stačí. Už jsem to pochopil, díky za vysvětlení. :oops: :wink:
92ChazzyChazz

Obrázek

třeba ty velký bedny před nima, to sou odposlechy pro ně, většinou je má každej kdo hraje před sebou, aby se slyšel... je tam zesílenej jeho nástroj/+mikrák a ostatní tam sou o něco potišejš, přecejenom když hraješ na nákym koncíku, je lepší slyšet hlavně sebe :D
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

mycountry píše:To samozřejmě není odposlech :)
Odposlech leží před tebou na zemi (nebo máš in-ear bezdrát do sluchátek) a slouží k tomu, abys slyšel co hraješ ty a ostatní, a na zvukové zkoušce to se zvukařem pošteluješ abys slyšel akorát to co potřebuješ :)
tak to se omlouvam :oops: ja mel jako odposlech dycky tady tudle situaci:D
92ChazzyChazz

dobře, tak sem byl pomalej :D

MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

tady je :-)
http://mrb14ck.rajce.net/gaxna
ale na tech fotkach vypada desne spinava pritom sem ji cistil... proste ten blesk no je na tom videt kazdy smitko
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
92ChazzyChazz

MrB14ck píše:tady je :-)
http://mrb14ck.rajce.net/gaxna
ale na tech fotkach vypada desne spinava pritom sem ji cistil... proste ten blesk no je na tom videt kazdy smitko
moh bys nák zakrejt ti díry od šroubků od toho pickguardu :D připadá mi celkem dost stejná jako ta moje, kromě toho nápisu zezadu na hlavě no :D

MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

oproti ty co postoval autor topicu je myslim dost rozdilu...
trochu jinej tvar tela, jiny poty (puvodne sem tam mel ty pruhledny cerny), jinej napis zezadu na hlave, jiny ukotveni pruchozich strun (jakoby do listy) a veci krouzky okolo ladicich koliku (sirsi) jinak zvukove to samozrejme bude totez ta kytara neni moc dobra ale v dobe kdy sem ji kupoval za neco malo prez 4,5k za tu cenu nemela konkurenci :D
www.black-audio.net
92ChazzyChazz

MrB14ck píše:oproti ty co postoval autor topicu je myslim dost rozdilu...
trochu jinej tvar tela, jiny poty (puvodne sem tam mel ty pruhledny cerny), jinej napis zezadu na hlave, jiny ukotveni pruchozich strun (jakoby do listy) a veci krouzky okolo ladicich koliku (sirsi) jinak zvukove to samozrejme bude totez ta kytara neni moc dobra ale v dobe kdy sem ji kupoval za neco malo prez 4,5k za tu cenu nemela konkurenci :D
jojo, taky sem jí kupoval za nákejch 4 380 když byla :D jo, na ty poťáky sem zapoměl, to je pravda :D

sEmprE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sEmprE »

Ou, možná že je to zase mimo téma, ale zakládat o tom nové, je zbytečný. :D Tak si myslím, že ta kytara v sobě má nějáký kouzlo nebo co. Představte si, že dneska za 4 hodiny jsem se naučil solo z písničky One od Metallicy a to na kytaru hraju cca. 14 dní !!!! Prostě nevím jak, ale jde mi to samo. Asi ta kytara je zakletá, ale kladně. :D:D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“